Bold & Beautiful Misschien verbindt Hope en Thomas zich als een nieuw koppel


De show zou Hope en Thomas niet echt samenstellen … zou het?

Je bent niet glad, The Bold and the Beautiful. We zien wat je van plan bent.

Ten eerste liet de show Liam de meest kolossale van alle mogelijke fouten maken en een mannequin verwarren met zijn vrouw, Hope – tot het punt dat hij reageerde op de make-outsessie van de pop met Thomas door naar de voormalige mevrouw Steffy te slapen. (D’oh!)

Meer: De nieuwe rol van Matthew Atkinson

Toen liet de show Hope reageren op de onthulling van Thomas ’toestand met karakteristiek medeleven – tot het punt dat ze alles leek te vergeten over de wandaden en slecht gedrag die voorafgingen aan de hobbel op zijn hoofd die extrazijn geest verwrongen.

Je kunt het zien aankomen

Nu is het toneel klaar voor twee dingen die zullen gebeuren: 1. Liam’s one-night stand met Steffy zal ongetwijfeld uitkomen, en 2. Hoop, wankelend, zal waarschijnlijk op Thomas steunen, al was het maar om hem gerust te stellen dat ze hem vertrouwt en hem als een ongevaarlijke vertrouweling ziet. Van het een komt het ander, en ze zal zich de aantrekkingskracht herinneren die ze op hem voelde toen ze zijn huwelijksaanzoek in Mexico accepteerde (en Kim Matula en Adam Gregory speelden soms de stiefbroers en zussen).

bb hoop thomas Kimberly Matula, Adam Gregory"The Bold and the Beautiful"  Stel Cabo San Lucus Locatie Esperanza Resort Cabo San Lucas 11/29/11 © sean smith / jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 6229U.S.Airdate 01/02/12

“Excuseer, dit is een privaat cabana! “

Cue Fans ‘hoofden exploderen in 3, 2 …

We hoeven niet te vermoeden hoe het publiek zal reageren op een Hope / Thomas-reünie, we weten hoe ze zullen reageren. Hakken zullen worden geuit. Schoenen worden naar tv’s gegooid. Er worden boze tweets verzonden. En hoe graag we ook van een goede verlossingsboog houden, we krijgen het – omdat Thomas niet is verlost.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful's Steffy & Liam maakten geheime seks saai

Meer: Don Diamont’s eerbetoon aan zijn zoon

De hersenbloeding van het personage zou kunnen verklaren waarom hij zichzelf plotseling in de rol van Andrew McCarthy wierp Mannequin. Maar het ontslaat hem op geen enkele manier van schuldgevoel als het gaat om Emma’s vroegtijdige dood, zijn manipulatie van zoon Douglas en verloofde Zoe, zijn bereidheid om Hope te laten geloven dat haar dochter dood was (en zijn eigen zus toe te staan ​​de baby) of zijn pogingen om het object van zijn obsessie in bed te chanteren.

Kijkers zijn dat niet vergeten, en dat zullen ze ook niet doen, niet alleen omdat ze te horen kregen dat hij veel aan zichzelf had gewerkt terwijl hij van het canvas af was en terugkwam met een gezicht vol sexy nekvel.

Thomas hallucineert B&B

‘Niemand kan zeggen dat ik niet gegroeid ben … een sik. Maar dat telt toch? “

Flirten met een ramp

We snappen dat, met een datingpool die eigenlijk meer zo groot is als een plas, The Bold and the Beautiful heeft maar zoveel permutaties van koppels waar het doorheen kan. Maar Thomas en Hope … dat is gewoon een nee.

Is er een sterker woord dan “nee”? Omdat als er is, het idee is dat.

Zelfs de gedachte van Thomas en Hope die een koppel worden, zorgt ervoor dat kijkers huiveren zoals ze vroeger deed toen hij haar aanraakte. Ter wille van Pam (!), Gebruikte de kerel zijn zoontje als een ruilmiddel in de hoop een vrouw die niet fysiek met hem wilde zijn, te dwingen om seks te hebben. Dat daar is het soort zieken [bleep] waardoor een personage gewoonlijk wordt gedegradeerd naar wachttafels bij Il Giardino (zoals psychopaat Sheila Carter) of op zijn minst overgeplaatst naar Forrester International (en wat had Thorne ooit iemand aangedaan?).

Lees ook:  Bold & BeautifulDe Confronation van Finn en Liam kan lichamelijk worden

Meer: Waarom is Bold & Beautiful aan het verspillen van Heather Tom’s talent?

We snappen dat Hope het type is om te vergeven en te vergeten, en dat vinden we geweldig aan haar. We snappen ook dat personages hun wandaden moeten kunnen passeren om het verhaal vrolijk voort te laten rollen. Maar Thomas ‘zonden zijn te groot, zijn overtredingen te gruwelijk. Niet te veel om een ​​vitaal onderdeel van het canvas te blijven, let wel; we zouden hem of de portrettist Matthew Atkinson niet kwijtraken voor alle citroenrepen in de pauzeruimte. We bedoelen gewoon dat Thomas ‘rapblad te lang en flagrant is voor hem om zich met Hope bezig te houden.

Tenminste niet nu.

Thomas ‘laatste kans

Er is echter één manier waarop Thomas zichzelf in onze ogen zou kunnen verlossen en op de lange termijn zou kunnen bewijzen dat hij de hoop waardig is. De heel lange termijn.

Oh, we horen je al kaal worden – en we begrijpen het. Helemaal. We zouden ook aarzelen, behalve dat we weten wat er in de volgende alinea’s aan de orde komt. Dus lees verder en veroordeel ons dan als het moet.

Meer: Gewaagde en mooie karakters die we terug willen

Om ooit als een levensvatbare mededinger voor Hope’s liefde te worden beschouwd, zou Thomas haar moeten afzweren als een romantische mogelijkheid (wat voor Spectra, in de echte wereld, zeker al zou zijn). Handel als een echte vriend voor haar terwijl je doorgaat met zijn leven. Breng een nieuw normaal tot stand dat eigenlijk normaal is.

Met andere woorden, The Bold and the Beautiful moet ons laten zien, niet vertellen dat hij is veranderd.

Lees ook:  Wie zal veranderen Bold & BeautifulResultaten van de vaderschapstest van Steffy?

Het draai punt

Na enige tijd, en we zijn eraan gewend geraakt dat Thomas en Hope platonische vrienden zijn, kan de sudser hem voorstellen aan een nieuwe vrouw … of hem opnieuw laten kennismaken met een oude vlam, misschien zelfs Adrienne Frantz ‘veel gemiste Amber. Ze zou terug in LA zijn om de lei schoon te vegen en de Forresters te bewijzen dat ze van haar fouten heeft geleerd. Binnenkort zou ze twee kampioenen vinden: Thomas en Quinn, die ongeveer hetzelfde hebben gedaan. Het zouden huichelaars zijn om te suggereren dat een tijger zijn strepen niet kan veranderen, terwijl dat precies is wat ze zelf proberen te doen.

Meer: Waarom Y & R’s Theo moet oversteken naar B&B

Hoop, op dit moment nog maar een maatje van Thomas, zou proberen zijn nieuwe relatie aan te moedigen … maar blijf rode vlaggen zien waar die er niet zijn. Al snel zou Amber beseffen wat Hope nog niet wist: dat ze was gevallen voor de man die Thomas was geworden. Om te onderstrepen hoe groot een transformatie Amber zelf had ondergaan, deed ze een stap opzij en maakte zo de weg vrij voor Hope om haar nieuwe gevoelens voor Thomas toe te geven.

Adrienne Frantz amber gewaagde mooie jonge rusteloze jp

U hoeft geen waarschuwing te geven: Amber is veranderd.

Ah, maar op dat moment zou hij terugkeer haar genegenheid? Of zou zijn hart eigenlijk zijn gestolen door Amber? En kon de gereformeerde vixen werkelijk de man opgeven tot wie haar lang geleden speelgoedjongen was gegroeid?

Wat denk je, Vet en mooi fans? Als de show zijn zoete tijd kostte, herbouwde het personage van Thomas dan vanaf de grond af en maakte hem verdienen zowel onze vergeving als die van Hope, kun je je voorstellen dat je er ooit voor zou wroeten dat ze samen zouden zijn? Misschien moeten we Hope / Thomas / Amber zelfs toevoegen aan onze onderstaande fotogalerij van de grootste driehoeken aller tijden.