Bold & Beautiful Mode: grote reacties van fans op outfits van Parijs/Flo


Stijlgoeroe Erica Pelosini Leeman blijft furore maken met de fashion-forward soap.

Sindsdien The Bold and the Beautiful toegevoegd aan de stal van talenten Erica Pelosini Leeman om te helpen bij het maken van kledingoproepen, hebben kijkers … Nou, hoe anders te zeggen? Ze hebben het gemerkt. In grote zin. Niet noodzakelijk in een is goed manier, maar hey, haar inspanningen zijn niet over het hoofd gezien.

Grotendeels was het publiek verbluft om te zien dat personages die ze kennen en waar ze van houden plotseling gekleed voor de catwalk in plaats van het kantoor of Il Giardino. Of, om advocaat van de duivel te spelen, is dit de manier waarop ontwerpers en hun verwanten zouden moeten hebben? altijd uitgerust geweest? Zou een Brooke of een Zoe dood worden gevangen in iets van het rek … of zouden ze in plaats daarvan op een ledemaat klimmen door kleding aan te trekken die de aandacht trok, zelfs als het hen in verwarring bracht?

Kiara Barnes"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.03/04/21© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8508U.S.Airdate 05/3/21

Meest recentelijk zetten ensembles van Parijs en Flo’s kijkers op Twitter. “Dit slaat nergens op”, twitterde Rachelle. “Wat een puinhoop! Ze zien er allebei uit alsof ze auditie doen voor de clownsschool.”

Meer: Nog een gedurfde en mooie/jonge en rusteloze crossover

Roslyn kon geen kop of staart maken van wat ze zag. “Waarom heeft Flo een rompertje voor een peuter aan, en wat draagt ​​Paris? Het [looks] als iets dat Blanche Dorothy zou dwingen te dragen” op De gouden meisjes.

Tracey noemde de styling hilarisch “intimidatie op de werkplek. De acteurs moeten weten dat ze dit niet hoeven te accepteren…

“Neem contact op met HR”, drong ze er bij Diamond White en Katrina Bowden op aan. “Wij staan ​​achter je.”

Wat doen? u denk aan de avant-garde mode van de show? Stop op weg naar de opmerkingen bij de onderstaande fotogalerij. Het vat picturaal enkele van de gedurfdere en mooiere kledingkeuzes van de show laat.