Bold & Beautiful Moet Sasha terugbrengen naar Shake-up Zende en Parijs


Een vixen met een vleugje gek is precies het soort probleem waar we van houden.

Alles komt naar boven in harten en regenbogen in de ontluikende romance tussen Zende en Parijs, dus het is het perfecte moment om een ​​beetje toe te voegen … complicatie, als je wil. De logische keuze zou zijn dat Zende’s ex, Nicole Avant, terugkeert uit het buitenland, vooral omdat we nog steeds niet weten wat er tussen hen is gebeurd. Voor zover we weten, zijn ze niet eens gescheiden. Zou dat niet iets zijn? Maar ervan uitgaande dat ze voorbij, klaar en in het verleden zijn, hebben we nog iemand in gedachten om de boel wakker te schudden …

Sommigen hebben gesuggereerd dat Maya en Zende wat hadden, laten we zeggen, spanning, tussen hen in het verleden, en Rick’s ex-vrouw is zogenaamd in Los Angeles, hoewel we nooit over haar of dochter Lizzie horen. Maar dat is een ander verhaal, en we dachten eigenlijk aan iemand anders.

Meer: De B&B komt terug met geruchten die de ronde doen

Die iemand is Sasha Thompson. Sasha was niet alleen een sirene, maar het sexy model, dat momenteel bij Forrester International werkt, heeft veel geschiedenis met Zende. Niet alles was goed, maar een deel ervan was gloeiend heet – en ze stond bij hem op momenten dat hij en Nicole op de verkeerde weg waren. Nu zijn huwelijk voorbij is, hoe zou Paris reageren als ze zou concurreren met zo’n vixen, die al heeft bewezen dat ze alles uit de kast zal halen om haar man te pakken te krijgen?

Sasha brengt B&B terug

De romantiekafdeling van Forrester Creations heeft een opschudding nodig!

Als een bonus, als Zende niet in Sasha bleek te zijn, zou ze Zoe zeker een run voor haar geld kunnen geven wat Carter betreft. Sasha brengt zelfs een vleugje gek naar de tafel – zij deed een keer een plasje van een vreemde stelen om haar leugen over het feit dat ze toch zwanger is van de baby van Zende, verder te helpen. Ja, Zoe vs. Sasha is een match waar we voor betalen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Sheila wordt gearresteerd voor de moord op Finn

Meer: Hoe B & B’s Zoe te resetten

Als al het andere faalt, heeft Sasha ook een geschiedenis met Thomas. Misschien zou een beetje dartel ter wille van vroeger hem helpen gevoelens van jaloezie op te wekken in het object van zijn voortdurende bewondering, Hope.

Meer: Is * dit * het verlossingsverhaal van Thomas?

Denk je dat het leuk zou zijn als Sasha terugkomt? Bekijk foto’s van andere Vet en mooi karakters die we missen en zou het leuk vinden om terug te zien in de onderstaande galerij.

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief