Bold & Beautiful Moet Zoe herschikken met Kiara Barnes op Fantasy Island, dat is vernieuwd voor seizoen 2


Laura T. Magruder/FOX

Er is meer te vertellen over Zoe en Carter.

We hebben goed nieuws voor fans van The Bold and the Beautiful aluin Kiara Barnes (ex-Zoe). Als je verbonden bent gebleven met de actrice tijdens de FOX-reboot van Fantasie Eiland dan kunnen we je vertellen dat er meer zal volgen, aangezien de serie is vernieuwd voor seizoen 2 in 2022. Maar wacht, dat is niet alles… Onze zustersite Deadline heeft vernomen dat het netwerk op dinsdag 21 december om 20.00 uur ook een vakantiespecial van twee uur uitzendt, getiteld “Welcome to the Snow Globe”.

Over de verlenging verklaarde Barnes: “Heel erg bedankt iedereen! Wat een ongelooflijke kans was het om het eerste seizoen te filmen, ik kan niet wachten om het allemaal opnieuw te doen.”

Het lijkt erop dat Barnes het waarschijnlijk te druk zal hebben met het filmen van scènes voor haar primetime-personage Ruby om aan haar voormalige te denken Vet en mooi karakter Zoë. De CBS-soap zou echter een herschikking moeten overwegen en haar terug moeten brengen naar Los Angeles – dit is waarom …

FANTASY ISLAND: Kiara Barnes in de aflevering

Nu Zoe tijd heeft om na te denken over haar fouten uit het verleden, waaronder het feit dat ze Zende wilde terwijl ze bij Carter was, zou dit de perfecte gelegenheid kunnen zijn voor wat extra drama, aangezien Carter en Katie heel dichtbij lijken te komen – en we weten allemaal wat dat betekent overdag … wat liefde in de middag zou binnenkort aan de horizon kunnen verschijnen. Maar als Zoe terugkeert, zal haar aanwezigheid dan Carter’s gedachten van Katie afleiden naar Zoe en wat had kunnen zijn?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas blokkeert Brooke om naar Ridge te komen

Meer: Days of Our Lives-fans krijgen spannend nieuws

Dan is er Zoe’s zus Paris, die momenteel hot en heavy is met Zende. Zusters of niet, we weten dat Zoe’s terugkeer het monster met groene ogen in Parijs naar voren kan brengen – en we zeggen: breng het!

Zorg ervoor dat u uw mening over een mogelijke herschikking met ons deelt in het opmerkingengedeelte.

Het zal interessant zijn om te zien wat het nieuwe seizoen van Fantasie Eiland brengt voor Barnes’ Ruby. En ook al komt de winter eraan, op het eiland zal het zeker warmer worden! Daarover gesproken… als je niet de kans hebt gekregen om onze November Sweeps previews en voorspellingen we nodigen je uit om een ​​kijkje te nemen in onze galerij hieronder om te zien welke geheimen zullen ontploffen.