Bold & Beautiful Murder Mystery: Will Thomas Forrester Really Die?


Vetgedrukte zeepkist 2 april die zal sterven

Howard Wise / JPI (4)

Voor het geval je het op de een of andere manier niet hebt gehoord, The Bold and the Beautiful staat op het punt iemand te vermoorden. Toen het nieuws over het aanstaande overlijden voor het eerst uitlekte en het bericht “Wie gaat er dood?” raadspel begon, mijn geld was op Vinny. Zijn acties hebben tenslotte verschillende levens beïnvloed en hebben zeker enkele van onze grote spelers onder de kraag geblazen. Maar dat veranderde deze week allemaal toen een groot doelwit op de rug van iemand anders werd geschilderd. Wie was het en waarom denk ik dat het allemaal nep is? Lees verder, en we zullen bespreken.

Murder, They Wrote

Typisch, Vet en mooi is niet wat je een “subtiele” show zou noemen. Bijna elk plotpunt wordt dagen of zelfs weken van tevoren getelegrafeerd, waardoor het voor het publiek vrij gemakkelijk is om te ‘raden’ wat er gaat gebeuren. In de afleveringen van deze week leek het zeker dat dat weer het geval zou zijn toen Brooke tegen Thomas tekeerging, hem boos waarschuwde om bij haar dochter weg te blijven en hard haar best deed om Liam ertoe te brengen “actie te ondernemen” tegen zijn rivaal.

Meer: Wie gaat er dood … en hoe gaat het [Spoiler] betrokken?

Als het verleden proloog is, lijkt het er zeker op dat Thomas ‘dagen geteld zijn. En dat zou een grote draai zijn waarbij de kaken de grond raken. Maar ik hoor je, dezelfde vraag stellen die ik mezelf heb gesteld: “Zou de show echt een oud personage doden?”

Waarop het lichaamloze hoofd van Darla Einstein Forrester antwoordt: “Bedoel je de manier waarop ze mijn dochter, Aly, deden?”

gewaagde zeepbel darla dood Aly

Dus ja, het is zeker mogelijk dat ze Thomas zouden kunnen vermoorden … maar ik zie het gewoon niet.

Om te beginnen de fans die dat al lang hebben betwist Vet en mooi heeft hard gewerkt om alles te elimineren, maar Taylor’s connectie met Ridge zou een velddag hebben. De show stuurde tenslotte de psychiater naar onbekende delen en doodde Steffy’s tweelingbroer, Phoebe. Het afschaffen van Thomas zou alleen maar het vuur aanwakkeren van degenen die al lang – terecht of ten onrechte – hebben geklaagd over wat zij beschouwen als een vijandige overname door de Logans.

Meer: Laten we het hebben over het grote probleem van Steffy / Finn

Het zou ook het verhalende equivalent zijn van je neus afsnijden om je gezicht te wreken. Thomas is tenslotte een van de meest interessante personages op het doek, hoewel de show tegenwoordig het dichtst in de buurt komt van een slechterik.

Ik ben er vrij van overtuigd dat ze proberen ons te laten denken dat Thomas degene is die zal sterven. Maar ik denk dat we het allemaal zullen ontdekken in de aflevering die op maandag 4 april wordt uitgezonden. (Ik ga trouwens live bloggen hier op de site, dus of je nu vastzit op je werk en niet kunt kijken of wil gewoon meedoen met het plezier, kom langs om 1:30 ET … en neem wat popcorn mee!)

Het schuldspel

Over Thomas gesproken, hij heeft deze week zeker bewezen de zoon van zijn moeder te zijn. Terwijl hij een beetje schaduw naar zijn stiefmonster wierp, zei Thomas tegen Ridge dat Brooke in de loop der jaren ‘altijd langs zou komen, en dat ze terug naar je zou cirkelen en zich tussen jou en je eigen gezin zou wurmen.’

Meer: Win het zeepboek dat iedereen aan het doen is

Hoewel dat tot op zekere hoogte waar is, wil ik Thomas graag laten kennismaken met het idee dat er twee nodig zijn voor de tango. Brooke dwong Ridge niet om Taylor te bedriegen en plaatste de familie die hij had met de blondine niet boven degene die hij deelde met de brunette. Toch wordt Ridge jarenlang door iedereen afgeschilderd als de arme, gemakkelijk op een dwaalspoor gebrachte man, van wijlen Stephanie tot Taylor en haar nakomelingen.

Brooke maakt ruzie met Taylor over Bold and the Beautiful

Aan de andere kant, op basis van de manier waarop deze mensen hun uitgebreide stambomen gebruiken als een datingspoel, is dat misschien niet zo.

Willekeurige gedachten

• Ik was blij dat de soap de spanningen tussen Hope en Flo op de werkvloer speelde. Maar eerlijk gezegd moet ik Hope tegen Brooke, Katie en Donna zien te spelen omdat ze haar niet eens hebben geraadpleegd voordat ze van Flo een officiële Logan hebben gemaakt en haar bij Forrester Creations hebben genesteld. Hoe ongelooflijk beledigend was het voor hen om Hope in het proces tot een bijzaak te reduceren? Ondertussen was ik de enige die lachte toen Paris suggereerde dat Hope zeker genoeg vrienden had met wie ze kon praten. Snel … noem er een! Familieleden tellen niet mee. Nu ik erover nadenk, de enige persoon op deze show die vrienden buiten hun familie heeft, is Thomas, en ik ben er vrij zeker van dat hij Vinny zal ontvrienden na de hele vaderschapstest.

Flo en Hope praten bij FC over Bold and Beautiful

• Hoe groot is een wafelijzer Liam? Zo groot dat hij niet eens kon beslissen hoe hij de kaart die aan de bloemen zat die hij Hope stuurde, moest ondertekenen. “Laten we gaan met … ‘Ik denk aan je …’ Eigenlijk nee, ‘Hier voor je wanneer je er klaar voor bent.’ Perfect. Weet je wat? Het spijt me eigenlijk. Het spijt me zeer. Gewoon ‘Love, Liam.’ “

• Zou Quinn – die bijna haar man verloor nadat hij zich met het liefdesleven van zijn zoon had bemoeid – er niet twee keer over nadenken samen met Zoe tegen de kleinzoon van Eric​ We hebben Quinn vreselijk gemist en zullen met plezier kijken naar portrettist Rena Sofer die het telefoonboek leest, maar zowel het personage als de actrice verdienen beter dan dit.

Nou, dat is mijn kijk op de afleveringen van deze week. Terwijl we ons voorbereiden op wat de meest opwindende week belooft te worden Vet en mooi afleveringen sinds Thomas begon te chatten met een mannequin, ga dan langs de commentaarsectie om wild te speculeren over wie je denkt dat er gaat sterven (en wie verantwoordelijk kan zijn). Verlicht de sfeer dan een beetje door onze schattige fotogalerij van te bekijken soapsterren met hun kinderen​ Geloof me, dit zal een grote glimlach op je gezicht toveren!