Bold & Beautiful Na Sheila: Bill/Taylor-therapie, dan nieuwe romantiek?


Het heeft even geduurd, maar we zijn er eindelijk uit.

Vet en mooi fans zijn niet verlegen geweest om hun ongenoegen te uiten over Bill’s outta-nowhere-relatie met de lokale gek Sheila. Ze hebben het ziek en onzinnig, grof en gewoon dom genoemd. Maar er kan eigenlijk een methode zijn voor de waanzin van deze verhaallijn. Het zou zelfs de hele locomotief waard kunnen blijken te zijn om te komen bij wat er aan de andere kant wacht. Dit is waarom.

Dollarbiljet maakt verandering

Of de soap nu de grote wapens oproept om Sheila weg te blazen – kijk wie we hier bedoelen – haar schrikbewind zal uiteindelijk, zoals altijd, tot een einde moeten komen. Als dat gebeurt en het koor van “halleluja’s” is weggestorven, zal Bill worden overgelaten om de stukken op te rapen. Op welke manier? Door in therapie te gaan… bij Taylor.

Wie kan beter uitzoeken welke ongezonde impulsen hem drijven dan de psychiater die ooit zo woedend was over zijn gedrag jegens haar dochter dat ze probeerde hem te vermoorden? (Hé, het is niet meer daarbuiten dan dat Douglas zijn vader moet uitdelen als een kaartdragende rattenvink of iedereen die om Finn rouwt terwijl er geen gespierd lichaam was om over te huilen.)

Sean Kanan, Krista Allen diaken taylor jpi bb

‘Eigenlijk, diaken, ik alleen behandel patiënten die ik ken.”

Krediet: Howard Wise/JPI

De wortel van het probleem

Na verloop van tijd zouden Bill en Taylor erachter komen dat zijn problemen voortkwamen uit de hechte relatie die hij alleen maar had gewild met zijn overleden moeder, Marion. Omdat vader Bill sr. het controlerende type was, had hij zijn zoon ‘beloond’ voor zijn vervreemding door ervoor te zorgen dat hij ook gedwongen werd afstand te houden van zijn moeder. Elke kans die moeder en zoon nodig hadden om samen te zijn, grepen ze aan… en werd afgebroken door Bill Sr. Als Bill onvoorwaardelijke liefde, echte tederheid ervaart, is zijn reflex [bleep] het omhoog, om weg te trekken.

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful's Sheila Steffy of Finn vermoorden?

‘Dat,’ zou hij beseffen, terwijl er een gloeilamp boven zijn hoofd brandde, ‘is waarom ik het nooit zou kunnen laten werken met Katie. Ik was er zo zeker van dat het niet kon, dat het niet mocht, dat ik het maakte zeker wel het zou niet blijven duren.

Katie Bill B&B

Nutsvoorzieningen? Jij zoekt dit allemaal uit nuRekening?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Liefste Wingman ooit

Nu hij deze doorbraak heeft gehad, zou Bill klaar zijn om de datingpool opnieuw te betreden. Dat zou hij echter niet alleen doen. Hij en Taylor zijn tijdens hun sessies in de loop van de cursus vrienden geworden en zij zou vrijwillig meegaan als zijn wingman. Ze was echter zelf niet op zoek naar iemand, hield ze vol. Na de hele hete puinhoop die haar bijna-huwelijk met Ridge was, zou het een koude dag in de hel zijn voordat ze in de war zou raken met een nieuwe kerel!

Natuurlijk, als Bill zijn neus ophaalde voor de ene (saaie) vrouw na de andere (die stem, OMG!) na de andere (“Haar poedel heet Brooke”), zou hij zich natuurlijk herinneren dat er sommige obstakels voor romantiek die niet voortkomen uit zijn moederproblemen. “Dat,” zei hij dan tegen Taylor, “of misschien is geen van deze vrouwen geschikt voor één heel speciale.”

Bill Sheila B&B

“Jij bent het niet, ik ben het… die jou afwijst.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Bij Lang Laatste Liefde

Ja, langzaam maar zeker zou Bill gaan begrijpen dat hij niet alleen Taylor’s mengeling van mededogen en passie bewonderde, hij merkte niet alleen dat ze mooier was dan de gemiddelde psychiater, hij genoot niet alleen meer van haar gezelschap dan van iemand anders sinds… nou ja… ooit… hij verliefd op haar was geworden. Taylor zou moeten weigeren – ze zou onmogelijk met een voormalige patiënt kunnen daten. Maar nogmaals, als ze iemand als patiënt kon aannemen die ze ooit probeerde te vermoorden… eh, waarom niet?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn betrapt Eric in bed met Donna

Dus aan het eind van de dag zouden we een spectaculair nieuw stel krijgen in Bill en Taylor. Wat denk je? Gangbusters, toch? En zou het de hele Bill/Sheila omweg niet absoluut de moeite waard maken? Bekijk Taylor’s betraande verleden in de onderstaande fotogalerij.