Press ESC to close

Bold & Beautiful: Naomi Matsuda’s eenjarig jubileum als Li Finnegan


Het is een geweldige hobbelige, vurige rit geweest voor Li sinds 2 augustus 2021.

Tegenwoordig staat Li centraal in The Bold and the Beautiful’s verhaallijn rond Sheila’s laatste schrikbewind en de portrettist van het personage kan niet geloven dat het vandaag een jaar geleden is dat Finns moeder op het toneel verscheen – en wij ook niet!

Naomi Matsuda ging naar Instagram ter gelegenheid van het speciale jubileum en deelde: “Het is moeilijk te geloven dat het een jaar geleden is dat ik lid ben geworden van de cast van” The Bold and the Beautiful.” Van de ‘ongelooflijke ervaring’ hoopt de CBS-soapactrice dat het ‘nog 50 jaar doorgaat’.

Ze bedankte hoofdschrijver Bradley Bell, vice-president communicatie Eva Basler, de cast en crew en degenen bij Midwest People Management, evenals bij het FSE Talent Agency – en natuurlijk iedereen die haar tijdens haar run als Li heeft gesteund. en zei: “Het wordt zeer gewaardeerd!”

De dingen zijn echt opgewarmd sinds Li haar vermoedelijk overleden zoon uit het ziekenhuis heeft gehaald nadat hij was neergeschoten door zijn biologische moeder Sheila en hem wegstopte in een hotelkamer waar ze hem weer gezond maakte. Het was echter geen gemakkelijke weg, aangezien Sheila het toneel betrad om erachter te komen dat ze haar zoon toch niet had vermoord.

Naomi Matsuda, Kimberlin Brown"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.05/12/22© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8794U.S.Airdate 20/06/22

Meer: Echte Bold & Beautiful getrouwden kondigen babynieuws aan

Hoewel Sheila dacht dat ze de laatste van Li had gezien, nadat haar voertuig in vlammen was opgegaan en in het water was gevallen, was het niet meer mogelijk om deze sterke vrouw in bedwang te houden en nadat ze haar weg naar een steeg had gevonden, en met een beetje hulp van Bill, herwon Li haar stem en ze haastten zich om haar zoon opnieuw te redden van Sheila – voorlopig in ieder geval.

Lees ook:  Bold & Beautiful Werpt Steffy & Finn's trouwambtenaar Petri Hawkins Byrd van Judge Judy Show

B&B Li Auto-ongeluk

Nu is Finn herenigd met Steffy in Monte Carlo, maar de kwestie dat Li de waarheid voor zijn vrouw verzwijgt, dat hij altijd al in leven was, zal zeker meer drama op tafel brengen. En hoewel Steffy en anderen, net als zijn vader Jack, dankbaar zullen zijn dat Li het leven van Finn heeft gered, hebben ze het volste recht om van streek te zijn, gezien hoe volkomen verwoest ze waren over zijn ‘dood’. Dan is er nog dat kleine weetje dat Sheila nog steeds vrij rondloopt… en we weten allemaal dat ze niet vergeeft en vergeet.

We hebben genoten van het kijken naar Matsuda als moeder met een missie en kijken uit naar wat komen gaat!

En voordat je gaat, herbeleef De hartverwarmende reünie van Finn en Steffyvan moment tot moment, in de onderstaande fotogalerij.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]