Bold & Beautiful: Niet Thomas maar Douglas verbreekt de hoop en Liam??!


Ze uit elkaar halen kan kinderspel blijken te zijn… één kind in het bijzonder.

Het zal de komende dagen nog veel hijgen en puffen zijn The Bold and the Beautiful zoals Liam zeker zal reageren op het nieuws dat Thomas terug is bij Hope For the Future op ongeveer dezelfde manier als wij doen op de onthulling dat we een (nog) andere fles wijn hebben geleegd. Schok. Verslagenheid. Woede. Ongeloof.

Maar de man van Hope maakt zich misschien veel meer zorgen dan de nabijheid van de vrouw die hij ooit probeerde te dwingen om seks te hebben, maar Liam beseft het gewoon nog niet. Nu Douglas terugkeert naar de hut en opgewonden is dat zijn vader en moeder de strijdbijl hebben begraven, is hij perfect klaar om in de voetsporen van Steffy, Thomas en Will te treden en op alle mogelijke manieren te proberen zijn ouders te herenigen.

Liam Douglas verzoek om B&B

‘Weet je, Douglas, niet alle familietradities moeten in stand worden gehouden.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Verdiend of niet, een nieuw begin

Maakt niet uit dat Thomas en Hope dat nooit waren Echt een paar; in het beste geval, in de dagen van Adam Gregory, waren ze een paar. Maar volgens Douglas zouden ze kunnen veranderen in door sterren gekruiste lieverds. Dus stel je dit voor…

Thomas, eigenlijk te popelen om uit het hondenhok te blijven, gedraagt ​​zich voor de verandering. Hij schetst mooie outfits. Hij pervert niet over Hope. Hij weerstaat de drang om zijn eigen mama naar zijn papa te duwen. Douglas wijst Hope er tegelijkertijd op hoeveel gelukkiger zijn pop is geweest – heeft ze het gemerkt? Dat heeft ze in feite. Het voelt alsof hij een (andere) hoek is omgeslagen.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 15 – 19 november 2021

Matthijs Atkinson

‘Ik kan deze outfit aantrekken wanneer je maar wilt, Hope. Ik bedoel maar’.”

Krediet: © Howard Wise/jpistudios.com

Wanneer de kans zich voordoet…

Liam zal dit natuurlijk niet kunnen zien. Niet voor niets heeft hij Thomas terugverwezen naar de rol van spoiler. Dus hoewel Liam al opgewonden is over de onruststoker die in de eerste plaats weer met Hope samenwerkt, zal hij ook worden aangevinkt door de manier waarop ze lijkt te vallen voor de “Ik ben veranderd!” schtick dat hij zeker weet dat het gewoon een act is. Dit zal op zijn beurt de kloof tussen de eerder (soort van) gelukkige getrouwden vergroten.

Als Liam zijn problemen met Hope begint te vermijden, misschien door laat te werken of met Wyatt om te gaan en nooit te vragen: “Hé, heb je die Flo-meid ooit gedumpt?” – zelfs de sterren hebben zich afgevraagd – zou Douglas de kans kunnen grijpen om matchmaker te spelen. Misschien niet op zo’n openlijke en agressieve manier als Steffy en Thomas; sluwer, zoals Will deed toen hij Bill en Katie opnieuw probeerde te koppelen.

will katie bill Don Diamont, Heather Tom, Finnegan George

“Tijd voor dit derde wiel om hier weg te rollen…”

Krediet: Howard Wise/JPI

Te dichtbij voor comfort

Terwijl Hope zich begint te ontspannen met Thomas en het gevoel krijgt dat ze niet langer bij elke beweging hoeft te twijfelen, merkt ze natuurlijk weer dat hij vrij gemakkelijk in de omgang is. En als het prettiger is om tijd met hem door te brengen dan met haar eigen man, kunnen er, laten we zeggen, dingen gebeuren.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Alum Jacob Young onthult of hij terugkeert als Rick Forrester

Wat denk je? Zou Douglas een Steffy en Thomas kunnen trekken en proberen zijn ouders te koppelen? Bekijk op weg naar de reacties het tumultueuze liefdesverhaal van Hope en Liam in de onderstaande fotogalerij.