Bold & Beautiful: Paris bereidt zich voor om haar verliefdheid aan Finn te bekennen na hete Fanstasy


Bij het klifhuis vertelt Steffy aan Finn dat de kinderen uitgeput zijn na hun tijd op het strand. Ze vraagt ​​zich af waar Paris is, en Finn zegt dat ze naar boven is gegaan, maar terug zal komen. Op de trap luistert Paris terwijl ze bespreken wat een vreugde en een hulp ze is. Ze voegt zich bij hen en waarschuwt hen om voorzichtig te zijn met wat ze wensen – ze kan de gast worden die nooit weggaat. Paris verontschuldigt zich voor het afluisteren en vertelt wat ze in haar leven hebben gebracht. “Jullie zijn de beste… uit mijn hart.” Finn slaat een arm om Steffy heen en knijpt in haar terwijl ze naar Paris glimlachen.

Meer: Aftellen met zeepsterren naar kerstfilms

Paris denkt na over hoe het is afgelopen met het vertrek van Zoe en het belanden op deze prachtige plek aan de oceaan. Het gaat niet alleen om de locatie, het is de liefde en het lachen. “Ik heb het geluk dat ik hier woon.” Ze geven het compliment terug en zeggen dat het geweldig is om haar energie daar te hebben. Steffy vraagt ​​hoe het gaat met Zende. Paris legt uit dat het goed gaat en ze geniet ervan om met hem samen te werken… en Thomas. Finn staat op en zoekt zonnebrandcrème om de golven te berijden. Hij biedt aan om Paris ooit les te geven. Daar zal ze hem zeker op aanspreken. Ze praten over de kinderen en Steffy vertelt Paris dat ze echt van haar houden.
Finn, Steffy, Parijs thuis B&B

Steffy gaat een telefoonconferentie houden in de slaapkamer en Paris vraagt ​​Finn of hij hulp nodig heeft bij het vinden van de zonnebrandcrème. Hij spoort haar aan om te ontspannen; ze heeft genoeg gedaan vandaag. Ze genoot van elke minuut. Finn merkt op wat een positief persoon ze is – ze heeft een speciaal plekje in hun hart verdiend.

Meer: Belofte van B&B-ster over controversieel verhaal

In de hut lachen Douglas en Thomas om een ​​videogame terwijl Hope aan het werk is. Ze vertelt Thomas hoe blij ze is dat ze samenwerken en Douglas zegt: “Zie papa, je maakt mama blij!” Thomas glimlacht, “Daar leef ik voor.” Hope krijgt een telefoontje van Liam, die het fantastisch heeft met Beth. Ze verbreekt de verbinding en vertelt Douglas dat het een geweldig idee was voor Beth om tijd door te brengen met haar vader. Douglas is het daarmee eens: hij mag tijd doorbrengen met zijn mama en papa. Thomas en Douglas gaan naar buiten om te spelen terwijl Hope straalt.
Hope, Thomas, Douglas hangen B&B rond?

Douglas en Thomas keren terug en Thomas praat met Hope over Hope For the Future-ontwerpen. Hij is erg onder de indruk van Zende; hij heeft zijn spel de laatste tijd opgevoerd. Douglas merkt op hoe gelukkig Hope de laatste tijd is geweest en herinnert zich hoe ze huilde toen Liam weg was. Hij weet niet waar hij heen is gegaan, maar hij is blij dat hij terug is.
Douglas, Thomas hut B&B

Terwijl ze Douglas uit het raam zien spelen, zijn Hope en Thomas enthousiast over de jongen. Ze bedankt hem voor het delen van zijn zoon met haar. Thomas meent dat hij, na alles wat hij heeft meegemaakt, is veranderd in een soort wijze oude man, maar ze is een ongelooflijke moeder. Hij herhaalt Douglas’ gevoelens over Hope die gelukkig lijkt. Hope dankt Thomas voor het naar buiten brengen van de waarheid, zodat ze haar familie weer bij elkaar kon brengen. Thomas heeft altijd om Hope gegeven, maar nu is de manier waarop hij van haar houdt gezond. Het enige wat hij wil is haar geluk en zij is de gelukkigste die hij haar ooit heeft gezien… wat hem gelukkig maakt.

Meer: Bekijk de nieuwe look van Scott Clifton!

Hope weet dat Thomas’ gevoelens voor haar ingewikkeld zijn en laat hem weten dat ze hun vriendschap waardeert. Wat hij deed om Liam thuis te brengen was onbaatzuchtig. Thomas deed een aantal dingen waar hij voorheen niet trots op was, maar hij is nu beter en Douglas is gelukkig en veilig daar in de hut. “Ik hou zoveel van hem; hij is mijn eerste prioriteit.” Zijn andere prioriteit is het geluk van Hope. Hope is zo blij dat het nu gemakkelijk gaat tussen hen – ze geniet echt van co-ouderschap en samenwerken. Thomas is het ermee eens dat ze goede tijden hebben gehad en hij zal die herinneringen altijd koesteren.

Meer: Darin Brooks en Kelly Kruger droppen hartverscheurende video

Bij het klifhuis staart Paris naar een foto van Finn wanneer hij weer verschijnt met de zonnebrandcrème en haar vraagt ​​zijn rug te doen. Ze streelt zijn schouders, nek en onderrug terwijl ze het aanbrengt. Hij draait zich naar haar toe en vraagt: “Waarom zou je daar stoppen?” Ze gaat met haar handen over zijn borst en buik en hij neemt haar gezicht in zijn hand. “Je bent zo prachtig.” Paris herinnert hem eraan dat hij getrouwd is, maar hij zegt dat hij nog nooit iemand zoals zij heeft ontmoet en haar nodig heeft in zijn leven. Ze gaan zoenen als Finn eigenlijk komt de kamer binnen en haalt haar uit haar dagdroom over hem. Paris vertelt hem dat hij geweldig is – hij is knap, slim, een geweldige echtgenoot en vader, hij is zelfs een dokter – het complete en totale pakket. “Steffy heeft zoveel geluk met jou.” Paris vertelt hem dat er iets is dat hij moet weten, en het is niet gemakkelijk voor haar om te zeggen… Finn dringt erop aan: “Vertel het me.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila brengt nog een onverwacht bezoek naar Finn.

Heb je genoten van die fantasiescène in Parijs en Finland? Bekijk foto’s van andere riskante soap seksscènes in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.