Press ESC to close

Bold & Beautiful: Patrick Duffy en Linda Purl keren terug als Stephen/Lucy


De schok van het jaar – tot nu toe in ieder geval – gebeurde eerder deze week The Bold and the Beautiful toen Ridge weer boven water kwam en werd onthuld dat hij en Bill onder één hoedje spelen om hun families te beschermen door Sheila samen neer te halen. Het is nog steeds onduidelijk of iemand anders in Ridge’s familie hiervan op de hoogte is, en van de manier waarop ze zijn geweest acteren over de relatie van Bill en Sheila, nou, wie weet, wie weet!

Als Brooke net zo verrast zal zijn als wij waren om Ridge terug te zien, zal ze alle steun nodig hebben die ze kan krijgen. Zeker, zij en Taylor hebben hem afgezworen, maar we weten allemaal dat dit niet eeuwig kan duren en vroeg of laat laat een van hen hun liefde voor de man de overhand krijgen. Er is echter één persoon die misschien wel de sleutel kan zijn om Brooke te herinneren aan de pijn die Ridge haar heeft bezorgd – haar lieve oude vader.

Meer: Sean Kanan (Deacon) vertelt over een pijnlijk verleden

Ja fans, op woensdag 22 maart zullen Patrick Duffy en zijn echte vriendin Linda Purl weer ter plaatse zijn als Stephen en Lucy, zoals gemeld in het laatste nummer van Soap Opera Samenvattingen de vader van jongen Brooke zal veel te zeggen hebben… Het is geen geheim dat Stephen nooit een grote fan van Ridge is geweest en hij zal dit tijdens zijn laatste bezoek aan zijn dochter vertellen, niet in staat zijn woede verborgen te houden.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Denise Richards in een 'Housewives' levenslange film

Brooke Stephen Lucy B&B

Blijf kijken!

En over vijandigheid gesproken… kijk terug op enkele van de meest verdeeldheid zaaiende personages, koppels en verhaallijnen van overdag, waaronder een paar voor Brooke en Ridge.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]