Bold & Beautiful Preview: Brooke en Taylor’s verfgevecht om Ridge en Douglas


Het is Forrester versus Logan in een letterlijke *rel* van kleur!

Brooke en Taylor’s legendarische en veelbesproken geschiedenis op Vet en mooi dateert uit het begin van de jaren negentig toen ze begonnen te strijden om de aandacht van een zekere Forrester-man, en nee, we bedoelen niet Eric (hoewel ze allebei ook met hem te maken hebben gehad). Ongelooflijk, drie tientallen jaren later stoten het paar nog steeds de hoofden over wie uiteindelijk Ridge zal landen …

De liefdesdriehoek tussen Brooke/Ridge/Taylor, misschien wel een van de bekendste soaps, ontstond toen Taylor een band kreeg met Ridge terwijl hij zijn vrouw Caroline Spencer behandelde toen ze stervende was aan leukemie. Caroline vroeg Brooke, die verliefd was op de rijke ontwerper, om voor haar man te zorgen als ze eenmaal weg was … en het was klaar. Tjonge, was het aan!

Meer: Dochter Kimberlin Brown verschijnt in B&B

Wat volgde was dertig jaar (af en toe) van Ridge Forrester flip-flop en strijd tussen Brooke en Taylor (en hun families), waarbij de vrouwen het hele scala van muggenzifterij en ruzies tot klappen tot volledige catfights beheersten.

Opmerkelijk genoeg deden ze dat niet altijd ruzie over Ridge – de dames hebben in de loop der jaren genoeg ander voer gevonden om over te vechten, inclusief maar niet beperkt tot: Nick, Rick, Thomas, Bill, Forrester Creations en natuurlijk het liefdesleven van hun dochters toen Steffy en Hope opgroeiden en begon achter hen aan te gaan door te strijden om dezelfde man.
Brooke Taylor confrontatie B&B

Taylor’s laatste terugkeer van haar zendingswerk in Afrika zorgde ervoor dat Brooke op haar hoede was. Desalniettemin waren de twee redelijk beleefd geweest, afgezien van een stofzuiging in het ziekenhuis toen de blondine bezwaar maakte tegen haar rivaal die wilde dat Steffy, die aan geheugenverlies leed, mocht geloven dat Liam haar echtgenoot was en niet die van Hope.

Steffy kreeg haar geheugen terug en die situatie kwam tot een einde, en je zou denken dat de daaropvolgende terugkeer van Finn uit de dood alles veel beter zou hebben gemaakt, maar het wonder van zijn opstanding fungeerde in plaats daarvan als een katalysator voor een nieuwe rundvlees.

Taylor en Ridge reisden samen naar Monaco en waren getuige van de hereniging van Steffy en Finn, wat leidde tot een hecht moment tussen de twee die eindigde in een romantische kus op een uitkijkpunt. Nou, zijn vrouw Brooke was helemaal niet blij met dat nieuws toen hij vrijkwam, en zoals je zou verwachten ging ze de confrontatie aan met haar rivaal.

De zaken escaleerden toen de twee het erover hadden over Thomas en Hope’s gedeelde voogdij over Douglas – nu een twistpunt omdat de jonge ontwerper de jongen weer bij hem wil intrekken. Taylor besloot dat ze niet langer zou terugdeinzen om de vrede te bewaren, net zoals Brooke besloot om de zaken naar een heel ander niveau te tillen door te verklaren dat ze Thomas niet zou “toestaan” om zijn zoon uit Hope’s huis te halen, en vervolgens te beschuldigen Taylor van het gebruik van de situatie met haar kleinzoon om Ridge weer vast te pakken.

Meer: Een nieuwe bedreiging voor Steffy en Finn

De jagers gingen na die ronde naar hun hoeken, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat die bel gaat en ze er weer tegenaan gaan, en Vet en mooi spoilers plagen dat het misschien wel het meest rommelige gevecht van Brooke en Taylor tot nu toe aangezien de meiden Douglas’ verf gebruiken om, eh, uitdrukken wat ze voor elkaar voelen!
Taylor Brooke verfgevecht B&B

Ridge, die belangen heeft aan beide kanten van de strijd om Douglas, zal zich letterlijk in het midden van Taylor en Brooke’s ondeugende melee bevinden terwijl hij probeert het te doorbreken. Het is een positie waarin hij zich in de loop der jaren vrij vaak heeft bevonden.
Brooke Taylor Ridge verf B&B

Terwijl we uitkijken naar het “hysterische” verfgevecht van Brooke en Taylor, kijk dan samen met ons terug op hun indrukwekkende geschiedenis van weggooien, kladjes en bittere aanvallen.

Mis het niet! Review foto’s van De meest rommelige en grappigste gevechten van Brooke en Taylor in de galerij hieronder.