Bold & Beautiful Preview: Brooke slaapt met diaken en bekent aan Ridge


Brooke en Deacon beginnen 2022 met een kater.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 3 – 7 januari, Brooke en Deacon worden samen wakker in bed! Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Na het drinken van de alcoholvrije champagne die Sheila prikte, werd Brooke aangeschoten. Een hele fles voor jezelf drinken zal dat doen! Toen Deacon Ridge hoorde bellen om te zeggen dat hij niet op tijd thuis zou zijn voor nieuwjaar, wilde hij er zeker van zijn dat Brooke in orde was. Brooke was duidelijk dronken en besloot de wodka uit te breken, wat volgens Deacon een slecht idee was. Hij griste het echter niet echt uit haar handen, en in plaats daarvan voegde hij zich bij haar in een paar shots. Van het een kwam het ander, inclusief Douglas die getuige was van Brooke die kuste waarvan hij dacht dat het de kerstman was.
In een preview voor de komende week is Brooke stomverbaasd om wakker te worden in bed met Deacon, die haar nonchalant begroet met: “Morgen zonneschijn!” Aangezien ze hun kleren nog aan hebben, zegt dat in ieder geval iets, toch? In een emotionele razernij slaat Brooke haar hersens kapot en herinnert ze zich het drinken en de kus die ze deelden, wat Deacon bevestigt. Ze spoort Deacon aan om te vertrekken voordat Ridge terugkeert, en als hij dat doet, vertelt Brooke hem dat ze het verprutst heeft en dat hij hiervan op de hoogte moet zijn. Ridge biedt aan om te luisteren, maar wat zal Brooke zeggen? Zal ze haar indiscretie met Deacon bekennen, of alleen toegeven dat ze het heeft gedronken?

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen wat Hope verwoest. Kijk dan terug op de carrières van geliefde acteurs die we in 2021 verloren in onze fotogalerij hieronder.

Video: CBS/YouTube