Bold & Beautiful Preview: Deacon crasht de Forrester’s Thanksgiving


Verschillende bombshells kunnen chaos veroorzaken voor de feestdagen.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 22 – 26 november, de Forresters komen samen voor Thanksgiving, wat zeker een gedenkwaardige gebeurtenis zal zijn. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Familie en vrienden komen samen in het Forrester-huis voor een Thanksgiving-feest, inclusief Carter op wie Steffy een kalkoenhoed zet, en Zende die Parijs meeneemt als zijn date. Paris heeft hem waarschijnlijk niet bekend dat Thomas haar had verteld dat hij voor haar begon te vallen, wat het diner interessant zou moeten maken, tenzij Thomas ervoor kiest om weg te blijven.

Terwijl de shindig van start gaat, presenteert Hope een vegetarische rauwkostschotel waar niemand enthousiast over lijkt, inclusief Ridge, die commentaar geeft op de unieke smaakcombinatie. Liam zal er zeker van genieten, aangezien hij zich waarschijnlijk niet zal overgeven aan kalkoen, tenzij het de tofu-soort is.
Aan de andere kant van de stad hebben Deacon en Sheila medelijden met Chinees eten. Ze is het zat om door de Forresters buitengesloten te worden van haar familie, maar Deacon betwijfelt of ze haar binnen 30 meter van hun aardappelpuree zullen laten. Dat is vooral waar, aangezien Finn waarschijnlijk nog steeds aan het bijkomen is van het leren dat Jack zijn adoptie- en biologische vader is, die een affaire heeft gehad met Sheila! Deacon verschijnt echter wel op de bijeenkomst, wat Ridge en Brooke choqueert. Dan weer, de Vet en mooi spoilers geven aan dat Sheila en Deacon fantaseren over de perfecte vakantie met hun dierbaren, dus dit kan gewoon allemaal in zijn hoofd zitten.

Terwijl je wacht om erachter te komen wat er tussen Thomas en Parijs gaat gebeuren, kun je een fotogalerij bekijken met real-life relatieadvies van de soapsterren.

Video: CBS/YouTube