Bold & Beautiful Preview: Een speciale Sheila-gevulde Halloween-aflevering


Het is een speciale aflevering van Sheila’s grootste hits.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor 31 oktober, Sheila maakt een trip down memory lane. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Sinds ze is teruggekeerd naar Dapper en knap, heeft Sheila niets goeds gedaan. Ze gooide Brooke’s alcoholvrije champagne op oudejaarsavond om haar van de wagen te laten vallen en drama te creëren tussen Brooke en Ridge. Ze werd ook herenigd met haar lang verloren gewaande zoon Finn, maar schoot hem per ongeluk neer terwijl ze Steffy probeerde neer te schieten. Om haar dood in scène te zetten, sneed ze haar eigen teen af ​​en ensceneerde het alsof ze door een beer was opgegeten! Als je denkt dat dat gek is, dan zul je genieten van wat er gaat komen.

Sheila is dit jaar verkleed als verpleegster om Halloween te vieren, wat hilarisch is aangezien ze eigenlijk een verpleegster is. Nou, iemand die niet mag oefenen gezien haar misdaden uit het verleden. Ze vertelt Deacon dat ze als een kat is die negen levens heeft.
De promo-omroeper plaagt Vet en mooi viert de vakantie met een aflevering gericht op Sheila’s grootste hits. Als Sheila een mes in een pompoen steekt, wordt ons verteld dat het eng goed zal zijn! Klassieke scènes van Sheila die messen gooit en Stephanie waarschuwt dat ze klaar is met het spelen van spelletjes met haar worden getoond.

Lees ook:  Bold & BeautifulKatherine Kelly Lang stuurt een jubileumbericht naar vriend Dominique Zoida

Aan het einde van de preview pronkt Sheila met haar uitgesneden pompoen aan Deacon, die duidelijk niet denkt dat wat ze van plan is een goed idee is door zijn blik op zijn gezicht. Ze lacht: “Behoorlijk eng, hè?”

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen van wie Liam een ​​verzoek doet.

Bekijk deze galerij van het leven en de misdaden van Sheila Carter.

Video: Vet en mooi/YouTube