Bold & Beautiful Preview: Finn triggert Sheila als hij haar gek noemt


Finn zal misschien ooit spijt krijgen van zijn woordkeuze.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 11 – 15 juli, Sheila wordt gek op Finn en channelt Kathy Bates van Ellende. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Vorige week raakte Sheila in paniek toen Finn haar beledigde en ze vreesde dat ze haar zoon voor de tweede keer had vermoord. Ze slaagde er echter in om Finn terug te brengen en werd wakker om te zien dat Sheila voor hem zorgde op een plek die niet het ziekenhuis was. Hij vroeg naar Steffy en de herinneringen aan de schietpartij kwamen bij hem terug.

Sheila huilde tegen Finn dat de schietpartij een vreselijk ongeluk was en zwoer hem dat Steffy in orde was en op vakantie was met de kinderen. Ze brak toen het verbluffende nieuws dat iedereen denkt dat Finn dood is! Finn zwoer bij zichzelf dat hij terug zou keren naar zijn vrouw en kind.
Deze week beveelt Sheila Finn om niet van zijn bed te komen, maar hij slingert naar haar en eist zijn vrouw te zien. Sheila vertelt hem dat hij hier echt niets over te zeggen heeft. Hij eist dat Sheila hem eruit laat.

Finn realiseert zich eindelijk dat ze gek is en maakt helaas de fout haar zo te noemen, wat Sheila ertoe bracht te antwoorden: “Wat zei je?” Wanneer hij de verklaring herhaalt, informeert ze hem: “Je komt nooit uit dit bed!”

Wat denk je fans? Zal Finn een manier vinden om te ontsnappen, of zal Jack, Ridge of iemand anders hem te hulp schieten? En hoe zit het met Li? Zoals Sheila vorige week opmerkte, zijn er geen nieuwsberichten over de crash van Li’s dood.

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen waar Taylor Deacon over vertelt.

Bekijk wie wel en wie niet is koppel op Young and Restless in de galerij hieronder.

Video: CBS/YouTube