Bold & Beautiful Preview: herenigen Deacon en Sheila zich? Sean Kanan vraag en antwoord


De week verder The Bold and the Beautiful belooft een grote voor de liefde / haat-driehoek tussen Deacon, Sheila en Bill. Eigenlijk is het niet zozeer een driehoek meer, toch? Op dit moment voelt de gekke vrouw niets voor haar voormalige verloofde, behalve walging – een feit dat ze maar al te graag duidelijk wil maken wanneer ze op woensdag 19 april oog in oog komen te staan.

Deacon, aan de andere kant… Ongeacht de rol die hij speelde om haar voor het gerecht te brengen, heeft Sheila nog steeds een zwak voor haar creatievere loverboy. En hoewel de ex-gevangene weet dat het een slecht en/of vreselijk idee is om iets met publieke vijand nr. 1 te maken te hebben, kan hij niet anders dan voor haar zorgen. Ja, ook nu nog.

Sheila viel harder van Bill’s balkon dan voor Bill zelf.

Krediet: CBS-screenshot

‘Slecht idee? Uw tafel is klaar’

Sean Kanan kan alleen maar zijn hoofd schudden over de connectie van zijn personage met de femme fatale die Taylor, Steffy en Finn neerschoot (en dat is slechts het topje van de ijsberg waar haar misdaden zijn gepleegd). “Deacon kreeg bijna onmiddellijk zijn hoofd over Sheila,” vertelt hij Soaps.com, “en sindsdien is hij daar geweest. Ik denk niet dat hij verwachtte gevoelens voor haar te ontwikkelen.

“Vergeet niet dat ze zich in het begin in feite in zijn leven had gechanteerd door te dreigen dat als ze ten onder zou gaan, ze hem zou meenemen”, voegt hij eraan toe. “Maar hoe langer ze samen in dat kleine appartement doorbrachten, hoe meer hij haar beschermde, wat duidelijk kwam omdat zijn gevoelens groeiden.” Samen met hen, zijn probleem!

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: wat er daarna gebeurt tussen Brooke en Taylor

Katherine Kelly Lang, Sean Kanan, Annika Noelle

‘Dat zou je niet eens kunnen vertellen je was toch bloemkoolkorst aan het eten?

Krediet: Howard Wise/JPI

Onmogelijke missie?

Op donderdag 20 april zet Deacon een plan in werking om zijn aanhoudende verlangen naar Sheila aan te pakken – een plan waarvan we alleen maar kunnen hopen dat het hem in de armen van Sheila stort. dit karakter. Of het nu wel of niet gebeurt, het zou nog steeds een verfrissende verandering van tempo zijn om de hervormde intrigant een goede beslissing te zien nemen en te beseffen dat alleen omdat hij iets wil – of, in dit geval, iemand – het niet betekent dat hij zou het moeten hebben – of zij. Misschien kan hij eindelijk demonstreren voor de rest van de personages Vet en mooi dat het oké is om buiten de families Forrester, Logan en Spencer te daten.

Complicerende zaken zullen zijn wat er gebeurt op vrijdag 21 april: Sheila doet een bekentenis aan Deacon. Wil er nog iemand wedden dat ze hals over kop verliefd op hem blijft? Maar wat voor toekomst kan ze zich voorstellen dat ze hebben? Ze wordt de rivier opgestuurd voor moord één, en als hij met haar blijft kletsen, schendt hij zijn eigen voorwaardelijke vrijlating. Hoe je het ook snijdt, het is een slecht idee!

Daarom is Deacon er bijna zeker van dat hij zijn hart aan Sheila zal geven, zelfs met het risico zijn relatie met zijn familie te schaden. “Het echte probleem is Brooke en Hope”, zegt Kanan. “Hij staat op een solide basis en is voor het eerst in tijden op een positief pad. Misschien ooit!

Lees ook:  Bold & Beautiful's Kimberlin Brown: Sheila's misdaad, straf, spijt

“Hij heeft zijn eigen bedrijf en zijn dochter is trots op hem, wat voor hem het belangrijkste ter wereld is”, vervolgt hij. “Dus ja, deze gevoelens voor Sheila zijn behoorlijk lastig, gezien het feit dat ze hem alles kunnen kosten!”

Annika Noelle, Matthew Atkinson

Zo moeder en vader, zo dochter?

Krediet: Howard Wise/JPI

Een onverwacht neveneffect

Als Deacon een relatie met Sheila zou nastreven, zou het voor iemand anders nog erger kunnen blijken te zijn dan voor hem: Hope. Haar mentale toestand leek de laatste tijd… onrustig. Ze flitst vaak terug naar haar moeder om haar opluchting uit te drukken dat Hope nooit tot de duistere kant is aangetrokken. Als Deacon haar ook zou laten zien dat de aantrekkingskracht van de slechteriken gewoon te groot is om weerstand te bieden, welk effect zou dat dan op haar hebben? Zou Hope eindelijk knappen? Als de show doorgaat met deze verwoestende wending, en Deacons genegenheid voor Sheila een rol speelt, zal hij het zichzelf misschien nooit vergeven.

Bekijk het levensverhaal van Deacon in de onderstaande fotogalerij.