Bold & Beautiful Preview: Jack bekent dat hij de biologische vader van Finn is


Hoe zal Finn op de waarheid reageren?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 15 – 19 november, Finn heeft grote vragen voor Sheila. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Vorige week nam Hope een standpunt in en vertelde haar familie dat Deacon een deel van haar leven als haar vader zou worden. Ridge was niet zo enthousiast over het idee, en Steffy was ook niet van mening dat het ook haar familie treft. Echter, toen Hope weer contact kreeg met haar ouders, dacht Finn aan zijn eigen ouders. Finn betrapte Sheila ternauwernood bij de lunch met Jack, die haar bedankte voor het bewaren van zijn geheim. Finn stelde uiteindelijk zijn biologische moeder de grote vraag: “Wie is mijn biologische vader?”

In een verbluffende reactie vertelt Sheila hem in de nieuwste preview dat goed, ze kan het hem niet vertellen! Stel je voor dat Sheila haar woord hield. Steffy adviseert Finn later dat hij altijd iemand kan inhuren om zijn vader te vinden. Echter, gezien hoe goed het ging met Sheila als zijn biologische moeder, vraagt ​​hij zich af of hij misschien beter af is als hij de waarheid over zijn vader niet kent.
Volgende week ontmoet Sheila Jack en vertelt hem dat het tijd is om Finn de waarheid te vertellen. Voor je het weet informeert Finns moeder Li Finn en Steff dat zijn vader Jack iets groots te vertellen heeft aan Finn. Denk je dat Jack zal onthullen dat hij al die tijd de biologische vader van Finn is geweest? En hoe zal Finn reageren?

Lees ook:  Beautiful & Beautiful: is Jack's Return een teken dat hij Sheila vermoordt?

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen tot wie Zende zich wendt als hij een cadeau voor Parijs nodig heeft. En terwijl we wachten tot Krista Allen de rol van Taylor Hayes overneemt, blader je door onze galerij met de meest herschikte soappersonages.

Video: CBS/YouTube