Bold & Beautiful Preview: Li onthult Finn is Alive en Finn’s Freed


Heeft Sheila het licht gezien en haar zoon laten gaan?.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 25 – 29 juli, Finn gaat naar huis. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Vorige week vroeg Finn Sheila hoe ze hem uit het mortuarium had gehaald en waar hij zich nu bevond, en uiteindelijk gaf ze toe dat dit alles Li was. Toen Sheila Finn begon te vertellen wat er allemaal was gebeurd, merkte hij dat ze over zijn moeder bleef praten alsof ze in het verleden was. Sheila gaf uiteindelijk toe dat Li’s auto van de weg raakte en zonk en dat ze niets had kunnen doen, Li de schuld gevend van haar eigen ondergang omdat ze niet met haar had samengewerkt.

Elders was Bill stomverbaasd toen hij Li ontdekte, bedekt met as maar levend in een steegje bij de kade. Li was op dat moment in shock, maar hij was eindelijk in staat om haar naar zijn huis te krijgen en haar aan het praten te krijgen.
Sheila komt eraan en vertelt Finn dat ze zoveel van hem houdt, dus hij zegt haar dat ze het moet bewijzen en hem naar huis moet laten gaan en bij zijn familie zijn. Meanehilw Li vertelt Bill, Liam en Hope dat Finn niet dood is, hij leeft!

In Monaco kijkt Steffy naar foto’s van haar en Finn en de kinderen in haar medaillon. Terug naar huis wordt Finn gekleed en aan de telefoon getoond met de woorden: “Steffy, ik ben op weg naar huis naar jou, het zal niet lang duren, we zullen snel samen zijn.”

Gaat Finn echt naar huis? Is Sheila trouw gebleven aan haar woord om hem te herenigen met zijn familie? Of is dit slechts een droom van Finn of Steffy’s?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wie naar Monico gaat om Steffy te helpen.

Bekijk een galerij van bloopers en outtakes van alle soaps onderstaand.

Video: CBS/YouTube