Bold & Beautiful Preview: Liam belooft hoop te beschermen, wat er ook gebeurt


Brooke verdedigt Hope’s beslissing met betrekking tot Deacon.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 8 – 12 november, Deacon blijft de geliefden van Hope verdelen. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Terwijl Liam en Steffy bleven geloven dat Deacon en Sheila’s romance een oplichterij was, kwamen ze samen om hun families te beschermen tegen hun schoonfamilie. Deacon weigerde ondertussen nog langer mee te gaan in Sheila’s plan en beweerde dat Brooke de vrouw was waar hij nooit overheen kwam. Hope vertelde haar moeder dat ze haar vader in zijn leven wilde hebben, omdat Finn zijn moeder ook een kans wilde geven om te bewijzen dat ze veranderd was. Deacon vroeg Brooke later om vergiffenis en gaf zelfs toe dat hij droomde van een leven met haar en Hope terwijl hij in de gevangenis zat. Hij zwoer om hun te bewijzen dat hij een veranderd man was.
Volgende week maakt Hope duidelijk dat ze wil dat haar vader deel uitmaakt van haar leven, en hij wil gewoon een kans om weer haar vader te zijn. Ridge wil natuurlijk dat Deacon vertrekt en nooit meer terugkomt, maar Brooke komt op voor haar dochter! Zou dit een nieuwe breuk tussen Brooke en Ridge kunnen veroorzaken? Ridge herinnert haar eraan wat voor soort vernietiging Deacon kan veroorzaken. Steffy wijst er ook op dat deze beslissing niet alleen van invloed is op Hope, maar op hen allemaal. En wat er ook gebeurt, Liam zweert dat hij zijn vrouw zal beschermen, wat er ook voor nodig is. Staat hij op het punt iets overhaast te doen?

Laat ons weten of je denkt dat Deacon is veranderd of niet, en of hij een tweede kans moet krijgen.

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen wie Brooke een ultimatum stelt. En bekijk de galerij hieronder waarin: we herbeleven de vele heldendaden van Deacon.

Video: CBS/YouTube