Bold & Beautiful Preview: Met wie slaapt Deacon Sharpe?


Maar is ze echt een vreemde, of iemand die fans zullen herkennen?

Wanneer Vet en mooi’s Deacon werd voor het eerst vrijgelaten uit de gevangenis, het zag ernaar uit dat hij en Sheila tussen de lakens zouden belanden. Ze brachten tenslotte behoorlijk wat tijd door met medelijden met een drankje, en het is bekend dat dat tot allerlei problemen leidt. (Vraag het maar aan Ridge en Shauna!) Bovendien maakte Sheila het volkomen duidelijk dat ze hem graag zou helpen de verloren tijd in te halen.

Op de een of andere manier zijn ze er nooit toe gekomen om de daad te doen. Voor zover we weten, heeft de arme Deacon het gezelschap van een vrouw niet meer gedeeld sinds hij zijn gevangeniscel heeft ingeruild voor de bezemkast van Il Giardino. Maar dat gaat allemaal veranderen. Volgens De spoilers van deze week, Hope’s vader staat op het punt wakker te worden en vindt onverwacht iemand naast hem liggen. In de woorden van de show, een ‘complete vreemdeling’.

Nu hebben we een paar theorieën over wie het zou kunnen zijn, die we nu gaan delen. En zodra we dat doen, kijken we ernaar uit om uw mening te horen in de opmerkingen.

De eerste persoon die in je opkomt is natuurlijk Sheila. En we weten, we weten het, ze is verre van de ‘volslagen vreemdeling’ die in de spoilers wordt beschreven. Plus, er is het hele aangevallen-en-gedood-door-een-beer gedoe. Maar net als verschillende leden van de Forrester-familie, zijn we extreem sceptisch over die specifieke wending (zoals hier beschreven), waardoor we ons afvroegen of de “vreemdeling” misschien een levende maar vermomde Sheila is.

Hoe meer we erover nadachten, hoe meer we ons afvroegen of Vet en mooi staat op het punt een grote schok over ons te trekken. Weet je nog dat de camera omhoog draaide om Eric in bed met Quinn te onthullen? Of de keer dat Brooke “per ongeluk” seks had met Hope’s toenmalige vriend, Oliver?

Wat als de “volslagen vreemdeling” Deacon wakker wordt met iemand die hij niet herkent, maar die we goed kennen. Bijvoorbeeld… Flo? Hoewel zij en Wyatt al eeuwen verloofd zijn, hebben we ze niet echt samen gezien. Zouden Wyatts beweringen dat alles goed is een dekmantel kunnen zijn voor problemen in het paradijs… het soort problemen dat ertoe leidt dat een vrouw troost zoekt in de armen van een andere man?

Darin Brooks, Katrina Bowden"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.12/17/19© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8268U.S.Airdate 31/01/20

Als je eenmaal begint te denken aan ‘vertrouwde vreemden’ – wat betekent dat mensen Deacon misschien niet herkennen, maar kijkers wel – zijn de mogelijkheden even eindeloos als fascinerend. Stel je bijvoorbeeld voor hoe Ridge zou reageren als Deacon betrokken zou raken bij Shauna. Natuurlijk, Ridge is momenteel aan het pingpongen tussen Taylor en Brooke, maar dit is een man die blijvende aanspraken maakt op vrouwen waarmee hij te maken krijgt, zelfs als het lijkt alsof hij ze helemaal is vergeten.

Ridge en Shauna bespreken zijn huwelijk Bold and Beautiful

Een andere kandidaat die toevallig ook geschiedenis deelt met Ridge? Morgan De Witt. Hoewel het personage in tijden niet is genoemd, is ze ergens daarbuiten, nadat ze voor het laatst is gezien op zoek naar de broodnodige psychiatrische hulp. Is ze eindelijk over haar obsessie met Ridge heen gekomen, of is ze nog steeds net zo gek als… nou ja, Sheila!

Eerlijk gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Deacon werkt tenslotte bij een van de meest populaire restaurants in de stad, waardoor hij met iedereen in contact kan komen. Heck, Zoe Buckingham – die nog steeds in dienst is van Forrester Creations, hoewel ze momenteel in het buitenland werkt – komt misschien langs voor een smakelijke maaltijd en merkt dat ze de charmes van Deacon niet kan weerstaan!

Voordat je de opmerkingen met je eigen theorieën raakt, kun je misschien door de onderstaande galerij bladeren met: Deacon’s eerdere tegenslagen zou je een idee kunnen geven van wie zijn bed zal delen!