Bold & Beautiful Preview: Parijs leert over de affaire van Carter en Quinn


De kat is eindelijk uit de zak, of niet?

In een voorproefje voor The Bold and the Beautiful voor de week van 7 – 11 juni is het nooit een goed idee om geheimen te bespreken in een gehoorsafstand van anderen. Lees verder voor de primeur!

Nadat ze verschillende keren de liefde hadden bedreven, werden Quinn en Carter bijna betrapt toen Zoe Quinns jas bij Forrester herkende als degene die ze zag op de avond dat ze een van hun afspraken bij Carter onderbrak. Quinn’s BFF Shauna beweerde dat het van haar was, en zij was degene die een affaire had met Carter. Het was op niets uitgelopen, en zowel Carter als Quinn zwoeren om, nou ja, ermee te stoppen het en proberen verder te gaan met hun leven. Eric wil proberen zijn huwelijk met Quinn te verbeteren, en spoilers geven aan dat Carter deze week een aanzoek gaat doen aan Zoe.

Welnu, de dingen staan ​​op het punt een stuk ingewikkelder te worden, zoals wordt gesuggereerd in de nieuwste promo! Paris bespreekt de affaire op het kantoor van alle plaatsen en hoort Shauna en Quinn! Ze confronteert snel Shauna, die haar beveelt haar mond te houden.
Laat het ons weten in de reacties als je denkt dat Paris echt alles doorheeft of dat dit een kwestie is van slechts een deel van het gesprek horen en tot de verkeerde conclusie komen.

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen aan wie Paris een geheim vertelt. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief. En zorg ervoor dat u door de onderstaande fotogalerij bladert van Steffy Forrester door de jaren heen

Video: Vet en mooi/YouTube