Bold & Beautiful Preview Ridge: eist dat Mike Sheila omdraait


De tijd begint misschien te dringen voor Sheila.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 18 – 22 juli, Ridge eist antwoorden van Mike. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Vorige week dwong Sheila Mike om de medicatie te halen die Finn nodig had, terwijl Finn worstelde om een ​​manier te vinden om aan de klauwen van zijn gekke biologische moeder te ontsnappen. Op hetzelfde moment, toen Baker Brooke en Ridge informeerde dat de hoofdwacht Guthrie geloofde dat Sheila’s ontsnapping een inside job was, had Brooke moeite zich te herinneren hoe ze die naam kende.

Helaas voor Finn werden de zaken ernstig toen hij Sheila vertelde dat ze gek was, en Sheila weigerde hem te herenigen met Steffy totdat ze wisten dat hij het zou redden. Finn realiseerde zich dat Sheila Steffy iets had aangedaan nadat ze hem had neergeschoten, en worstelde om te ontsnappen. Sheila verdoofde hem nadat hij haar weer voor gek had verklaard.
Finn komt eraan en vertelt Sheila dat de politie haar zal opsporen en dat ze hem niet voor altijd kan verbergen. Sheila verliest haar en gooit iets op de grond terwijl Mike toekijkt. Finns toestand lijkt te verslechteren.

Later moet Brooke de punten hebben verbonden met betrekking tot de naam Guthrie, terwijl Ridge en Brooke Mike confronteren, samen met Baker, op het station. Ridge waarschuwt hem dat het een heel slecht idee is om Sheila te beschermen, omdat ze hem zo snel onder de bus zal gooien dat hij niet weet wat hem overkomt. Ridge wil weten waar ze is.

Lees ook:  Staat Wyatt van Bold and Beautiful nog steeds aan? Ja, Darin Brooks keert terug in mei 2022

Ondertussen zegt Finn, die er slecht aan toe is, tegen Sheila dat ze bij hem uit de buurt moet blijven. Ze roept: “Waarom vertrouw je me niet?” Hij antwoordt: “Meen je dat serieus?” Zullen Ridge en de anderen op tijd bij Finn zijn?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Taylor en Ridge over Steffy te weten komen.

Bekijk een galerij van Days of Our Lives cast toen en nu onderstaand. Wellicht zie je bekende gezichten in de groep!

Video: CBS/YouTube