Bold & Beautiful Preview: Ridge huurt Justin in om Quinn te onderzoeken


Quinn wil dat Carter nog een geheim bewaart.

Deze week op The Bold and the Beautiful, Ridge heeft er genoeg van dat Quinn zijn vader voor de gek houdt. Lees verder en bekijk de teaser om te zien tot wie hij zich wendt voor hulp!

Eric realiseerde zich wat Carter en Quinn voor elkaar voelen, evenals het feit dat hij Quinns passies niet kan vervullen, en drong er bij Quinn op aan om andere opties te onderzoeken. Dat zijn seksleven voorbij was, hoefde niet te betekenen dat dat van haar dat ook was. Quinn probeerde weerstand te bieden, en zowel zij als Carter waren het erover eens dat het verkeerd zou zijn. De twee voelden zich echter nog steeds tot elkaar aangetrokken en gaven toe aan verleidingen.

https://www.youtube.com/watch?v=KgY3uasHyp0

In de laatste preview vertelt Quinn aan Carter dat wat ze doen niet goed voelt, en dat ze de waarheid voor iedereen wil verbergen! Dat is zo ongeveer wat hen in de eerste plaats in de problemen bracht, samen met het feit dat ze vals speelden achter Eric’s rug om. Het is duidelijk dat er dingen zijn veranderd.

Vastbesloten om zijn vader te beschermen, wendt Ridge zich tot Justin en vraagt ​​hem om elke hoek van Quinns leven te onderzoeken. Hij vindt dat ze Eric lang genoeg voor de gek heeft gehouden. Maar zijn er nog geheimen die Justin moet vinden, afgezien van de huidige situatie? En hoe zal Ridge reageren als hij erachter komt dat Eric degene was die Quinn toestemming gaf om bij Carter te zijn?

Lees de Vet en mooi spoilers om te leren wat Steffy doet roken. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief. En zorg ervoor dat u door de onderstaande fotogalerij van de bladert Leidend licht cast toen en nu.

Video: CBS/You Tube