Bold & Beautiful Preview: Taylor confronteert Sheila en wendt zich tot Brooke voor troost


Ze vat het niet goed op!

Als er één waarheid is waarover kan worden gesproken Vet en mooiis Taylor, dat is ze zeker niet een krimpend viooltje. (Ze is echter een psychiater.) Het duurt dus niet lang voordat ze genoeg heeft van Sheila’s chantageplan met Steffy en besluit het heft in eigen handen te nemen. Maar de dingen gaan niet altijd volgens plan en in dit geval, volgens het laatste nummer van Soap Opera Samenvattinggaan ze uiteindelijk spectaculair mis.

Ten eerste vertelt Taylor dat aan Katie ze is degene die Bill neerschoot, dan gaat ze Sheila vertellen dat ze zich moet terugtrekken – en wordt tot stilstand gebracht door een paar duistere sluwe hoofdspelletjes. Diep van binnen zijn ze niet zo verschillend, toch? Sheila wijst erop dat ze tenslotte allebei iemand hebben neergeschoten… Wat voor soort persoon zou zoiets doen?

Dat is precies wat Taylor zich begint af te vragen, zei Krista Allen Verteren. Ze dacht dat ze er vanaf was, maar nu is haar (naar verluidt) schieten op Bill terug en kwetst ze degenen waar ze het meest om geeft. “Taylor vreest dat ze misschien niet zo anders is dan Sheila.”

Sheila protesteert tegen Taylor B&B

En wie kan het haar kwalijk nemen? Heck, wat als ze dat echt zou doen gedood Rekening? Sheila is zeker eerder vermoord, maar ondanks al haar pogingen is ze eigenlijk een schokkend laag aantal keren succesvol geweest. Als Bill was overleden, zou Taylor één voor één zijn geweest. Gelukkig is dat niet gebeurd, maar dat betekent niet dat Sheila’s woorden niet in Taylor’s psyche doordringen.

Lees ook:  Sterft Katie verder Bold & Beautiful Met Grace als haar cardioloog?

En dat is wanneer ze besluit dat ze hulp van iemand nodig heeft – dus wendt ze zich tot Brooke!

‘Er is iets interessants aan Brooke,’ mijmerde Allen Verteren“want als dit maar een paar maanden geleden was gebeurd, zou het op zo’n slechte manier in haar gezicht zijn gewreven.”

Maar dat is het niet. Hun pact houdt stand. En wat nog belangrijker is, hun vriendschap houdt stand. Iemand neerschieten van wie ze ooit hield, zoals Bill, had de oude Brooke misschien weggestuurd, maar de nieuwe Brooke? Nee. (Toegegeven, het helpt waarschijnlijk dat iedereen nu op Bill heeft aangevinkt.)

Taylor Brooke kantoor B&B

Meer: Katherine Kelly Lang raakt opgewonden over Brooke’s confrontatie

“Ze herinnert Taylor eraan dat ze niet is zoals Sheila,” vervolgde Allen. ‘Ze herinnert haar eraan dat het een ongeluk was en: ‘Jij was het gewoon niet, Taylor.’ Brooke doet erg haar best om te laten zien dat ze een vriendin is en Taylor heeft een heel groot hart. Brooke komt opdagen voor Taylor.

Is het genoeg om haar uit een donkere plaats te trekken? Voor nu misschien. Vriendschap is een krachtig pantser, vooral als het van iemand komt van wie je het nooit had verwacht. Maar dit is niet de eerste keer dat Taylor dacht dat ze deze demonen had laten rusten, en Sheila en Bill zijn er nog steeds.

Hier doorheen komen kan een langere reis zijn dan ze ooit had verwacht.

Is Taylor net zo erg als Sheila? Beslis zelf terwijl je onze fotogalerij van haar leven bekijkt!

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview Quinn en Carter blijven vechten tegen verleiding