Bold & Beautiful Preview: Thomas Kisses Hope… for Real


Voor een van de jongens gaat de realiteit bijten.

The Bold and the Beautiful zet deze week de hitte op zijn ongebruikelijke Liam/Hope/Thomas-driehoek op. Hoewel de vader van Douglas vroeger Hope wegduwde, vindt ze hem nu hot. (Mmkay.) En, niet wetende dat zijn gekonkel het huwelijk van haar moeder heeft geruïneerd, gelooft ze dat hij een andere man is. (Mmkay.) En hoewel gezond verstand haar zou zeggen afstand te houden, komt ze gevaarlijk dicht bij Thomas – dichtbij genoeg om te kussen?

In de onderstaande promo voor de komende afleveringen zegt Liam het voor de hand liggende niet één maar twee keer. “Thomas is altijd van plan om niets goeds te doen”, zegt hij als eerste. En echt, waarachtigere woorden zijn zelden gesproken. Dan voegt Liam eraan toe: “Het voelt echt alsof Hope weer kwetsbaar wordt voor Thomas.” Ook waar.

Twee voor twee, Liam – goed gedaan!

Ondertussen zegt Hope tegen Thomas: “Ik kan niet zijn wat je wilt.” Ze bedoelt echter niet ‘dom genoeg om voor je lul te vallen’, ze bedoelt ‘beschikbaar’, want ze is getrouwd met en houdt van Liam.

“Dat is het probleem”, antwoordt Thomas “dat ben je al” [what I want].”

Als de promo ten einde loopt, besluit Thomas dat het tijd is voor zijn obsessieve jacht op Hope. Slaagt hij erin om een ​​kus op haar lippen te planten, of herinnert ze hem eraan dat ze deze weg al eens eerder hebben bewandeld en het niet leuk vonden waar het naartoe leidt? Bekijk de preview hierboven, dan “Sally vooruit” en woon een gedurfde en mooie modeshow bij door de onderstaande foto’s van aluin te bekijken De populairste rode loper looks van Courtney Hope.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope merkt Ridge en Taylor Canoodling op tijdens het diner