Bold & Beautiful Preview: Thomas vecht tegen hoop op voogdij over Douglas


Liam waarschuwt Hope om Thomas niet te onderschatten.

In de laatste The Bold and the Beautiful voorproefje voor 6 – 11 februari, er is een voogdijstrijd aan de gang. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Na zijn stunt waarbij hij de voicerecorder van Douglas gebruikte om Brooke erin te luizen om CPS op hem te bellen, verloor Thomas het respect van zijn familie en zijn baan bij Forrester Designs. Zelfs Douglas vertelde zijn vader dat wat hij had gedaan verkeerd was en distantieerde zich van hem.

Thomas smeekte uiteindelijk Steffy en Hope dat hij op zijn minst zou kunnen werken om de Hope for the Future-lijn te redden. Hope geloofde dat hij spijt had van zijn fout, en Paris vond dat het bedrijf Thomas kon gebruiken terwijl ze het moeilijk hadden. Steffy hield er ook niet van om onenigheid te hebben met haar broer, maar ze moest weten dat ze hem kon vertrouwen. Hope en Steffy bespraken de dingen, waarbij Steffy het gevoel had dat Thomas nooit zou veranderen als ze hem niet verantwoordelijk zouden houden. Hope vertelde Steffy om de lijn te laten slagen, ze hadden Thomas en zijn ontwerpen nodig.

Hope komt eraan en omhelst de kleine Douglas en vertelt Thomas dat Douglas haar zoon is en dat ze moet weten dat de jongen veilig is. Thomas legt uit dat hij zijn zoon nodig heeft, dus liet hij wat papieren opstellen. Hope bekijkt de papieren, wat haar schokt. Ze vraagt: “Is dit serieus?”

Liam waarschuwt Hope dat Thomas klaarblijkelijk met een truc achter de hand zal komen, en Steffy waarschuwt Thomas om voorbereid te zijn om in de steek gelaten te worden, aangezien hij morgen de volledige voogdij over zijn zoon zou kunnen verliezen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Spoilers: Li redt Finn en wordt Sheila gepakt?

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen wie Taylor een voorstel doet en wie zijn stem vindt.

Bekijk voordat je gaat deze galerij met previews van februari voor alle soaps

Video: Vet en mooi/Instagram