Bold & Beautiful Preview wat er daarna zal gebeuren, woensdag 15 november


Liam heeft glashelder gemaakt dat hij van plan is zich te herenigen met Steffy… of ze nu bij hem wil zijn of niet. Maar Gedurfd en mooi’s meest beruchte twijfelaar zal de dingen misschien anders zien na wat er de komende dagen gebeurt. Omdat hij op het punt staat erachter te komen dat een deur waarvan hij waarschijnlijk dacht dat die altijd open zou blijven, veel sneller dichtgaat dan hij dacht.

Het begint allemaal wanneer de Logan-meisjes een bijeenkomst hebben op woensdag 15 november. En hoewel hun bijeenkomsten vaak gevuld zijn met gegiechel en meidenpraat, zal dat deze keer niet het geval zijn. In plaats daarvan zullen ze het pijnlijke nieuws over Erics toestand aan Hope vertellen.

Katherine Kelly Lang, Heather Tom, Jennifer Gareis

Hoewel Hope en Eric technisch gezien geen verwanten zijn, zijn hun respectievelijke families zeker nauw met elkaar verweven. Moeder Brooke is niet alleen de schoondochter van Eric (of zal dat in ieder geval worden zodra zij en Ridge weer trouwen), maar ook zijn ex-vrouw, en Hope heeft hem altijd gezien als een soort surrogaatgrootvader.

Terwijl Hope wordt verteld over de toestand van Eric, verwerkt haar minnaar, Thomas, dezelfde moeilijk te verwerken waarheid. Als er één voordeel is voor deze twee, is het dat ze elkaar de komende dagen en weken zullen hebben om op te leunen.

B&B Hope Eric hoed

Dat is waar Liam in beeld komt. Omdat hij op donderdag 16 november een nieuw – en waarschijnlijk ongewenst – inzicht krijgt in hoe dichtbij Hope en Thomas zijn geworden. En natuurlijk heeft Liam Steffy verteld dat hij haar terug wil – en, als ze niet beschikbaar is, dezelfde belofte op een enorm griezelige manier aan haar foto doen – maar denk eens na over wie we het hier hebben.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila valt over Bill's balkon tijdens een confrontatie

Liam gelooft dat het zijn plicht is om de vrouwen in zijn leven te beschermen. Dat is zijn vermeende reden om zich te herenigen met Steffy. In zijn gedachten kan alleen hij Steffy en de kinderen beschermen tegen Finns slechte moeder, Sheila. Maar als Liam zou geloven dat Hope door Thomas in gevaar zou komen, zou hij dan ook niet gedwongen zijn om zich namens haar in de strijd te werpen?

De fouten van Liam zijn legendarisch… dus het was lastig om zijn grootste blunders en domste moves uit te kiezen. Maar we deden precies dat in de onderstaande galerij.