Bold & Beautiful: Quinn dringt er bij Zoe op aan wraak te nemen op Parijs


In de hut vraagt ​​Hope Brooke om bij Beth te kijken terwijl ze de was opvouwt. Ze vertelt dat Douglas met Thomas uit is. Brooke merkt op hoeveel verantwoordelijkheid ze heeft zonder Liam om te helpen. Hoop weerlegt dat hij nog steeds helpt, hij woont daar nu gewoon niet. Brooke vist om erachter te komen of dat binnenkort kan veranderen. Hope pauzeert even om een ​​van de bloemen te ruiken die Liam heeft gestuurd en vertelt hoe lief hij is geweest. Toch kan ze niet doen alsof hij niet bij Steffy terecht is gekomen en haar vertellen dat hij van haar hield. Brooke geeft aan dat ze voorbij de pijn moet gaan en vergeving moet vinden.
Hope overweegt advies B&B

Meer: Ga nu binnen! Zeepboek weggeefactie

Bij Spencer Publications vertelt Liam Bill dat hij Hope-cadeaus heeft gestuurd om haar te laten zien hoeveel hij van haar houdt. Bill adviseert dat hij zijn uiterste best moet doen. Hij spoort Liam aan om nu naar de hut te gaan; familie is belangrijker dan zaken. Liam trekt zijn wenkbrauwen op, maar waardeert de steun van zijn vader.

Meer: Goed nieuws voor soapfans van CBS

In het ontwerpbureau van Forrester merkt Zoe dat Parijs een nieuwe jurk draagt. Paris onthult dat Zende haar meeneemt op een speciale date night. Ze vraagt ​​haar zus: “Je bent toch niet jaloers?” Zoe vraagt ​​zich sarcastisch af waarom ze jaloers zou zijn als alles zo goed gaat voor Parijs en ze nog steeds op pad is met Carter. Paris heeft er spijt van, maar ze heeft niemand anders de schuld dan zichzelf.
Parijs jaloerse B&B

Quinn komt binnen en merkt de spanning tussen hen op. Paris wordt weggeroepen en gaat weg. Quinn vraagt ​​Zoe om te vertellen wat er aan de hand is. Ze weet van haar noodlottige aantrekkingskracht op Zende en Carter die de verloving beëindigt. Zoe vertelt hoe oneerlijk het allemaal is. Ze weet dat ze haar zus en Zende het beste zou moeten wensen. Quinn grijnst: “Sorry, heb ik dat gezegd?” Zoe kijkt verbaasd en Quinn zegt haar niet zo verbaasd te kijken, ze weten allebei hoe het is om het te verknoeien en de prijs te betalen. Zoe vertelt over Zende en geeft toe dat ze met vuur speelde en zich verbrandde. Quinn vertelt dat Zende vanavond Parijs naar het landhuis heeft; Eric vroeg haar om te schaatsen. Na een lach om Eric’s buikkruiden en de geluiden die zijn maag maakt nadat hij ze heeft gedronken, vraagt ​​Quinn Zoe wat ze met haar zus gaat doen – ze kan zeggen dat ze wraak wil nemen.
Quinn wraak B&B

Zoe weet niet zeker wat ze kan doen om te voorkomen dat de zaken escaleren tijdens haar nacht met Zende. Quinn kijkt nadrukkelijk naar Erics maagkruiden en verzint een excuus om naar buiten te gaan. Zoe doseert de drank die Paris op het bureau heeft achtergelaten met de tonic. Paris keert terug en zuigt het drankje terug terwijl Zoe lieflijk opmerkt: “Je wilt Zende niet laten wachten!”

Meer: Hebben we Finn’s moeder al ontmoet?

Bill komt bij Brooke thuis en zegt dat hij kwam praten over hun kinderen. Hij klaagt dat Liam zich ellendig voelt. Brooke verzekert hem dat ze wil dat Liam en Hope herenigd worden. Ze voelt dat het er allemaal op neer komt hoeveel Hope kan vergeven.
Brooke bezoekt Bill B&B

Meer: Het probleem met Steffy en Finn

Liam komt aan bij de hut en maakt grappen met Hope dat ze overboord gaat; hij wil gewoon dat ze weet dat er geen dag voorbijgaat dat hij niet aan haar denkt of haar mist. Ze mist hem ook. Liam wil de man zijn die ze nodig heeft. Niets in zijn leven is logisch zonder haar erin. Hope luistert naar Liam die Beth welterusten zegt in de babyfoon. Hij voegt zich weer bij haar en ze zegt dat hij een geweldige vader is. Hij zou willen dat hij de hele tijd kon zijn. Liam wordt emotioneel als hij alle dingen opsomt die hij mist; vooral haar aanraken en kussen. Ze delen een liplock. Liam is opgewonden, maar Hope is onzekerder. Hij zegt tegen haar: “Ik hou van je.”
Liam, Hope kiss B&B

Volgende The Bold and the Beautiful​ Het einde van een bezoek tussen vrienden wordt een nachtmerrie wanneer iemand sterft.

Bekijk de schattige foto’s van soapsterren en hun echte kinderen in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus