Bold & Beautiful: Quinn en Carter geven toe aan Erics verzoek


Op het hok weet Quinn niet of het veilig voor haar is om binnen te komen. Carter zegt: ‘Het is veilig.’ Quinn legt uit dat ze daar is omdat Eric haar gevoelig materiaal heeft gestuurd dat hij meteen moest hebben. Carter vindt het vreemd. Ze houdt de envelop vast en hun handen raken elkaar aan.
Quinn look Carter B&B

Carter opent de envelop en vindt een briefje met de tekst: ‘Vanavond is van jou. Erik.” Quinn pakt het papier, zegt dat ze van haar man houdt en verfrommelt het. Carter neemt haar fronsende gezicht in zijn handen. Hij respecteert haar beslissing om terug te gaan naar haar man, maar hij blijft ze onder druk zetten. “Het zou nu niet respectloos zijn… toch?” Carter komt dichterbij en Quinn sluit haar ogen als overgave terwijl ze een kus delen. Ze trekken even van elkaar weg en kijken elkaar zwijgend aan voordat ze hun hartstochtelijke kus hervatten en naar de bank gaan.

Meer: Deacon’s verlossingsverhaal over B&B?

Thuis nipt Eric aan een martini en kijkt omhoog naar Quinns portret. Hij hoort iemand aan de deur en denkt dat het Quinn is, maar het zijn Brooke en Ridge. Hij kreunt: “Kom je nog een keer naar me snakken?” Ridge merkt op dat hij daar alleen aan het drinken is en vraagt ​​waar Quinn is gebleven. Eric meldt dat ze aan het genieten is. Ridge vraagt: “Kan ze dat niet met jou doen?” Eric moppert dat als ze daar met hem zou drinken, ze dat ook niet leuk zouden vinden. Hij legt uit dat ze zich in verschillende stadia van hun leven bevinden en dat hij haar niet wil tegenhouden.
Eric, Brooke, Ridge B&B

Meer: Zal *zij* het antwoord zijn op Erics probleem?

Ridge en Brooke vragen zich af of Quinn zijn zelfvertrouwen heeft afgenomen en Brooke zegt dat ze gewoon niet goed voor hem is. Eric beweert dat ze geweldig is geweest, maar de blondine is er zeker van dat ze hem weer zal teleurstellen. Ridge houdt vol dat ze zich zorgen om hem maken. Eric zegt dat ze kunnen stoppen – Quinn is niet het probleem. “Ik ben.” Ze gaan wat meer heen en weer totdat Brooke zegt dat ze niet vervelend willen zijn; ze geven gewoon om hem. Ze vindt dat Quinn niet geschikt voor hem is en ze willen hem nooit meer gekwetst zien worden. Brooke trekt hem in een knuffel en dan vertrekken ze.

Meer: B&B-ster spreekt zich uit over verwoestende situatie

Bij het klifhuis stopt Paris met eten als ze Finn ziet met zijn hemd open. Hij meldt dat Steffy met de kinderen in slaap is gevallen en praat met Sheila. Elke keer dat ze het heeft, hoort hij de angst in Steffy’s stem. Dat ze zo onvermurwbaar is om zijn biologische moeder weg te houden van Hayes… Paris onderbreekt hem met de vraag: “Hoe voel je je hier echt over?” Finn probeert niet te denken aan hoe hij zich voelt, maar dat vindt ze geen goed idee. Hij geeft toe dat hij in conflict is. Ja, Sheila is zijn biologische moeder, maar hij kent haar niet en de Forresters wel. Ze is psychotisch en vormt een bedreiging voor zijn familie. Ze zou zelfs kunnen proberen Hayes mee te nemen.
Finn conflicterende B&B

Paris haalt zijn schouders op dat mensen veranderen. Finn gelooft dat ook, maar het enige wat hij kan doen is naar zijn vrouw luisteren en haar wensen en instincten respecteren. Paris kan zich alleen maar voorstellen hoe moeilijk dit voor hem is. Ze onderzoekt dat een deel van hem Sheila wil leren kennen, en vindt het klote dat hij dat niet met Steffy kan delen. Nadat hij Finn heeft laten weten dat hij altijd met haar kan praten, klaagt Paris dat zijn vrouw geen middenweg kan vinden en vraagt ​​hij zich af of hij dit wil aanpakken om voor altijd de banden met zijn biologische moeder te verbreken. Finn geeft toe dat het allemaal surrealistisch was, maar hij kan geen risico nemen met het welzijn van zijn zoon. Paris bewondert hem omdat hij Steffy bijstaat.

Meer: ATWT jubileum foto’s

Als Finn de kamer uit is, fantaseert Paris dat hij haar vertelt hoeveel ze voor hem is gaan betekenen en ze kussen elkaar bijna. Finn haalt haar uit haar mijmering en terug naar het heden en geeft haar een compliment.
Finn, Parijs close fantasy B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke en Ridge proberen de waarheid te achterhalen van Erik.

Mis geen foto’s van de Leidend licht cast, toen en nu in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.