Bold & Beautiful: Quinn raakt in paniek terwijl Erics hartslag omhoog schiet tijdens seks met Donna


Bij Eric thuis vertelt Taylor aan Ridge dat ze dankbaar is voor deze momenten tussen hen. Hij grapt dat hij dankbaar is voor het eten… en voor haar terug in zijn leven. Praten verandert in zijn hachelijke situatie en Ridge zegt dat hij van zijn vrouw houdt. Taylor vat samen dat ze allebei om hem geven. ‘We vinden het allebei geweldig dat je een enorm… hart hebt. Daarom houden we allebei van je.”
Taylor Ridge enorm hart B&B

Bij Brooke’s huis klaagt ze bij Deacon dat Taylor nu bij Ridge is en dat het haar niet eens kan schelen dat hij haar man is. Deacon roept uit dat als Brooke zijn vrouw was, hij nooit van haar zijde zou wijken. Brooke weet dat hij probeert te helpen, maar dat doet hij niet. Zij en Ridge hebben een band die niet verbroken kan worden, hoeveel afhaalmaaltijden Taylor hem ook brengt. Ze houdt vol dat ze een mooie toekomst voor zich hebben.
Brooke, Deacon B&B

Deacon wil gewoon dat ze weet dat hij er altijd voor haar is. Brooke verdedigt Ridge door uit te leggen dat hij haar alleen had gevraagd om te vertrekken omdat hij en Taylor over hun dochter wilden praten. Ze besluit dat de brunette genoeg tijd heeft gehad met haar man. Ze pakt haar sleutels. “Hij komt bij mij terug. Misschien zelfs vanavond.”

Meer: De nieuwe familiefoto’s van Jacqueline Wood

In de healthclub, op bed, vertelt Donna Eric dat ze niet langer stil kan zijn. Ze haat het idee dat hij naar huis gaat naar een vrouw die hem niet eens gelukkig maakt. Het zou maar het beste zijn als hij Quinn eindelijk zou verlaten. Eric streelt Donna’s schouder voordat hij opstaat. Ze staat op en loopt om het bed heen om zich bij hem aan te sluiten. Eric legt uit dat Quinn hem vroeger vreugde bracht. Donna herinnert hem eraan dat het leven kort is – waarom zou hij het doorbrengen met iemand die hij niet eens vertrouwt? Hij verdient het geluk dat ze hem kon geven.

Eric weet gewoon niet wat hij moet denken. Donna vraagt ​​of hij verliefd is op Quinn. Als hij er niet meer is… onderbreekt Eric: “Ik moet gewoon mijn verliezen beperken en wegrennen?” Donna grapt dat Quinn een gemene streak heeft, hij zou snel willen rennen. Eric lacht – ze maakt hem altijd aan het lachen. Donna kust hem. Ze wil niet meer praten. “Voel gewoon.” Ze kussen hartstochtelijk.

Meer: John McCook onthult de verrassende droom van Eric

Op kantoor vertelt Carter aan Quinn dat hij niet kan stoppen met denken aan wat er tussen hen zou kunnen zijn geweest. “Je bent een opmerkelijke vrouw.” Quinn herinnert haar voormalige geliefde eraan dat ze toegewijd is aan Eric omdat zijn toewijding aan haar nooit is opgezegd. “En dat zal ook nooit gebeuren.” Carter vraagt ​​hoe de slimme ring die ze Eric heeft gegeven werkt. Ze vindt het leuk om zijn gezondheid in de gaten te houden, maar hij weet het nog steeds niet – ze wilde niet dat hij dacht dat ze hem als zwak zag. Carter vindt dat Eric zo verdomd veel geluk heeft haar in zijn leven te hebben. Quinn denkt dat zij de gelukkige is – hij heeft het haar vergeven. Ze geeft toe dat het niet perfect gaat tussen hen, maar ze zal er alles aan doen om het huwelijk weer op de rails te krijgen.

Meer: Opinie: de wending die we nooit zullen zien

Bij het klifhuis vertelt Taylor Thomas dat ze hem en Douglas wil hebben voor het avondeten. Hij vraagt ​​zich af hoe het met Steffy gaat en de kinderen weg zijn. Zijn moeder geeft toe dat het een andere sfeer is en vertelt dat ze alleen bij zijn vader was. “We hebben samen gegeten.” Thomas hoort dat ze afhaalmaaltijden hadden bij het huis van zijn grootvader en zegt dat hij vindt dat zijn vader daar zou moeten wonen, bij haar. Taylor merkt op dat hij bij zijn vader introk in plaats van bij Brooke. “Dat is een grote stap voor Ridge.” Thomas hoopt dat zijn ouders plezier hebben gehad. Taylor zegt dat ze dat deden… nadat Brooke was vertrokken. Ze herinnert haar zoon er sarcastisch aan dat Brooke en Ridge getrouwd zijn. “Ze hebben samen een gelofte afgelegd.” Thomas snauwt dat hij zich afvraagt ​​of de geloften betrekking hebben op vrijen met andere mensen. Taylor verrast hem door te vertellen dat Ridge haar heeft gevraagd te vertrekken. Ze weet niet zeker of hij ooit voorbij haar verdedigende Deacon zal komen.

Meer: Steffy jubileumgalerij

In het Forrester herenhuis vraagt ​​Ridge zich af of de deur die hij hoorde zijn vader was die thuiskwam – maar het is Brooke. Ze weet dat hij dingen met Taylor had om over te praten, maar zij moeten ook praten. Ze mist hem en weet dat hij haar ook mist. Ridge glimlacht. Brooke onthult dat ze veel heeft nagedacht en beseft dat ze niet naar hem luisterde over Deacon. Alleen omdat Sheila haar heeft laten drinken, wil nog niet zeggen dat ze niet verantwoordelijk is voor het kussen van Deacon en hem de nacht door te laten brengen. “Deacon is niet langer welkom bij mij thuis.” Hope en haar vader zullen ergens anders een relatie moeten hebben. “Niet bij ons thuis.” Ridge grijnst. Brooke slaat haar armen om hem heen en huilt als ze hem vraagt ​​naar huis te komen. Ze wil dat hij gelooft dat ze een toekomst hebben en nog steeds man en vrouw kunnen zijn.
Brooke Ridge komt naar huis B&B

In de sportschool trekt Eric zich terug van Donna en vertelt haar dat hij hiermee niet verder kan. Hij mocht er niet zijn, maar hij moest het haar persoonlijk komen vertellen. ‘Donna, wat we doen, het moet stoppen. Wij kunnen dit niet meer.”

Meer: Nieuwsoverzicht en samenvattingen

Op kantoor vertelt Quinn Carter dat ze denkt dat Eric nog steeds gekwetst is door wat ze hebben gedaan, wanneer een melding luid begint te klinken op haar telefoon. Ze haast zich om het te pakken en is verontrust als ze ziet dat het de ring-app is die haar vertelt dat Erics hartslag en bloeddruk door het dak gaan. Carter hoort dat hij in de gezondheidsclub is en merkt dat het in de buurt is. Quinn vraagt ​​zich af of ze misschien daarheen moet gaan.
Quinn app Carter B&B

In de healthclub hijgen Donna en Eric in bed na een rauwe ronde seks. Ze vraagt ​​of hij in orde is. Hij lacht dat hij dat is, en grapt: “Ik ben niet zo goed in uit elkaar gaan, hè?” Donna giechelt, “Nee.”
Eric Donna sex B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Eric neemt een verrassende beslissing en Brooke en Ridge zijn het eens over de voorwaarden voor zijn terugkeer naar huis.

Oh lieverd! Terugkijken op Het lieve, maar soms enge liefdesverhaal van Donna en Eric in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.