Bold & Beautiful: Reactie van Don Diamont op het bericht van Chris Rock/Will Smith Slap


De dagster is zelf aan de ontvangende kant van een aanval of twee geweest.

Sinds de Oscars van afgelopen zondag staat het internet in vuur en vlam na de klap die over de hele wereld te horen is. Als je dit spraakmakende nieuws hebt gemist, maakte komiek Chris Rock een grap over het uiterlijk van Jada Pinkett Smith in vergelijking met dat van Demi Moore (Algemeen ziekenhuisex-Jackie) kijk in GI Jane, wat haar man Will Smith niet licht opvatte.

Aangezien zijn vrouw worstelde met alopecia, liep Smith het podium op en sloeg Chris Rock hard in het gezicht voor de ongevoelige opmerking – en nu Bold and the Beautiful’s Don Diamont (Bill) heeft een boodschap voor de komiek: “Hey Chris Rock. Wees blij dat het Will was die het goedkope schot gooide en niet Jada. Natuurlijk sprak Diamont “uit ervaring” en gaf toe: “We hadden allebei moeten wegduiken!”

Meer: Hallmark verlengt Chesapeake Shores voor laatste seizoen

In een video gepost door de dagster, konden fans Diamont zien als een hartenbreker genaamd Chad in de film uit 1994 Een lage vuile schande. Terwijl zijn personage werd overspoeld door aanbiddende fans, merkte Peaches (gespeeld door Jada) het op en schreeuwde: “Chad!” benaderde toen de acteur. ‘Dat klopt, lieverd, de enige echte,’ antwoordde Chad voordat Peaches hem zo hard sloeg dat hij achteruit en over een reling een openluchtrestaurant binnenschoot.

Fans reageerden meteen lachend op de opmerkingen. Kenneth herinnerde zich: “OMG zo’n goede film waar je geweldig in was” Een lage vuile schande, evenals de hele cast … zo hilarisch dat ik er zeker van wilde zijn dat je in orde was na die klap.” Sandi dacht dat de video “het grappigste” was dat ze de hele dag had gezien, en Daniel had zelfs een eigen vergelijking tussen Chad en Diamont’s Vet en mooi karakter, “Ze zette je in een andere postcode. Toch vecht de kleermaker tegen je.”

Meer: De rol van populaire soap-veteraan tijdelijk herschikt

We kregen ook een kick van de video, wat allemaal leuk was, omdat het leuk is om overdag sterren in hun vorige rollen te zien.

Om in het thema van de Oscars te blijven, nodigen we onze lezers uit om door de galerij hieronder te kijken, gevuld met foto’s van Diamont’s voormalige Jong & Rusteloos castmate Michelle Stafford in verschillende rode loper looks.