Bij Thomas thuis kijkt Liam naar de Hope-etalagepop en eist te weten wat het is, terwijl Thomas klaagt dat hij zich ruw naar binnen dringt. Liam beveelt Thomas hem te antwoorden, en Thomas vraagt: ‘Ben je blind? Het is een paspop die is ontworpen om op Hope te lijken. ” Liam beschuldigt hem ervan het op maat te hebben gemaakt. Thomas houdt vol dat hij er niets mee te maken had. Roept Liam terwijl hij wil weten waarom Forrester een levensgrote replica van zijn vrouw in zijn appartement heeft. Hij stelt vast dat Thomas nog steeds geobsedeerd is door Hope en een opblaaspop van haar houdt. Hij verwondert zich over de griezelige gelijkenis en vraagt ​​waarom hij er is. Thomas legt uit dat het een promotieonderwerp is voor Forrester. Hij werpt een blik op zijn schetsblok en zegt dat het een paspop is om zijn ontwerpen op te testen en uit te testen. Liam is niet tevreden en gaat tekeer dat Hope in paniek raakt, wetende dat hij dit ding heeft. Terwijl Liam ernaar reikt, roept Thomas: “Raak haar niet aan!” Liam vraagt: ‘Haar? Raak haar niet aan? ” Hij denkt dat dit verstoord is, maar Thomas antwoordt: “Haal je gedachten uit de goot.” Liam kwam daar op zoek naar antwoorden over wat hij tegen Finn en jongen zei, kreeg hij ze! Thomas probeert de rollen om te draaien door hem te confronteren met tijd doorbrengen met Steffy terwijl hij Hope vasthoudt en de schade die het aanricht. Onverschrokken voelt Liam dat hij Hope tegen zich wil keren en beveelt hem weg te blijven van zijn vrouw. Thomas werkt met haar samen en zij is de moeder van Douglas. Hij staart in de ogen van de etalagepop terwijl Liam tekeer gaat dat hij zijn plaats moet kennen en daar moet blijven. Thomas valt Liam weer aan – hij is verslaafd aan het aan elkaar rijgen van Hope en Steffy. Hij heeft het zijn hele leven bij zijn vader gezien en hij zal het hen niet laten doen. Liam betoogt dat hij dochters heeft met beiden. Thomas huilt dat hij ze voor het leven aan hem vastbindt en zegt dat het de meisjes pijn zal doen. Hij woedt dat hij er ziek en moe van is en het niet langer zal volhouden. Liam denkt dat hij het verliest en projecteert zijn problemen met zijn vader. Liam geeft de mannequin aan en verklaart dat Thomas hulp nodig heeft en niet goed in zijn hoofd zit voordat hij naar buiten stormt. Thomas houdt zijn hoofd vast, valt dan flauw en raakt de hoek van zijn bureau. Als hij bijkomt, vertelt de pop hem dat hij weet wat hij moet doen. “Dood Liam.”
Thomas Glower B&B

Meer: Team Quinn of Team Shauna? B&B fans debatteren

Bij Forrester Creations verrast Steffy dat Hope bereid is om weer nauw met Thomas samen te werken en vraagt ​​hoe ze denkt dat Liam erover zal denken. Hope heeft het gevoel dat hij heeft gezien hoe goed ze samen opvoeden. Zende komt binnen en Hope vraagt ​​hem te blijven – ze heeft hem iets te vertellen. Ze laat hem weten dat Thomas weer aan de lijn is, hoewel Zende nog steeds hoofdontwerper zal zijn. Zende merkt het talent van Thomas op en voelt zich verheugd om met hem samen te werken; hij is tenslotte familie. Steffy weet niet zeker of ze zo’n goede reactie van Liam zal krijgen. Zende is het daar meestal mee eens, terwijl Hope erover nadenkt om dit persoonlijk met Liam te bespreken. Steffy zegt dat Thomas is veranderd en Hope hoopt dat ze allemaal met elkaar kunnen opschieten. Nadat Zende is vertrokken, merkt Steffy op hoe blij ze is dat ze zo goed functioneren als een gezin, maar merkt dat een vreemde uitdrukking op Hope’s gezicht kruist. Ze vraagt ​​of ze boos is omdat Liam tijd bij haar thuis doorbrengt.
Hoop bezorgd B&B

Volgende De kale en de knappe, Liam wordt weggeblazen door de reactie van Steffy en Hope op zijn nieuws.

Herbeleef Vet en mooi meest memorabele liefdesdriehoeken in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.