Bold & Beautiful Recap: Liam Sees the Hope Mannequin bij Thomas ‘Place


Bij Steffy raakt Liam in paniek omdat Thomas tegen Finn zegt dat hij signalen van Hope krijgt en dat hij precies moet weten wat hij zegt. Steffy geeft toe dat ze zich ook zorgen maakte, maar Thomas kwam langs en legde uit dat het een misverstand was. Finn voegt eraan toe dat hij er niet meer was omdat hij niet veel had geslapen. Liam denkt dat het een coverstory is en vertrouwt hem niet. Steffy beweert dat hij aan zichzelf werkt; ze vraagt ​​hem niet te vergeten wat er in het verleden is gebeurd, maar probeer hem gewoon het voordeel van de twijfel te geven. Steffy gaat de slaapkamer binnen en laat Liam achter om Finn verder te ondervragen. Finn zegt dat Thomas hem had gewaarschuwd dat Liam altijd terug naar Steffy cirkelde. Liam denkt dat hij daar op aandringt, zodat hij Hope kan hebben. Hij is bang dat Thomas weer tegen iedereen liegt – hij is een professional in het overtuigen van iedereen dat hij in orde is en het is altijd bull; hij is gevaarlijk. Liam gaat weg, vastbesloten om ervoor te zorgen dat hij geen schade meer aanricht.
Finn was bezorgd over B&B

Bij Forrester Creations denkt Thomas dat het duidelijk is dat Liam haar zoveel tijd doorbrengt bij Steffy’s. Hij houdt er niet van om haar pijn te zien. Hope wil het niet hebben over Liam en Steffy.
Hoop bezorgd B&B

In het ontwerpbureau praat Charlie met Zoe over de vermiste mannequin en verzekert haar dat hij de doos met eigen ogen heeft gezien. Paris komt binnen en Zoe stelt haar voor aan Charlie, die vraagt ​​of ze goed is in het oplossen van mysteries. Hij vult haar in op de ontbrekende etalagepop caper en legt uit dat het precies op Hope lijkt. Nadat Charlie vertrekt, vertelt Paris aan Zoe dat ze zichzelf in verlegenheid heeft gebracht met Zende. Ze licht Zoe toe over hun onderlinge flirt en zegt dat ze mooie baby’s zouden krijgen; ze zou met hem uitgaan. Zoe denkt dat ze voor haar loopt en waarschuwt haar om niet te veel in te halen. Paris stelt haar vragen. Zoe wil niet dat ze hoop krijgt. Ze vertelt haar zus dat Zende mogelijk nog steeds getrouwd is. “Wees voorzichtig.” Paris vraagt ​​zich af waarom ze zo serieus wordt. Zoe zorgt alleen voor haar.
Parijs flirt B&B

Meer: Paris, Zoe, Zende liefdesdriehoek vooruit?

Charlie sluit zich aan bij Hope en Thomas en vraagt ​​of er nieuws is over de mannequin. Hope wijst erop dat ze hem dat zouden moeten vragen en is er zeker van dat hij het zal vinden. Thomas ziet er ongemakkelijk uit. Charlie gaat verder over de griezelige gelijkenis van de mannequin met Hope. Ze heeft het niet gezien en is er zeker van dat het zal opduiken. Charlie herinnert zich dat Thomas hem de doos zag binnenbrengen – heeft hij hem gezien? Nadat Charlie is vertrokken, stelt Hope Thomas dezelfde vraag. Hij weet zeker dat het zal opduiken. Hope schakelt over en nodigt Thomas uit om officieel lid te worden van haar ontwerpteam. Thomas is opgewonden; ze werken goed samen met het opvoeden van Douglas. Talk keert terug naar Liam die tijd doorbrengt met Steffy. Hope heeft er geen last van, maar geeft toe dat het niet eenvoudig is. Later voegt Steffy zich bij Hope en bewondert hij de ontwerpen van Thomas. Hope noemt Liam die veel tijd besteedt aan het bezoeken van Kelly. Steffy vraagt ​​of ze er last van heeft. Hope wil er gewoon voor zorgen dat hij haar stijl niet met Finn verkrampt. Steffy geeft aan dat ze het goed met elkaar kunnen vinden. Ze ontdekt dat Hope Thomas aan haar team heeft toegevoegd en denkt niet meer dat Thomas een bedreiging voor haar is.

Meer: Debat; is Shauna of Quinn de slechte vriend?

Bij het appartement flitst Thomas naar Hope voordat hij Charlie hoort vragen naar de mannequin. Hij staart naar de Hope-pop als iemand klopt. Thomas opent de deur op een kier voor Liam en zegt hem om weg te komen, maar Liam duwt naar binnen. Hij ziet de mannequin en roept uit: “What the …?” Hij inspecteert de pop en gaat dan naar Thomas toe en vraagt: “Wat is dit, Thomas ?!”
Liam ziet poppen B&B

Volgende De kale en de knappe, dingen nemen een schokkende wending wanneer Liam Thomas ‘appartement binnenkomt.

Bekijk de meest memorabele Bold & Beautiful liefdesdriehoeken in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.