Bold & Beautiful: Rena Sofer, Annika Noelle’s Rescue Pup’s Amputatie Chirurgie


Bear wordt geconfronteerd met een levensveranderende operatie, maar krijgt alle steun die hij ooit nodig zou kunnen hebben.

Bold & Beautiful’s Rena Sofer (Quinn) en Annika Noelle (Hope) deden ons hart smelten met het verhaal van Draag de reddingspup, die met een gebroken been werd overgegeven aan een opvangcentrum in Los Angeles. Noelle bracht het chocoladelab onder de aandacht van Sofer, wiens familie reddingsacties verzorgt, en ze nam het vanaf daar over.

Meer: Jacqueline Wood deelt dieet- en fitnesstips voor na de baby

Sofer heeft haar belofte gehouden om ons op de hoogte te houden van Bear’s reis en het lijkt erop dat hij het goed doet in haar drukke huishouden. De hartelijke pleegmoeder nam de tijd om op haar sociale media-account te springen om enkele video’s te delen van Bear die in de achtertuin stoeit. Het is zo hartverwarmend om te zien hoe hij het zo goed doet en rondrennen, spelend zoals een pup zou moeten zijn, ondanks de uitdagingen die hij het hoofd moet bieden… en nog steeds wordt geconfronteerd.

Meer: Verlaat Flo B&B?

Het blijkt dat het volgende hoofdstuk in Bear’s reis een ontmoedigend hoofdstuk zal zijn, aangezien hij het gebroken been operatief moet laten verwijderen. Sofer legde uit: ‘We hebben drie artsen gezien en de uiteindelijke consensus is dat, omdat hij zo jong is, zijn been niet kon groeien zoals zijn andere, dus hij zal altijd vrij zijn. Dus het is het beste om het te verwijderen.”

Sofer verzekerde: “Annika en ik gaan dit oppakken en dan zullen Sandy en ik hem klaarmaken voor zijn eeuwige thuis.”

Hoewel dit triest nieuws lijkt, sprongen talloze dierenliefhebbers in op de opmerkingen van de actrice om haar te verzekeren dat Bear beter dan ooit op drie benen zal zijn, wat geweldig is om te horen. Sofer beloofde de updates te laten komen en stuurde een herinnering aan haar volgers: “Als de feestdagen naderen, onthoud dan dat huisdieren zijn enkel en alleen een geweldig cadeau als de familie weet wat ze krijgen en klaar is om voor het leven van dat dier te houden, als familielid.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas en Steffy leren dat Liam Vinny heeft vermoord

Meer: Moet Thomas Douglas terugnemen van Hope?!

Mis de prachtige foto van Annika Noelle niet in onze oneindige zomer fotogalerij hieronder.