Bold & Beautiful: Ridge vraagt ​​Brooke of ze Thomas heeft gerapporteerd


“Woont het kind Douglas Forrester op dit adres?” vraag de CPS-agenten, blijkbaar niet in staat om de jongen een paar meter verderop te zien zitten. Thomas vraagt ​​of iemand een klacht heeft ingediend. Thomas en Ridge geven uiteindelijk toe en laten de twee agenten binnen zodat ze met Douglas kunnen praten. Als ze vragen of Douglas zich veilig voelt, staat hij versteld. Waarom zou hij daar niet graag wonen, vraagt ​​hij, aangezien er een zwembad, tennisbanen, filmzaal is.

Klaar met Douglas, de agenten spreken privé met Ridge en Thomas en zeggen dat ze een rapport hebben gekregen over een incident met een mes. Op hun verzoek gaat Thomas het mes halen zodat ze het kunnen zien terwijl Ridge probeert – en faalt – om informatie te krijgen over wie de klacht bij CPS heeft ingediend. Uiteindelijk bedanken de agenten Thomas voor zijn medewerking voordat ze vertrekken. “Degene die dit telefoontje heeft gepleegd,” gromt Ridge, “ze hebben een grote fout gemaakt!”

B&B Thomas Douglas CPS-agenten

Meer: Krista Allen plaagt B&B-gastster

Aangekomen bij Brooke’s huis, stelt Liam voor dat als zijn schoonmoeder een verandering in Thomas heeft gezien, het misschien tijd is om de situatie te ‘escaleren’. Hope, die een slechte situatie niet per se erger wil maken, stemt ermee in om te luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Brooke, die zich geen zorgen maakt, zegt dat ze er een hekel aan heeft “om aan Douglas te denken, daar gevangen met Thomas.” Ze haalt opnieuw het mesincident aan en voegt eraan toe dat met iedereen die de erfenis van de Forrester-familie op Douglas duwt, wat voor soort omgeving dat is voor een kind?

Hope geeft toe dat Thomas misschien niet beseft dat als hij hem met een mes ziet spelen, Douglas misschien het gedrag van zijn vader wil navolgen. Brooke zegt opnieuw dat Thomas simpelweg niet is toegerust om een ​​fulltime ouder te zijn (blijkbaar negerend het feit dat het Forrester-huis vermoedelijk wordt geleverd met een hele reeks medewerkers die, hoewel we ze nooit zien, in dat opzicht zouden kunnen helpen). Liam is helemaal #TeamBrooke, wat suggereert dat Thomas haar vertelt dat ze zich met haar eigen zaken moet bemoeien, duidelijk een probleem is. ‘Iemand moet op Douglas letten,’ zegt Brooke.

Vet mooie hoop brooke

Ironie alert: Brooke wijst er vervolgens op dat “Thomas’ oordeel niet altijd goed is geweest” en, om het nog hypocrieter te maken, spot Liam: “Verre van dat.” Brooke brengt alles wat hij heeft gedaan naar Hope – sorry, hij Thomas, niet hij Liam – inclusief de mannequin, blijkbaar vastbesloten om te negeren dat er een medische reden was voor dat specifieke incident. Hope vraagt: “Hadden we niet gewild dat hij beter zou worden?”

Finn arriveert bij Forrester-creaties en onderbreekt de ontmoeting van zijn vrouw met Paris en Zende. Hij voelt dat er iets aan de hand is en vraagt ​​wat er aan de hand is. Steffy begint te zeggen dat Brooke in opstand is, maar voegt eraan toe dat ze niet in al dit “familiedrama” wil verzeilen in het bijzijn van Paris en Zende, van wie de laatste haar eraan herinnert dat hij eigenlijk is familie. Paris houdt vol dat niemand partij wil kiezen, maar merkt op dat iedereen ziet hoeveel gelukkiger Thomas is geweest sinds hij meer tijd met zijn zoon doorbracht. Zende zegt dat al het Logan/Forrester-drama moet eindigen op het moment dat Charlie binnenkomt om te zeggen dat de jongeman nodig is in de uitsnijderij. Paris verontschuldigt zich ook. Charlie vraagt ​​of Steffy Brooke heeft gezien, en de reactie van de directeur laat hem denken dat het kantoor misschien voorlopig een Brooke-vrije zone moet zijn. Finn zegt dat het kantoor voor iedereen verboden terrein zou moeten zijn totdat Charlie helemaal vrij is. Het duurt even voordat de bewaker weet waarom, maar uiteindelijk gaat hij blozend naar buiten.

B&B steffy finn kantoor

Meer: Hoe ver gaat Steffy?!?

Alleen genieten Steffy en Finn niet echt van sexy tijd, zoals werd gesuggereerd, maar in plaats daarvan gaan ze onmiddellijk terug naar het praten over Brooke en haar inmenging in ieders leven. “Iedereen weet dat ze er alles aan zal doen om te krijgen wat ze wil”, zegt Steffy tegen haar man. ‘Ze wil mijn vader. Ze wil diaken. Ze wil Bill. Ze wil en wil en wil. Het is egoïstisch en het is giftig. Maar ze stopt niet!” Finn wijst erop dat Brooke nooit opgeeft, maar zijn fel beschermende vrouw ook niet. ‘Dat is een van de vele dingen die ik zo leuk aan je vind,’ voegt hij eraan toe, terwijl hij haar in een kus trekt.

B&B noktelefoon

Meer: Ramp op komst in de verhaallijn van Ridge?

Hope blijft rationeel willen zijn en zegt dat Douglas oud genoeg is om hen te vertellen of er iets mis is. Dat heeft hij immers in het verleden gedaan. Wanneer Brooke suggereert dat het een grote verantwoordelijkheid is om een ​​kind te dragen, maakt Hope duidelijk dat zij als Douglas’ moeder verantwoordelijk is en de situatie in de gaten houdt. Brooke zegt, opnieuw onronisch, dat de behoeften van een kind boven alles moeten worden gesteld als het een ouder betreft. (Hoop, dit is misschien een goed moment om het Oliver-incident te noemen… of de omstandigheden van uw eigen conceptie…) Brooke geeft toe dat Thomas misschien een goede ouder wil zijn, maar hij is niet in staat. Haar bewijs? Het mes. (Duh!) Terwijl ze haar ernstige zorgen uit, is Ridge aan de andere kant van de stad zijn gevoel aan het verliezen over wat er net is gebeurd. Terwijl hij probeert te achterhalen wie in de wereld de oproep had kunnen doen, flitst hij terug naar Brooke en zegt dat ze de CPS zou bellen als ze dacht dat het nodig was. Hij haalt zijn telefoon tevoorschijn en belt Brooke om haar te vertellen wat er net is gebeurd. Hoe graag Ridge het ook niet wil vragen, hij moet wel: ‘Heb je dit gedaan? Heb je de kinderdiensten gebeld over mijn zoon?”

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas is behoorlijk gek op zijn vader, en Taylor is van gedachten veranderd.

Vraagt ​​u zich af waarom Brooke zo bezorgd is om Thomas? Bekijk deze fotogalerij met details enkele van zijn slechte daden uit het verleden

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.