Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Bill doet een aanzoek aan Sheila


Bij Bill thuis komt Sheila binnen vanaf het terras terwijl ze een kopje koffie drinkt.

In de FBI-eenheid kijkt Bill naar Sheila en mompelt ze over de zelfvoldane teef in zijn huis. Ridge verschijnt en vraagt ​​waarom hij daar is. Bill verklaart dat hij er eindelijk achter is gekomen hoe hij Sheila zover kan krijgen dat hij meerdere moorden bekent. “Ik ga een aanzoek doen.”

Bij Forrester gutst Brooke: “Dit is zo’n verrassing!” terwijl ze haar vader Stephen en zijn vriendin Lucy omhelst. Stephen legt uit dat ze onderweg zijn naar het noorden en dachten dat ze zouden inchecken. Ze gaan over Thomas die het huwelijk van Brooke en Ridge saboteert. Brooke zegt dat Ridge nu met Taylor getrouwd zou zijn als Steffy niet was opgekomen.
B&B Lucy Stephen Brooke

In het ontwerpbureau verontschuldigt Hope zich voor het feit dat ze onlangs moest rennen. Ze wil hun gesprek voortzetten. Steffy weet wat ze gaat zeggen, maar vertelt Hope dat Paris haar onlangs herinnerde aan wat ze nog niet zo lang geleden zei. “Dat je je aangetrokken voelde tot mijn broer.” Hope grijnst en ontkent dat ze zich aangetrokken voelde tot Thomas. Steffy beweert dat ze zei dat hij heet was. Hope spot met het feit dat het een opmerking terloops was. Steffy vraagt ​​of het waar is dat ze zich aangetrokken voelt tot haar broer en hem knap vindt.

Meer: In de kast van Katherine Kelly Lang!

In het hoofdkantoor zijn Brooke, Stephen en Lucy gaan zitten om te kletsen en verder te praten over wat er met Ridge is gebeurd. Stephen kan niet begrijpen waarom hij niet voor hun huwelijk heeft gevochten.
B&B Lucy Stephen Brooke

In de FBI-eenheid verduidelijkt Bill dat hij niet van plan is om daadwerkelijk met de bruid van Frankenstein te trouwen, hij zal voorstellen haar uit zijn leven te bannen. Ridge vraagt ​​sceptisch of hij echt denkt dat ze een voorstel van hem zal kopen. Bill herinnert hem eraan dat hij verantwoordelijk is voor haar vrijheid en dat ze een permanente beschermer wil. ‘Sheila houdt van me op haar eigen kromme manier. Ik kan haar ertoe brengen haar misdaden te bekennen en zo onze families te beschermen door haar mijn volledige toewijding te tonen. Hij voegt eraan toe: “Wat zegt ‘voor altijd meer’ meer dan een huwelijksaanzoek?” Ze draaien zich allebei om om Sheila op het scherm te zien.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 5 – 9 februari 2024

Bij Forrester vindt Stephen het geweldig dat Brooke en Taylor zichzelf verkozen boven Ridge. Brooke zegt dat ze veel gemeen hebben en genieten van elkaar. Haar vader vraagt ​​zich af hoe Ridge over dit alles denkt. Brooke gooit haar handen in de lucht.
B&B Lucy Stephen Brooke

Bij de FBI-eenheid sparren Ridge en Bill verbaal. Bill geeft toe dat zijn geduld bijna op is en zegt dat elke keer dat ‘ding’ hem aanraakt, hij wil worden gedesinfecteerd door een hazmat-team. Ze moet terug naar de gevangenis waar ze thuishoort. Ridge vertelt hem dat hij iets goeds doet. “Laten we het voor elkaar krijgen, want ik wil graag terug naar mijn leven.” Hij vraagt ​​wanneer Bill een aanzoek zal doen. Bill zegt: “Vandaag.” Hij wil op de een of andere manier een bekentenis krijgen en dan ruilen ze die ring voor een set armbanden. Ridge plaagt dat Sheila Spencer er goed uitziet. Bill spoort hem aan om bij het naaien te blijven.

Meer: Sarah Joy Brown lijdt een hartverscheurend verlies

In het ontwerpbureau vraagt ​​Hope zich af waarom Steffy vraagt ​​of ze Thomas hot vindt. Steffy’s taak is om de lijn te beschermen. Thomas verzekerde haar dat er geen problemen waren. Hope herinnert Steffy eraan dat ze volledig toegewijd is aan Liam. Steffy weet dat, maar ze wil dat ze eerlijk en realistisch is tegenover zichzelf over haar aantrekkingskracht op Thomas.

In de woonkamer van Bill glimlacht Sheila terwijl ze flitst naar Bill die haar vertelt dat hij van haar houdt en dat zij is wat hij nodig heeft.

Meer: Details over de nieuwe soap van Hallmark

In de FBI-eenheid kijken Ridge en de agent toe terwijl Bill zijn voordeur nadert. Ridge mijmert: “Dit kan heel snel heel interessant worden.”

Bij Bill thuis vraagt ​​Sheila waar hij is gebleven en hij plaagt dat hij nog steeds een paar trucjes achter de hand heeft.

Bij Forrester wedt Stephen dat Ridge verbaasd is over de wending van Taylor en Brooke die vrienden worden en zinspeelt hij erop dat ze hem inpakken. Brooke herinnert haar vader eraan dat hij voor altijd in hun leven zal zijn. Het gesprek gaat over Sheila Carter die vrij rondloopt. Stephen sneert dat Ridge zijn wonden aan het likken is in plaats van zijn familie te beschermen. Hij besluit de man te bellen en hem zijn hart te luchten.
B&B Lucy Stephen Brooke

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila en Deacon nemen emotioneel afscheid

In de FBI-eenheid neemt Ridge het telefoontje van Stephen aan en hoort hem klagen dat hij weg is op een “moment als dit”. Ridge zegt dat hij veel op zijn bord heeft en dat het geen goed moment is. Stephen gaat tekeer dat Sheila Carter een gevaarlijke vrouw is en zegt: “Mijn dochter verdient beter van jou.” Ridge belooft zijn dierbaren te beschermen en verbreekt de verbinding voordat hij terugkeert om naar Bill en Sheila te luisteren.

Meer: Bills complot kan ernstige gevolgen hebben

In de woonkamer van Bill gutst hij naar Sheila over wat een verschil ze in zijn leven heeft gemaakt. Hij zag er altijd tegen op om door de deur te lopen: “Maar nu ben je hier voor mij … en alleen voor mij.” Ze zei dat hij haar een tweede kans gaf en dat zij hetzelfde voor hem heeft gedaan. Hij herinnert zich de nacht dat ze zo intens contact hadden op het strand. Sheila zegt dat ze het nooit zal vergeten. Bill vat samen dat hij haar naar zijn huis heeft verhuisd en haar sindsdien heeft bijgestaan. Sheila stikt als ze eraan denkt: “Maar je zegt me dat je van me houdt en dat je je voor me hebt opengesteld, maar ik moet eerlijk zijn, er zijn momenten dat ik niet weet wat je denkt.” Bill voelt hetzelfde voor haar. Hij houdt vol dat het gewoon zijn aard is om zich af en toe terug te trekken. Hij is ongelooflijk open met haar geweest en wil dat zij hetzelfde doet, maar hij weet dat ze er nog niet is. Bill wil geen barrières tussen hen. Ze kan alles uiten over haar verleden en hij zal haar nooit verlaten. “Mijn inzet is 100% en ik wil dat je dat weet.” Sheila zegt van wel. Bill besluit dat ze actie nodig heeft, niet alleen woorden. “Ik ga je laten zien dat je in mij kunt geloven en dat je kunt geloven in ons leven samen.”
Sheila Bill bed & breakfast

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Zoe leert Paris en Zende Kissed

In het ontwerpbureau geeft Hope toe dat Thomas aantrekkelijk is. Ze denkt dat veel andere vrouwen op kantoor het daarmee eens zijn, maar haar gevoelens zijn niet ingewikkeld. Ze stemde er alleen mee in om met hem samen te werken om haar lijn te redden. Steffy past gewoon op haar en Thomas. Hope verzekert haar dat er geen reden is om bezorgd te zijn.

In het hoofdkantoor klaagt Stephen dat Ridge hem ophangt en vraagt ​​waar hij is. Brooke zegt dat hij weg is en hij beweert iets belangrijks te doen, niet alleen voor hem maar voor hun hele gezin. Ze weet dat hij niets voor hen zou doen.

In de FBI-eenheid dringt Ridge aan: “Kom op, Bill.”

Meer: Chicago Fire spoilers: Stella staat voor de dood en Carver…

In de woonkamer van Bill vertelt hij hoe zijn leven die avond op het strand veranderde. Sheila zegt dat ze dankzij hem haar vrijheid heeft. Bill ziet hun toekomst en weet precies waar ze thuishoort. ‘Hier in dit huis aan mijn zijde. Voor altijd.” Sheila stamelt: “Voor altijd.” Bill herhaalt dat ze zijn leven heeft veranderd en dat hij permanent hetzelfde voor haar wil doen. Hij haalt een ringdoos tevoorschijn en gaat op één knie zitten voor Sheila die op de salontafel zit. Ze zegt dat de ring prachtig is. Bill vraagt ​​​​haar om hem gelukkiger te maken dan hij ooit is geweest en ermee in te stemmen mevrouw Bill Spencer te zijn. Geen geheimen meer tussen hen, als één. “Trouw met me. Zeg me dat je mijn vrouw wordt.’
Sheila Bill voorstel B&B

Meer: Jesse Lee Soffer van Chicago PD laat een waarschuwing vallen over: ‘Upstead’

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila neemt Deacon in vertrouwen over het voorstel van Bill en Stephen uit zijn woede over Ridge tegenover Brooke.

Feest met je favorieten! Zie B&B-sterren die hun 36e verjaardag vieren in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]