Bold & Beautiful Samenvatting: Bill kent Poppy uit het verleden


Bij Forrester heeft Zende een ontmoeting belegd met Ridge, die opmerkt dat hij er vrij zeker van is dat dit komt door het gebrek aan geld voor Hope For the Future nadat alles naar zijn vaders lijn is gesluisd. Zende houdt vol dat hij erg blij is voor zijn opa, maar Ridge zegt dat hij er niet zo uitziet. Zende is er niet blij mee dat Hope For the Future op de bank zit, maar hij begrijpt de redenen. Wat hij niet begrijpt, is waarom hij in het voordeel van RJ wordt geplaatst.

In het ontwerpkantoor praten RJ en Luna terwijl ze hun diner bij Steffy en Finn de avond ervoor samenvatten. Luna zegt dat Steffy haar rolmodel is en dat ze zich meteen op haar gemak voelde. RJ vertelt Luna dat ze een geweldige eerste indruk heeft gemaakt: “Maar ze is niet half zo onder de indruk van jou als ik.” Zij zoenen.
RJ Luna kus B&B

Terwijl ze over Steffy blijven praten, vertelt Luna aan RJ dat het feit dat ze Finn’s neef was, misschien tegen haar had gewerkt. RJ zegt dat zijn zus zag hoe belangrijk ze voor hem is. RJ wil haar meenemen uit eten. Luna doet een regencheck. ‘Ik heb plannen om vandaag mijn moeder te ontmoeten.’ RJ vindt dat geweldig en zegt dat ze de tijd moet nemen. Luna vertelt dat ze een heel leuke jeugd heeft gehad met de vrijgevochten Poppy. RJ merkt op dat ze het tegenovergestelde is van haar tante. Ze kussen elkaar opnieuw en Luna vertrekt.

Bij Il Giardino verstopt Bill zich achter een menukaart totdat Sheila zijn tafel nadert. Hij vertelt haar dat deze daad die ze hier uitvoert niemand voor de gek houdt. Sheila is verbaasd dat hij de zaak niet boycott en sneert dat hij wel van pizza houdt. Bill is daar om haar op de hoogte te stellen… om weg te blijven. ‘Je blijft uit onze buurt. Vooral Steffy en Finn.”
Bill Sheila B&B

Sheila is benieuwd waarom Bill zo geïnvesteerd heeft in haar relatie met haar zoon. Bill gromt dat het zijn kleindochter Kelly is waar hij zich zorgen over maakt. Hij wil niet dat ze verstrikt raakt in de verwrongen plannen die ze tegenwoordig bedenkt. Sheila beweert dat ze tegenwoordig alleen maar pizza kookt en zegt dat ze Kelly’s leven heeft gered. Bill denkt dat ze haar waarschijnlijk met snoep de oceaan in heeft gelokt en denkt dat ze de rechter heeft betaald om eruit te komen. Sheila vraagt ​​of ze iets voor hem kan halen. Op dat moment kijkt Bill langs haar heen, waar Poppy is gearriveerd, en fronst hij met een lichte trek van zijn lippen alsof hij zich iets probeert te herinneren.
Bill B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge en Thomas Reel als kinderbescherming arriveert

In het hoofdkantoor vertelt Zende tegen Ridge dat het voelt alsof hij vergeten wordt. Hij klaagt dat hij verantwoording aflegt aan de hoofdontwerper van Hope For the Future, de zoon van Ridge, en werd hij zelfs geacht te helpen bij het ontwerpen van Eric’s lijn of ging dat automatisch naar zijn andere zoon? Hij is getalenteerd, maar heeft het gevoel dat hij wordt gepasseerd. Ridge zegt dat het op dit moment misschien zo lijkt, maar het is de industrie. Zende herinnert Ridge eraan dat hij de zoon van zijn zus is en vraagt ​​zich af of dat het probleem is: hij is haar zoon en niet de zijne. Het voelt alsof hij bereid is elk gezinslid opzij te schuiven, zolang zijn kinderen maar kunnen stralen.
Zend Ridge B&B

Ridge vertelt Zende dat niemand aan zijn talent twijfelt. Zende gaat verder over RJ die met Eric samenwerkt terwijl hij geen ontwerpervaring heeft, terwijl Ridge denkt aan de dood van zijn vader. Ridge draait zich uiteindelijk om en zegt dat hij RJ niet heeft gekozen: “Mijn vader heeft hem uitgekozen.” Alles wat er gebeurt, is zoals Eric het wil.

Meer: Katherine Kelly Lang thuis bij familie

Bij Il Giardino zegt Sheila tegen Bill: “Bericht ontvangen.” Hij hoeft haar niet op het werk te komen lastigvallen. Ze vraagt: ‘Heb je me gemist?’ Bill antwoordt: “Net als voedselvergiftiging.” Hij lacht over het idee dat ze een duurzame relatie zou kunnen hebben met Deacon of welke man dan ook. Sheila zegt dat het heel goed gaat en dat ze blij is: “Dat stoort je nietwaar.” Ze vermoedt dat het niet goed is gegaan tussen hem en Katie. Vanuit zijn ooghoek ziet Bill Luna arriveren en Poppy begroeten.

Aan hun tafel vraagt ​​Poppy aan Luna hoe het gaat. Luna is nog nooit zo gelukkig geweest. Haar moeder vraagt ​​of het komt omdat ze in de mode-industrie zit… of vanwege de knappe jongeman met wie ze samenwerkt.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline MacInnes Wood zwanger van derde kind

Meer: Ga mee op de avonturen van Annika Noelle

Bij Forrester komt RJ binnen terwijl Zende tegen Ridge tekeer gaat dat hij geen seconde gelooft dat Eric ervoor zou kiezen om met RJ in plaats van hem te werken. ‘Weet je zeker dat je hem er niet alleen van hebt overtuigd dat je eigenzinnige zoon leiding nodig had?’ Ridge herhaalt dat het de beslissing van zijn vader was. RJ komt tussenbeide en zegt dat zijn vader gelijk heeft: “Opa heeft contact met mij opgenomen om hem te helpen ontwerpen.” Zende klaagt dat dit beledigend is. Hij is ontwerper bij het bedrijf, maar RJ niet. Hij wilde zelfs niets met de industrie te maken hebben. De nakomelingen van de machtige Ridge Forrester krijgen alles. Ridge roept dat Thomas de Hope For the Future Line ook niet op een laag pitje wil zetten, maar de beslissing is genomen. Eric wil alles in zijn verzameling stoppen en zo zal het ook gaan. Zende blijft schreeuwen over RJ: “Waarom zou ervaring ertoe doen als het gouden kind beschikbaar is?! Het gouden kind. De enige zoon van Brooke en Ridge Forrester.”
Zende B&B

Bij Il Giardino gaat Sheila verder met Bill over Deacon die haar helpt op het rechte pad te blijven, maar hij wordt afgeleid door Poppy. Sheila laat hem van het uitzicht genieten omdat ze tafels moet onderhouden. ‘Laat het me weten als je iets nodig hebt.’ Bill wil dat ze de stad verlaat, verdwijnt en ver weg blijft van zijn familie.

Meer: John McCook spreekt over een alarmerende diagnose

Aan hun tafel vertelt Luna haar moeder dat haar diner met Finn geweldig was en dat Steffy persoonlijk nog mooier is. Ze is een superster in de branche, maar ze is zo aardig. Luna vindt het erg leuk om de Forrester-familie te leren kennen. Ze bewondert hoe dichtbij ze zijn. Poppy merkt op dat hun familie niet zo is. Luna zegt dat het altijd alleen maar met z’n tweetjes is geweest. “Als ik naar RJ kijk, besef ik soms hoeveel geluk hij heeft gehad.” Aan de overkant blijft Bill naar hen kijken en fronst nadenkend.
Bill Luna Poppy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila/Deacon Kiss Zinkt Finn/Steffy Liam/Hope

Luna en Poppy praten verder over het diner bij Finn en Steffy thuis. Luna zegt dat haar band met haar neef nog steeds zo sterk is als altijd. Ze vindt het triest dat tante Li er alles aan deed om ze uit elkaar te houden. Poppy verzucht dat haar zus een moeilijke persoonlijkheid heeft en mensen wegduwt. Bill komt naar hen toe en vertelt Poppy dat ze hem bekend voorkomt: ‘Kennen we elkaar?’ Poppy krijgt een geknepen uitdrukking op haar gezicht als ze naar hem kijkt.
Bill Poppy B&B

Op het hoofdkantoor zegt Ridge tegen Zende: ‘Dit gaat niet over het ondersteunen van mijn kinderen. Het is geen complot.” Zende grijnst: “Ja, het gebeurt gewoon.” Hij vertelt verder dat RJ een beïnvloeder is en niets met het bedrijf te maken wil hebben. RJ zegt dat Eric ook zijn grootvader is. Zende beweert dat RJ niet verdwaald is in de shuffle: ‘Ik wel.’ Hij maakt hen duidelijk dat, aangezien zijn moeder niet haar is, hij voor hem moet opkomen, en dat hij voor zichzelf moet opkomen: ‘En dat is precies wat ik van plan ben te doen.’ Zende slaat uit en RJ vindt dat het tijd is om hem over opa te vertellen. Ridge wil de wensen van zijn vader honoreren. RJ vindt het niet eerlijk om Zende pas te laten beseffen nadat de man weg is dat deze chip op zijn schouder ongegrond was: “Dat is helemaal niet eerlijk!” Ridge gromt: ‘Dit is allemaal niet eerlijk, zoon.’ RJ zegt: ‘We mogen hem niet kwijtraken. Hij heeft ons veel te leren. Ik ben hier niet klaar voor.” Hij huilt: ‘Ik ben er niet klaar voor dat hij sterft.’ Ridge trekt zijn zoon in zijn armen.

Meer: Heeft Hope een vuur aangestoken dat ze niet kan blussen?

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope en Thomas doen een verzoek aan Ridge met betrekking tot Hope For the Future, en Zende doet een gewaagde stap.

Kijk terug op Eric’s leven en liefdes in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.