Bold & Beautiful Samenvatting: Bill vraagt ​​Katie of ze hem terugneemt als Sheila naar de gevangenis gaat


Bij Forrester luistert Thomas door de deur terwijl Steffy en Hope debatteren om hem weer aan het werk te krijgen. Hij hoort de lift en duikt weg terwijl Steffy de blondine vraagt: “Zou je echt weer met Thomas kunnen werken?”

Thomas voegt zich weer bij Parijs in het ontwerpbureau en vertelt haar dat hij denkt dat er een kans is. “Ik denk dat ik misschien wel terugkom op Hope For the Future. Mogelijk al vanaf vandaag.”
B&B Parijs Thomas

Op het hoofdkantoor weet Steffy dat Hope For the Future belangrijk is voor Hope, maar ze vraagt ​​of het de moeite waard is om haar waarden op het spel te zetten. Om weer met Thomas samen te werken, dat is precies wat ze zou doen.

Meer: Sheila’s gruwelijke geheim onthuld

Bij Il Giardino gutst Sheila: “Lieverd!” als ze Finn ziet. Hij gaat aan haar tafel zitten en zegt haar ermee op te houden. Dat is niet wat ze daar doen. Ooit. Sheila zegt dat het heel goed is om hem te zien. Hij zou willen dat hij hetzelfde kon zeggen. “Misschien op een dag … de dag dat ik je achter de tralies zie.” Finn onthult dat hij wist dat ze daar was – hij kreeg een waarschuwing van een vriend. Sheila grijnst – hij snelde naar hem toe om zijn moeder te zien. Finn corrigeert dat hij haar kwam vertellen dat ze nooit iets met hem of zijn familie te maken zal hebben.
Finn Sheila B&B

Bij Bill thuis flitst hij naar Sheila die hem vertelt dat ze voor het leven van hem is. Katie komt binnen en vraagt ​​of hij Sheila eruit heeft geschopt. Zijn gezichtsuitdrukking vertelt haar dat hij dat niet heeft gedaan. Ze verklaart dat ze zich meer zorgen om hem maakt dan ooit tevoren. Bill verzekert haar dat ze zich geen zorgen over hem hoeft te maken, maar ze is bang – voor hem en voor hun zoon. Katie zal er alles aan doen om hem uit deze ongezonde situatie te redden.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 19 – 23 september 2022

In het ontwerpbureau van Forrester is Paris opgewonden voor Thomas en ze weet hoeveel spijt hij heeft van wat hij heeft gedaan. Ze vat samen dat Hope’s lijn maar zo ver kan gaan zonder hem, dus het is geen verrassing dat ze overweegt hem weer op haar lijn te zetten. Charlie komt binnen en vertelt Thomas dat Ridge hem daar niet wil hebben. Als hij niet doet wat hij zegt, komt zijn naam op een oranje jumpsuit. “Amscray. Pronto.”
B&B in Parijs

In het hoofdkantoor vraagt ​​Steffy zich af of Hope zich er goed bij zou voelen als Thomas terug zou komen en de lijn een enorme hit zou worden. Hope mijmert dat ze een punt heeft. Steffy vraagt ​​haar na te denken over wat het met haar huwelijk kan doen. Hoop gaapt. Steffy heeft gelijk en ze kan niet geloven dat ze zelfs maar overweegt om weer met Thomas samen te werken. Ze bedankt Steffy voor het nemen van de tijd om haar te helpen hiermee om te gaan wanneer de dreiging van Sheila opdoemt.

Bij Il Giardino dampt Finn tegen Sheila dat hij haar niet wil zien of zelfs maar wil weten dat ze leeft. Ze moet verdomme uit de buurt van hem, Steffy en hun kinderen blijven. “Blijf verdomme weg.”
Finn Sheila B&B

Bij Bill thuis vertelt Katie hem dat hij onherkenbaar is. Ze begrijpt dat hij zich afgewezen voelt, maar wat ze niet begrijpt, is dat hij niet kan zien dat er met hem wordt gespeeld. “Jij bent Dollar Bill Spencer en je gelooft alle leugens van Sheila.” Bill kent al haar zonden en zij kent de zijne. Katie zegt dat de man die ze kent zichzelf nooit zou laten vallen voor deze zwendel. “Waarom zie je niet dat Sheila Carter je bespeelt?!”

Meer: Eric’s beschamende misstap

In het ontwerpbureau luistert Charlie niet naar de protesten van Thomas en stapt op zijn walkietalkie. Thomas verklaart dat hij zal vertrekken, maar plaagt Charlie dat dit topgeheim is voordat hij vertrekt.

Lees ook:  Bold & BeautifulScott Clifton keert terug naar sociale media en deelt foto van zijn kookcreatie

Meer: Hoe heeft Deacon Il Giardino gekocht?!?

In het hoofdkantoor denken Steffy en Hope na over de toekomst van Taylor die in de handen van Sheila en Bill ligt. Steffy klaagt dat het een nachtmerrie is — Sheila is een bedreiging voor iedereen, maar vooral voor haar familie. Praten komt erop neer dat Bill een heel ander persoon is. Hope zegt dat Liam zich echt zorgen om hem maakt. Steffy hoopt dat iemand op de een of andere manier tot hem doordringt.

Bij Il Giardino begrijpt Sheila waarom Finn aarzelt. Finn verduidelijkt dat hij niet aarzelt. “Het zal nooit gebeuren.” Sheila zegt dat ze het wel zullen zien. Ze heeft geduld en kan alles bereiken waar ze haar zinnen op zet.
Sheila B&B

Bij Bill thuis vertelt Katie Bill dat Sheila niet weet hoe ze moet liefhebben. Haar hart is een koude, donkere plek. Bill zegt: “Misschien is de mijne ook.” Katie schudt haar hoofd: ‘Nee. Echt niet. Dat kun je niet tegen mij zeggen.” Ze pakt zijn hand. ‘Ik heb je liefde gevoeld. Ik ben er getuige van geweest. Dat kun je me niet vertellen. Dit ben jij niet. Dit is niet wie je bent. Je bent gewond geraakt. Ik heb je pijn gedaan. Maar dat jij je tot een voortvluchtige wendt…’ Ze snuift, ‘het spijt me zo als mijn afwijzing hier een rol in heeft gespeeld. Het spijt me zeer.” Katie zal er de rest van haar leven spijt van hebben dat ze hem pijn heeft gedaan. “Het spijt me zo, zo erg.”

Meer: ‘Sheila’ neemt plaats op de achterbank van een Logan-vrouw

Katie vraagt ​​zich af hoe deze toekomst met Sheila eruit ziet? Zal hij verschijnen met een moordenaar aan zijn arm als Will gaat trouwen? “Hoe gaan we dit aan onze zoon uitleggen?” Bill zegt: “Zijn vader heeft iemand gevonden, iemand die om hem geeft.” Katie laat Bill weten dat ze haar nooit zal ontmoeten. Ze kan niet toestaan ​​dat hij in de buurt van hun zoon is als hij bij Sheila is. ‘Ik wil hem niet bij je weghouden, Bill. Ik hou van de band die je hebt.” Ze weet dat hij van al zijn jongens houdt, maar hij heeft Will grootgebracht en hun relatie is speciaal. Ze valt hem niet aan. Ze wil dat hij weet dat hij mensen in zijn leven heeft die van hem houden en om hem geven. Katie smeekt hem dit niet te doen; om deze vrouw niet in ons leven te brengen. Bill vraagt: “Wat bedoel je met ons leven? Heb je me de rug toegekeerd, Katie? Hij wilde hun zoon samen opvoeden. Katie corrigeert: ‘Je wilde Brooke. Dat was het probleem.” Ze hebben elkaar pijn gedaan, maar weten dat hij bij Sheila is, vermoordt haar. Sheila loert terwijl Bill aan Katie vraagt ​​of dit voor altijd het einde van hen moet betekenen. “Jij en ik en Will?” Katie bevestigt dat als hij bij Sheila is, dit het einde van hun gezin betekent. ‘Maar als ze in de gevangenis zat…’ Bill vraagt ​​of ze zegt dat ze hem terug zou nemen als Sheila teruggaat naar de gevangenis. “Dat zijn familie zou weer één kunnen zijn?”
Katie Bill B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy en Finn hebben voor het eerst seks sinds zijn 'dood'

Meer: Een bekend gezicht keert terug naar B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy en Hope proberen Taylor ervan te weerhouden het juiste te doen.

Mis onze bijgewerkte galerij van Bold & Beautiul-sterren en hun echte partners hieronder niet.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.