Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke belooft Thomas te ontmaskeren


In het Forrester herenhuis speelt Thomas met de stemveranderende app. Ridge verschijnt en Douglas probeert hem te vertellen wat de app doet, maar Thomas onderbreekt hem: “Ik heb al genoeg gezegd.” Douglas vraagt ​​zijn telefoon terug en Ridge gromt: “Had geen apps toen ik een kind was.” Thomas zegt dat ze je leven kunnen veranderen.

Bij Brooke bevestigt ze aan Hope dat ze de nietigverklaringspapieren heeft ondertekend. Zij en Ridge zijn niet langer getrouwd. Ze omhelzen. Brooke zou hem niet in de weg staan, ook al houdt ze nog steeds van hem, en hij houdt nog steeds van haar… het was zo duidelijk. “Het was moeilijk voor hem, weet je?”

Finn vindt Taylor in Steffy’s kantoor. Ze legt uit dat zijn vrouw is vertrokken en dat zij achterbleef om wat e-mails te beantwoorden. Finn vertelt hoe Brooke en Ridge hun huwelijk beëindigen. “Ik kan me niet voorstellen hoe je je daarbij voelt.” Taylor verbaast zich erover dat hij haar niet eens heeft verteld dat hij dit vandaag deed. Ze realiseert zich dat dit een zeer moeilijke beslissing voor hem was, maar ze is blij dat hij eindelijk verlost is van Brooke.

Bij Brooke kunnen zij en Hope niet begrijpen dat Ridge haar verlaat. Ze is elk uur bezig om erachter te komen, maar ze denkt dat ze nu het antwoord heeft – het komt door Thomas.
Brooke Hope B&B

Bij het Forrester herenhuis wordt Douglas naar boven gestuurd om huiswerk te maken en Thomas kan zien dat zijn vader nog steeds van streek is over de nietigverklaring. Ridge zou willen dat er een app was om haar de waarheid te laten vertellen. Hij gaf haar nog een kans om te vertellen over het telefoontje naar de CPS, maar ze neemt er geen enkele verantwoordelijkheid voor.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Lawrence Saint-Victor's vrouw Shay in Kissing Scenes

Bij Forrester geeft Taylor aan Finn toe dat ze het niet zo zag uitpakken. Ze herinnert zich dat Brooke er altijd mee bezig was om het te winnen; het kon haar niet schelen wie ze pijn deed. Het was indrukwekkend… en eng. Ze vraagt ​​zich af of ze hem echt wilde of gewoon niet wilde dat ze hem kreeg. Daarom zal het ondertekenen van de papieren zo moeilijk voor haar zijn. Finn vat samen dat Steffy en Thomas dit al heel lang wilden. Taylor zegt dat zij en de kinderen heel veel van Ridge houden en dat consistent geluk voor hem onmogelijk zou zijn met Brooke.
Taylor Finn B&B

Bij Brooke’s vertelt ze Hope dat Thomas op de een of andere manier vastzat aan de nietigverklaringspapieren. Het was alsof Ridge wilde dat ze iets zou toegeven, of zo leek het. Hij weet dat zij Thomas anders ziet, maar dat is geen reden om een ​​nietigverklaring te krijgen. Hope zegt, om eerlijk te zijn, ze is er nogal luidruchtig over. Brooke houdt vol dat hij weer helemaal door haar geobsedeerd is, hij kan het nu gewoon beter verbergen, vooral voor zijn vader. Hope denkt dat Ridge deze dingen niet graag zou horen en adviseert haar voorzichtig te zijn met wat ze Thomas beschuldigt. “Wacht, waar beschuldig je Thomas van?” Brooke weet het niet zeker, maar Ridge koppelde de nietigverklaring aan Thomas, wat een rode vlag opwerpt. “Het lijkt alsof er meer aan de hand is.” Hope maakt zich zorgen dat ze deze weg inslaat. Brooke stelt dat haar instincten meestal juist zijn. “Als Thomas iets heeft gedaan dat mijn huwelijk verstoort; als hij iets achterbaks deed, is dat iets wat Ridge niet tolereert. Hoeveel hij ook van zijn zoon houdt.”

Meer: B&B wishful casting

In het Forrester herenhuis karakteriseert Thomas Brooke als een vreselijk persoon en Ridge waarschuwt hem om het rustig aan te doen. Thomas gaat verder over zijn vrouw die zijn zoon eruit laat zien als de slechterik en vervolgens het slachtoffer speelt. Gelukkig hoorden ze de oproep – elk vernietigend woord in haar eigen stem. Hij herinnert zich dat ze Walter beloofden dat ze niets zouden zeggen. ‘Je hebt toch tegen niemand iets gezegd?’ Ridge heeft het aan niemand verteld. Thomas vraagt: “Zelfs mama niet?” Ridge heeft Taylor of Steffy niet verteld: “Kun je je voorstellen dat ze hier achter zou komen?” hij vraagt. Ridge gaat over Thomas’ triomf op de catwalk, maar Thomas spoort hem aan om Taylor te zoeken en haar te vertellen dat ze samen zullen zijn en dat Brooke er niets aan kan doen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Hope vertelt Liam dat ze heeft geholpen bij het identificeren van Vinny's lichaam

Meer: Annika Noelle praat over een potentieel verwoestende twist

Bij Forrester vraagt ​​Finn aan Taylor of ze enig idee heeft waarom Ridge de stekker uit zijn huwelijk trok. Taylor weet het niet, maar wat het ook is, ze is dankbaar.

In de woonkamer van Forrester hoort Donna de stem van Eric zeggen: “Hé Donna, waar is de schat gebleven?” Ze draait zich om en ziet Douglas zijn stemveranderende app gebruiken. Het kind klaagt dat al zijn opgeslagen stemmen en berichten verdwenen zijn. Donna denkt dat er een manier moet zijn om ze terug te krijgen. Op dat moment verschijnt Thomas en herinnert de jongen eraan dat hij hem had gezegd niet op die app te zitten. Als hij niet wil luisteren, neemt hij zijn telefoon af.
Donna app B&B

In het kantoor van Forrester kijkt Taylor naar een ingelijste foto van Ridge en flitst naar hun kus in Monaco en vrijen in Aspen. Op dat moment verschijnt Ridge. Ze laat hem weten dat de kinderen haar hebben verteld over de nietigverklaringspapieren. “Ben je oke?” zij vraagt. Ridge vertelt haar dat zijn huwelijk met Brooke voorbij is. Ze omhelzen.
Taylor Ridge omhelst B&B

Meer: Voorbeeld: Ridge stelt Taylor voor

Bij Brooke’s huis waarschuwt Hope haar moeder dat door deze aanvallen op Thomas voort te zetten, ze Ridge alleen maar verder weg zal duwen. Heeft ze geprobeerd naar hem toe te gaan en hem te vertellen dat ze zal proberen Thomas door zijn ogen te bekijken. Het kan helpen. Hoe graag Brooke ook een leven met hem wil, ze kan Thomas gewoon niet zo omhelzen. “Er is gewoon iets kwaadaardigs aan Thomas en Ridge kan er niet door verblind worden.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Hope realiseert zich dat Bill Vinny Dead in the Road heeft achtergelaten

Meer: Steffy wordt geconfronteerd met een bedreiging die erger is dan Sheila?

In de woonkamer van Forrester zegt Thomas tegen Donna dat ze hem niet moet aanmoedigen om de bestanden in de app te herstellen. Donna kakelt dat het gewoon een ongevaarlijke app is. Thomas beweert dat het niet ongevaarlijk is. Donna vindt het eigenlijk wel grappig hoe Douglas haar er steeds mee voor de gek houdt. Thomas vertelt haar dat ze niet helpt, dus zucht ze en verlaat de kamer. Thomas vertelt Douglas dat dit geen spel is en hij zei hem ermee te stoppen. “Verwijder het van je telefoon, oké?”
Douglas Thomas B&B

Bij Brooke zegt ze tegen Hope. “Ik vertrouw Thomas niet en zal dat ook nooit doen. Ik denk steeds meer dat hij verantwoordelijk is voor het beëindigen van mijn huwelijk, en ik ga uitzoeken wat hij precies heeft gedaan.”

Meer: Waarom is B&B zo afschuwelijk voor Taylor, Steffy en Thomas?

Volgende The Bold and the Beautiful: Een vastberaden Thomas verdubbelt naar beneden over zijn kwaadaardige manipulatie van Brooke en Ridge, en Brooke deelt een verontrustende theorie met Hope.

Terugkijken op De grootste schandalen van Primetime in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]