Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke herkent Mike’s achternaam Guthrie


In zijn bed worstelt Finn om te proberen op te staan ​​en naar huis te gaan bij Steffy. Sheila komt terug en ontdekt dat hij zichzelf pusht en vraagt ​​wat hij aan het doen is? In zijn hoofd zegt Finn tegen zichzelf dat ze niet kan weten dat hij probeerde te ontsnappen. Finn legt uit dat hij aan het testen was om te zien of hij kan bewegen, maar dat kan hij niet.

Finn worstelt om te verhuizen BB

Sheila stelt voor dat ze een aantal basisregels vastleggen. Als hij alleen is, wat volgens haar niet vaak zal zijn, mag hij zich niet verplaatsen omdat het niet veilig is. Ze wil zijn gezondheid niet op het spel zetten en vraagt ​​hem om haar voor hem te laten zorgen omdat ze zijn moeder is. In zijn hoofd noemt hij haar een ziek en gestoord monster. Hij vraagt ​​of ze de medicijnen heeft gekregen, en ze legt uit dat een vriend ze voor haar gaat halen.

Sheila scheldt Finn BB . uit

Er wordt op de deur geklopt, dus Sheila stapt de kamer uit om te antwoorden. Het is Mike en zij heeft een baan voor hem. Ze heeft hem nodig om de medicijnen van haar zoon te krijgen, maar hij heeft het gevoel dat hij zijn carrière al op het spel heeft gezet om haar te helpen ontsnappen. Finn luistert en vraagt ​​zich af wie deze Mike is.

Sheila zet Mike BB . onder druk

Sheila herinnert Mike eraan wat er gebeurde de laatste keer dat hij haar kruiste, en ze flashen terug naar haar die jaren geleden een hond op hem had gegooid. Sheila eist dat Mike Finns medicijn gaat halen, omdat ze hem niet meer zal verliezen. Hij zegt dat ze het zelf moet doen. Sheila merkt op dat de politie naar haar op zoek is, maar dat ze hem nooit zouden verdenken.

Meer: McCook overrompeld in emotionele toespraak

Ridge Brooke praat over Sheila BB

In het Forrester herenhuis kussen Ridge en Brooke elkaar. Ze zegt dat ze eraan kan wennen hem weer te kussen, en het is goed om hem thuis te hebben. Hij zegt dat hij hier moet zijn om voor haar te zorgen en haar te beschermen, maar hij moet er ook voor zorgen dat Taylor ook wordt beschermd. Brooke weet het, en daarom aanbidt ze hem omdat hij om hem geeft. Ridge denkt dat Sheila Steffy en Taylor vanaf het begin op haar radar had, en ze had het gevoel dat ze deel uitmaakte van die familie. Hij weet dat Taylor vertrouwt, en hij is bezorgd dat zij te vertrouwend is. Brooke weet dat Taylor wilde geloven dat er iets inwisselbaar was aan Sheila. Ridge besluit de politie te bellen en een update te krijgen over Sheila. Baker antwoordt en Ridge vraagt ​​of hij Sheila al heeft gepakt, maar dat is niet zo.

Ridge Brooke praat over Sheila BB

Baker komt langs en Ridge en Brooke leggen uit hoe frustrerend deze situatie voor hen is. Hij begrijpt het, en het vinden van Sheila is zijn eerste prioriteit. Baker legt uit dat de hoofdwacht Guthrie aangaf dat het een inside job was. Brooke lijkt de naam te herkennen. Ridge vraagt ​​of Baker aan het onderzoeken is dat Sheila hulp van binnenuit had, en hij verzekert hem van wel. Brooke worstelt om zich te herinneren hoe ze de naam Guthrie kent, en waarom het zo bekend klinkt.

Baker geeft Ridge nieuws BB

Bij Il Giardino vraagt ​​Deacon Taylor of Brooke en Ridge elkaars lot zijn, waarom is het dan zo moeilijk voor hen om bij elkaar te blijven. Ze zegt dat het er meer om gaat dat ze weer bij elkaar komen, en dat heet ware liefde. Deacon denkt dat het meer op waanzin lijkt. Taylor vraagt ​​Deacon hoe hij zich voelt nu Ridge en Brooke weer bij elkaar zijn. Hij denkt dat het lijkt alsof het haar iets kan schelen, wat Taylor beweert. Hij waardeert haar bezorgdheid. Taylor weet dat hij een toekomst met Brooke wilde, en die nacht gebeurde niet alleen omdat ze dronken was, en Ridge verliet haar omdat ze hem verdedigde. Deacon geeft toe dat het klote is om te horen dat Ridge terugging naar Brooke, maar het is wat het is. Deacon geeft toe dat het leuk is om met haar te praten. Taylor geeft toe dat hij leuk is, maar nog steeds gevaarlijk.

Taylor en Deacon praten BB

Meer: Hoe Sheila voorgoed ten val kon worden gebracht

Deacon bedankt haar nogmaals voor het luisteren naar hem. Ze wijst erop dat hij haar nooit heeft verteld wat hij ervan vindt dat Ridge teruggaat naar Brooke. Hij zegt dat hij haar waarschijnlijk leuk vindt, als een loser. Taylor laat hem dat niet zeggen. Ze laat hem zeggen: “We zijn geen verliezers.” Hij vertelt haar dat een loser zijn voordelen heeft, dat niemand veel van je verdenkt. Taylor laat hem zichzelf niet naar beneden halen en zegt dat Brooke en Ridge samen zo’n grote kreet zijn en dat het is wat het is. Ze wijst erop dat ze nog hun leven te leven hebben, en dat ze dit kunnen doen. Ze zegt dat als deze ervaring haar iets heeft geleerd en hoe ze Finn hebben verloren, dat het leven kort is en niets vanzelfsprekend is.

Deacon voelt zich een loser BB

Meer: Sean Kanan herenigd met televisiezoon

Deacon had het gevoel dat hij Sheila kende en had nooit gedacht dat ze haar eigen zoon zou vermoorden of Steffy zou neerschieten. Taylor zegt dat Sheila ook de wol over haar ogen trok en ze dacht dat ze zich aan het omkleden was. Hij denkt dat ze allebei ongelijk hadden over haar, iets anders dat ze gemeen hebben. Taylor moet aan de slag en zegt dat als hij iets van Sheila hoort, hij de politie moet bellen en haar dan moet bellen. Ze wil Sheila terug achter de tralies.

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn vecht terugen Quinn confronteert Donna.

Kijk eens naar de gevaarlijke liaisons van Quinn door de jaren heen in onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.