Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke schreeuwt tegen Zende


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

In het Forrester-landhuis klagen Eric, Donna, Brooke en Ridge over de wederopstanding van Sheila. Brooke krijgt een sms waarin staat dat Zende in het gebouw is en zegt dat ze moet gaan. Ridge waarschuwt haar om haar hoofd op de draai te houden: ‘We weten niet wat Sheila gaat doen.’
Brooke Ridge B&B

Nadat Brooke is vertrokken, willen Donna en Eric dat Ridge uitleg geeft over Sheila. Ridge vraagt: “Betekent de naam Janet Webber iets voor jou?” Hij vertelt dat Sugar er precies zo uitziet als Sheila, Deacon en Finn die Sheila redden, en dat Finn wil dat ze deel uitmaakt van zijn familie. Eric weet zeker dat hij niet is vergeten wie Sheila is. Ridge meldt dat Steffy hem vertelde dat Finn haar een held noemt. Iedereen weet dat ze alles zou zeggen om een ​​hechte band met Finn te krijgen, behalve Finn. Ridge zegt dat het feit dat zijn dochter hem een ​​ultimatum moest stellen hem niet goed bevalt.

Meer: Finn staat op het punt een harde les te leren

Bij Forrester voegt Luna zich bij RJ op het ontwerpbureau en zegt: “Ik heb over Sheila gehoord. Gaat het goed?” RJ zegt van niet. “Ze heeft ons gezin jarenlang gekweld. Het voelde fijn dat ze eindelijk uit ons leven was.” Hij vraagt ​​zich af hoe Steffy zich voelt. Luna zucht. Ze haat het dat er een kloof tussen hen bestaat. “Ik mis je. Ik mis je echt, RJ.’
Luna RJ B&B

RJ mist haar ook. Luna vermoedt dat hij nog tijd nodig heeft. Ze kreunt: ‘God, ik heb alles verpest.’ Hij herinnert haar eraan dat dit niet zijn schuld is. “Niets van dit alles was jouw schuld.” Luna maakt zich zorgen over hoe hij naar haar kijkt. Ze herinnert zich hoe bang ze in het begin was dat het te mooi was om waar te zijn. Toen hij haar vertelde dat hij van haar hield en dat niets daar ooit verandering in zou brengen, verdwenen haar angsten. RJ houdt nog steeds van haar, hij heeft alleen tijd nodig om te verwerken wat er is gebeurd. Luna haat zichzelf omdat ze hem pijn heeft gedaan. Ze had het hem eerder moeten vertellen. “Ik heb die avond onze relatie verpest. De nacht die ik bij Zende doorbracht.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Waarom is Li boos op Poppy?

In het hoofdkantoor bespreken Zende en Carter het onwerkelijke verhaal van Sheila die een lookalike heeft. Carter vraagt ​​hoe het met zijn ontwerpen gaat. Zende geeft toe dat hij zich niet kan concentreren. Carter roept uit dat hij zijn hoofd recht moet houden. Hij weet dat hij nog steeds ruzie heeft over die avond met Luna. Hij kan niet stoppen met aan haar te denken. Zende kent de pijn die hij heeft veroorzaakt. Carter herhaalt dat Zende precies wist wat hij deed. Hoe hij dacht dat het goed was, gaat hem te boven. ‘Ze is verliefd op je neef.’ Hij valt voor iemand die niet beschikbaar is en moet dat afsluiten. Carter heeft ook fouten gemaakt en spreekt uit ervaring. Hij heeft bijna alles vernietigd waar hij om geeft en dat wil Zende niet. Zende bedankt hem dat hij het Ridge niet heeft verteld.

Meer: Don Diamond vierde feest op foto’s

Brooke komt binnen en wil Zende alleen spreken. Zende zegt dat Carter het weet: “En jij blijkbaar ook.” Brooke dampt: ‘Hoe je met Luna hebt geslapen en mijn zoon in de rug hebt gestoken.’ Brooke vraagt ​​Carter om te vertrekken, en dat doet hij. Zende vertelt Brooke dat hij weet dat wat hij deed verkeerd was. Ze zegt dat verkeerd niet begint te beschrijven wat hij deed! Zende legt uit dat Luna in zijn bed lag toen hij terugkwam van het feest. Brooke roept uit: ‘Mijn God! Luna was degene die gedrogeerd werd, niet jij! Je wist precies wat er aan de hand was!” Ze vraagt ​​zich af hoe hij zijn neef dit kan aandoen. Hij wist hoeveel hij van Luna hield. Hij heeft zijn neef en zijn familie verraden. ‘Je had het recht niet om met Luna te slapen!’ Zende huilt.
Brooke Carter Zende B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Paris waarschuwt Zoe om Quinn niet met Carter te vertrouwen

In het Forrester-landhuis vertelt Ridge aan Donna dat hij niet weet wat hij met Finn moet doen, terwijl Eric een telefoongesprek voert met Lauren Fenmore. “Sheila Carter leeft!” klaagt hij. Daarna vraagt ​​Donna hoe Lauren het nieuws heeft opgevat. Eric zegt dat ze in shock is. Ridge zegt dat ze allemaal in shock zijn. Dit blijft gebeuren. Sheila hoeft nooit te boeten voor haar misdaden! Eric vindt dat Finn kwetsbaar is voor Sheila, maar hij heeft de juiste keuze gemaakt. Ridge beweert dat hij Steffy niet had moeten vragen om haar in hun leven toe te laten. Hij gromt dat ze voorzichtig moeten zijn omdat Sheila Carter terug is.
Eric Ridge B&B

Op het ontwerpbureau weet RJ dat dit niet Luna’s schuld was. Luna klaagt dat het niet alleen hun relatie heeft verpest, maar ook die van hem en Zende. RJ ontploft dat hij niets om Zende geeft. Hij had haar nooit mogen aanraken. Hij is zijn familie en wist hoeveel hij om haar gaf. Het zal nooit meer teruggaan naar hoe het tussen hen was. Luna zegt dat er een verandering in hem heeft plaatsgevonden sinds dit gebeurde. De leuke jongensachtige kwaliteit waar ze verliefd op werd is nu verdwenen… en het breekt haar hart.
RJ B&B

Op het hoofdkantoor vraagt ​​Brooke zich af wat Zende’s moeder van zijn daden zou vinden. Ze vindt dat Zende moet vertrekken en naar Forrester International moet gaan. ‘Nee, sla daar maar op, Forrester Antarctica.’ Zende beweert dat hij daar zijn plaats heeft verdiend. Brooke denkt dat hij het heeft weggegooid. Luna ging naar het feest aan RJ’s arm, maar hij sliep met haar! Ze zegt dat RJ haar heeft gevraagd het niet aan zijn vader te vertellen, omdat hij zo’n man is. ‘Het soort man dat ik dacht dat je was!’ Zende huilt.

Lees ook:  Wie speelt de dakloze, Tom? Clint Howard

Meer: KKL wordt herenigd met Susan Flannery

Brooke gaat tekeer dat Zende Luna en haar zoon niet respecteerde. Hij wist dat ze van elkaar hielden, maar hij sprong toch op haar af zonder de moeite te nemen te stoppen en te vragen wat ze daar deed. Zende roept: ‘Het spijt me zo. Ik schaam me voor alles wat er is gebeurd.” Hij houdt vol dat het allemaal een verschrikkelijk misverstand was. Maar ze kunnen het allemaal achter zich laten. “Er komt niets meer van terecht. Ik beloof je!”
Brooke Zende B&B

In het ontwerpbureau vertelt Luna aan RJ dat de zoete onschuld van hun relatie voor altijd voorbij is. Ze ziet pijn en verdriet in zijn gezicht. “Het spijt me zeer.” RJ zegt dat het Zende’s schuld is, niet de hare. “Ik houd zo veel van je.” Ze huilt. RJ vergeeft haar dat ze hem niet eerder heeft verteld wat er is gebeurd. “Laten we verder gaan.” Het enige wat hij nodig heeft is haar. Ze omhelzen. RJ wiegt haar gezicht. Toen hij haar vertelde dat hij van haar hield, meende hij het. Hij laat niets of niemand tussen hen in komen. Ze kussen hartstochtelijk. RJ heeft een vergadering en moet gaan. Ze uiten opnieuw hun liefde en hij vertrekt. Eenmaal alleen glimlacht Luna en gaat aan het bureau zitten. Ze gaat op de laptop zitten en ineens moet ze overgeven in de prullenbak. Ze houdt haar buik vast en vraagt ​​naar adem: ‘Ben ik zwanger?’

Meer: Luna’s baby-papa onthuld

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam maakt zich zorgen dat Deacons vreugde over Sheila een bedreiging vormt voor Steffy, en Poppy bemoeit zich met Luna’s ellende.

Bekijk de steeds wisselende koppels van Bold & Beautiful in de onderstaande fotogalerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]