Bold & Beautiful Samenvatting: Deacon hoort dat Brooke alleen is op nieuwjaar S Aridge is gestrand


Ridge belt Brooke vanuit zijn vliegtuig en zegt dat hij de prins heeft verteld dat hij thuis moest zijn om 2022 met zijn vrouw te vieren, en dat hij haar snel zal zien.

Meer: Susan Lucci deelt adembenemende verjaardagsfoto

Bij Il Giardino bespioneert Sheila Deacon terwijl hij met de barman praat over de laatste levering die hij moet doen, namelijk voor Brooke. Sheila sluipt naar binnen als de kust veilig is en verwisselt Brooke’s alcoholvrije fles champagne met degene waarmee ze geknoeid heeft.

sheila wisselt champagneflessen BB

Aan een andere tafel bestelt Zende zichzelf en Paris ongelooflijk dure champagne. Paris denkt dat hij gek is, maar hij wil haar laten zien hoe dankbaar hij is om haar in zijn leven en toekomst te hebben. Hij verontschuldigt zich om voor iets te zorgen.

Hope, Liam en de kinderen komen aan bij het Forrester herenhuis voor de nieuwjaarsfeesten. Hope bedankt haar moeder nogmaals dat ze Deacon heeft laten deelnemen aan de viering. De man van het restaurant klopt op de deur en bezorgt Brooke’s champagne. Ze vertelt Hope dat ze deze alcoholvrije champagne eerder heeft geprobeerd en dat het smaakt naar het echte werk. Ze biedt Liam en Hope wat aan, maar ze zeggen dat één glas van het echte werk voor hen genoeg is.

Deacon arriveert en bedankt Brooke voor de uitnodiging. Hope biedt Deacon een glas echte champagne aan en Liam proost op een gelukkige, gezonde en vredige toekomst met hen allemaal. Later besluiten Hope en Liam vervroegd met pensioen te gaan met de kinderen en neemt Hope afscheid van haar vader. Deacon bedankt Brooke opnieuw voor haar steun, beweert dat hij een nieuwe man is en is haar dankbaar.

Bij het klifhuis vraagt ​​een shirtloze Fin aan Steffy welk shirt hij vanavond moet dragen. Ze stelt geen van beide voor omdat ze nog tijd hebben voordat anderen arriveren, en de twee kussen. Na de liefde bedrijven, glippen de twee in hun avondkleding. Steffy kijkt uit naar de avond die ze op kerstavond hadden moeten hebben. Ze weet dat Sheila de moeder van Finn is, maar ze zou het niet erg vinden om haar lange tijd niet te zien.

Shirtless Finn en Steffy verliefd BB

Bij Forrester Industries komt Quinn Carter tegen en noemt Zende’s grote plannen voor Parijs vanavond. Ze onthult dat Zende haar heeft gevraagd een verlovingsring te ontwerpen en van plan is om haar ten huwelijk te vragen, en ze vraagt ​​Carter om verrast te zijn als hij ziet dat het een geheim is. Nadat Quinn is vertrokken, probeert Carter contact op te nemen met Paris om haar te waarschuwen en stuurt haar een sms.

Carter en Quinn dansen om elkaar heen BB

Terug in het restaurant krijgt Paris de waarschuwingstekst van Carter als Zende terugkeert. Zende vertelt haar hoeveel geluk hij voelt om haar in zijn leven te hebben, en hij wil er zeker van zijn dat ze voor altijd in zijn toekomst is.

Meer: Netflix’s controversiële Cheer keert terug voor seizoen 2

Op haar kantoor neemt Taylor haar schema door met haar assistent en krijgt ze te horen dat er iemand is om haar te spreken. Sheila komt binnen en bedankt Taylor opnieuw voor het overhalen van Steffy om haar toe te staan ​​haar zoon en kleinzoon te zien voor de feestdagen. Als dank bracht ze haar een cactusplant. Sheila hoopt dat ze een fijne jaarwisseling heeft en misschien krijgt ze Ridge te zien. Taylor legt uit dat hij de stad uit is, dus hij zal de vakantie niet met een van zijn gezinnen doorbrengen.

sheila ontmoet taylor BB

Meer: Courtney Hope denkt na over de toekomst in foto’s

Taylor arriveert bij het klifhuis met de cactus van Sheila. Ze vertelt Finn en Steffy dat Taylor langskwam om haar nogmaals te bedanken voor het uitnodigen van haar op kerstavond.

Finn, Steffy en Taylor maken zich klaar voor 2022 BB

Bij haar thuis vergelijkt Sheila opnieuw de alcoholische en alcoholvrije champagnes en proeft ze het verschil niet eens. Ze hoopt dat Brooke van haar bubbels geniet en een gelukkig nieuwjaar heeft.

Terug in het Forrester herenhuis keert Deacon terug omdat hij zijn telefoon is vergeten. Brooke is nog steeds aan het drinken en in haar badjas. Deacon merkt op dat hij een beetje gezoem heeft en vindt dat hij de niet-alcoholische dingen had moeten hebben. Deacon vindt zijn telefoon en voordat hij vertrekt, hoort hij Ridge Brooke bellen met slecht nieuws. Er is een mechanisch probleem en er is een storm op komst, waardoor ze geaard zijn. Brooke verheugde zich op de tijd met hem, en kan niet geloven dat ze met nieuwjaar alleen zal zijn. Diacon kijkt toe.

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter geeft Parijs een seintje over de plannen van Zende.

Bekijk zeker ook onze fotogalerij van De gekke capriolen van Sheila Carter door de jaren heen.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.