Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Deacon maakt het uit met Sheila, die hem niet wil laten gaan


Bij Forrester gutst Steffy over de nieuwste creatie van Thomas. Het model vraagt ​​hem mee uit op een date, maar hij vraagt ​​om een ​​raincheck. Het model meldt zich Thomas vertelt zijn zus dat hij erop gericht is een beter mens te worden. Ze is echt trots op hem. Thomas hoopt dat hun vader er net zo over denkt. Steffy begint zich af te vragen hoe betrokken Ridge eigenlijk wil zijn. “Hij is al zo lang niet meer in LA geweest.”

In de FBI-eenheid wil Ridge dat Bill teruggaat naar zijn huis en een bekentenis van Sheila krijgt, maar Spencer heeft een donutpauze. Ze vatten samen wat er aan de hand is en hoe hun families veilig zullen zijn voor Sheila als ze weer wordt opgeborgen.

Bij Bill thuis neemt Sheila een telefoontje aan van Deacon die wil dat ze langskomt – het is dringend.

In de FBI-eenheid bevestigt Bill dat Sheila er op geen enkele manier achter kan komen dat haar telefoon is afgeluisterd. Hij vraagt ​​zich af waarom Deacon wil dat ze langskomt en maakt zich zorgen dat ze denken dat hij hem door heeft. Bill heeft te veel opgeofferd om dit ding nu uit elkaar te laten vallen.
Bill B&B

Bij Forrester realiseert Thomas zich dat Steffy zich zorgen begint te maken over de afwezigheid van hun vader. Hope komt binnen en is enthousiast over het nieuwe ontwerp. Thomas denkt dat ze Hope For the Future naar nieuwe hoogten zullen brengen. Hope houdt van het geluid daarvan. Steffy kijkt naar hen terwijl ze naar elkaar grijnzen.
Steffy B&B

Bij Deacon hangt hij nog steeds aan de lijn met Sheila, die niet graag wil langskomen. Hij houdt vol dat het geen booty call is; het is urgent! Sheila zal thuis moeten zijn voordat Bill terugkomt. Deacon zegt tegen haar: “Kom zo snel mogelijk hierheen.”

Meer: In de kast van Katherine Kelly Lang!

In de FBI-eenheid kijken Ridge en Bill toe hoe Sheila in de spiegel preuts voordat ze het huis verlaat. Bill gaat tekeer dat het hem misselijk maakt om naar haar te kijken. Hij moet iets drastischers doen. De FBI-agent waarschuwt dat ze zich moeten houden aan het plan waarin Bill haar vertrouwen verdient. Ridge vat samen dat wanneer ze haar bekentenis krijgen, ze voor altijd uit hun leven zal zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: eerste keer nieuwe kijkersreactie

Meer: Waarom Bill Steffy en Finn chanteerde

Bij Forrester verklaart Thomas dat dit nog maar het begin is van het verbeteren van zijn leven. De telefoon gaat en Steffy loopt weg. Hope en Thomas richten hun aandacht op het schetsblok en bespreken het laten vallen van de halslijn op een jurk. Ze vertelt hem dat het goed is om hem terug te hebben en hij zegt dat dat veel betekent. Hope voelt dat ze samen veel buzz zullen creëren. Steffy, nu niet aan de telefoon, kijkt hoe ze communiceren en flitst om erachter te komen dat Hope Thomas hot vindt.

Bij Deacon thuis komt Sheila binnen met een bril en een capuchon op en vraagt ​​waarom ze daar is. Deacon zegt: “Sheila, we moeten praten.” Sheila vraagt: “Wat is er aan de hand?”
Sheila vermomming B&B

Bij de FBI-eenheid bevestigt de agent aan Ridge en Bill dat Sheila naar het appartement van Deacon Sharpe is gegaan. Bill vindt dat hij haar in de gevangenis had moeten laten, maar Ridge beweert dat ze een manier zou hebben gevonden om eruit te komen. Bill knikt, “Ze moet weg voor moord met voorbedachten rade.” De agent herinnert Spencer eraan dat Sheila hem vertrouwt en gelooft dat hij haar vrijheid beheerst. Spencer waarschuwt dat als ze een vermoeden krijgt van een valstrik, ze weg is. Ridge weet zeker dat ze zal kraken. Bill rookt dat ze moet kraken … elke dag dat ze dat niet doet, is weer een dag dat hij tegen zijn familie moet liegen. Hij voelt zich elke keer misselijk als hij moet zeggen dat hij verliefd is op Sheila Carter.
Ridge B&B

Bij Forrester kijkt Steffy toe hoe Hope en Thomas samenwerken aan de schetsen. Thomas wordt naar de naaikamer geroepen en gaat naar buiten. Steffy kijkt vragend naar Hope, die zegt: “Wat? Ik vertrouw op het instinct van je broer.’ Steffy dacht dat ze misschien wat gereserveerder zou zijn. Hope was verrast hoe gemakkelijk ze weer samen in de pas vielen. Steffy vraagt: “Puur professioneel, toch?” Hope antwoordt: “Hoe zou ik het anders bedoelen, Steffy?”

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Liam vangt hoop in de armen van Thomas

Meer: Sarah Joy Brown lijdt een hartverscheurend verlies

Bij Deacon thuis herinnert hij Sheila eraan dat hij veel voor haar op het spel heeft gezet. Ze is enorm dankbaar. Hij voegt eraan toe: “En je weet hoe ik over je denk.” Sheila zegt dat hij het haar elke keer laat zien als ze samen zijn, maar daar hebben ze vandaag geen tijd voor. Deacon zegt dat ze nergens tijd voor hebben… niet vandaag, en nooit meer. Sheila gaapt, “Wat?!?” Deacon legt uit dat Hope langskwam bij het restaurant toen ze eerder aan de telefoon waren. Ze is eindelijk trots op hem. Sheila realiseert zich dat hij bang is dat ze erachter komt.
Sheila B&B

Bij de FBI-eenheid stapt de agent naar buiten en Bill trekt een grimas terwijl hij met Ridge praat over samenleven met dat wezen. Ridge bedankt hem verhuld terwijl ze verbaal sparren. Bill legt uit hoe hij elke brug moet verbranden om hun dierbaren te beschermen tegen dat monster. Ridge verzekert hem dat hij, als alles voorbij is, zonder angst tijd met zijn gezin kan doorbrengen. Bill heeft zijn schouderklopjes niet nodig – dit is het echte leven en de inzet kan niet hoger zijn. Hij moet gefocust blijven op het eindspel, dat is de enige manier om hier doorheen te komen. Ridge zegt: “Goed, doe dat dan. Concentreer u en verkrijg de informatie die we nodig hebben.”

Meer: Bill stelt de vraag?!?

Bij Forrester vraagt ​​Steffy aan Hope of ze met haar broer kan werken. Ze wil niet van niets iets maken, maar… “Moet ik me zorgen maken over de gevolgen die dit voor jou persoonlijk zal hebben?” Hope zegt dat ze al met Liam heeft gesproken en dat zij en Thomas het goed met elkaar kunnen vinden. Steffy vraagt ​​zich gewoon af hoe dit allemaal gaat aflopen gezien Liam’s gevoelens over haar broer, “En de jouwe.” Hope vraagt ​​wat ze insinueert.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke en Taylor? Krista Allen spreekt fanhaat aan

Meer: De schattige zoon van Scott Clifton schiet te hulp

Bij Deacon thuis legt hij aan Sheila uit dat Hope het enige goede is dat hij ooit in zijn leven heeft gedaan. Hij houdt van zijn dochter, en hij kan haar niet verliezen. “Dat moet je als geen ander begrijpen.” Sheila zegt dat ze gewoon voorzichtiger moeten zijn. Deacon protesteert dat ze elkaar niet meer kunnen zien. “Hier moet een einde aan komen!” Sheila zegt: ‘Je kunt niet stoppen met me te zien. Kun je?” Deacon geeft toe: “Nee. Nee, dat kan ik niet.” Ze aait over zijn borst.
Sheila Diacon B&B

In de FBI-eenheid verzekert Ridge Bill dat hij Sheila’s nummer één is. “Je kunt haar dingen geven die Deacon niet kan.” Bill zegt: ‘Nou, daar heeft ze gelijk in. Alles wat Sharpe kan doen, is haar pizza en kentekenplaten maken. Bill legt uit hoe moeilijk het is om de list bij te houden en hoe intens frustrerend het is. Ridge houdt vol dat het zijn vruchten zal afwerpen. Het doet hem pijn om het te zeggen, maar dit werkt dankzij Bill. Spencer klaagt dat dit een slam dunk moest zijn, maar dat ze daar ver voorbij moesten gaan. “Ik heb in mijn leven moeten reiken naar dingen die ik lang geleden heb opgeborgen. Hoe lang? Hoe lang moet ik deze gebroken verloren man spelen wiens enige liefde gevonden werd in de armen van Sheila Carter? Sheila Carter!!!” Ridge zegt dat hij het zal moeten doen zolang het nodig is. “We hebben een bekentenis nodig!” Bill slaat tegen de muur en loopt heen en weer als een gekooide tijger.
Ridge B&B

Meer: Foto’s: cast van B&B viert 36-jarig jubileum

Volgende The Bold and the Beautiful: Dollar Bill maakt een grote sprong voorwaarts met Sheila.

Feest met je favorieten! Zie B&B-sterren die hun 36e verjaardag vieren in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]