Bold & Beautiful Samenvatting: Deacon onthult te hopen dat hij de nieuwe eigenaar is van Il Giardino


Bij Bill thuis vertelt hij Brooke dat alles wat ze zegt volkomen juist is. Brooke legt haar hand op zijn borst en vertelt hem dat hij een goede man is en dat Sheila hem gewoon meesleurt in haar duisternis. Haar nabijheid lijkt hem te raken.

Bij Il Giardino brengt Paul Deacon een kop koffie. Hij zet zijn bril af en neemt een pauze van het papierwerk. Hope komt binnen en Deacon kondigt aan dat hij de nieuwe eigenaar is. “Welkom bij Il Giardino van Deacon Sharpe!” Hope gaapt en grijnst, “Wat?!?”

Meer: Soap nieuwsoverzicht en samenvattingen

Deacon legt uit dat hij wist dat de vorige eigenaar weg wilde en dat hij een aanbetaling bij elkaar schraapte. Hij voelt dat hij na al die jaren zijn plekje heeft gevonden en onthult dat een groot deel daarvan was om haar trots te willen maken. Ze vertelt hem dat ze dat is. Het gesprek komt op Sheila. Deacon vat samen dat ze in de gevangenis zit en waarschijnlijk de rest van haar leven achter de tralies zal zitten.

Bij Bill komt Sheila tussen hem en Brooke in te staan. Ze meende wat ze zei – ze houdt van hem. Ze zal weglopen, maar het moet zijn beslissing zijn, niet die van Brooke.
Sheila Bill bed & breakfast

Bij Il Giardino is Deacon stomverbaasd dat Hope hem heeft verteld dat Sheila vrij is en bij Bill woont. Hij verwondert zich, “Bill haat Sheila!” Hope zegt dat er iets in Bill is veranderd. Deacon kan hier niet bij stilstaan. Hope onthult dat hij vrijwel elke brug heeft verbrand, wat hem mogelijk kwetsbaar heeft gemaakt voor Sheila. Deacon kan nog steeds niet begrijpen dat ze samenwerken. Hope legt uit dat het niet zo is. “Bill en Sheila zijn samen.” Deacon slikt en kijkt ontzet.
Diaken reageren B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Sterren plagen Steffy/Finn romantische reünie op The Talk

Bij Bill laat Brooke Sheila weten dat dit diep van binnen niet is wat hij wil. Ze vat Sheila’s misdaden samen. Sheila smeekt Bill om haar niet tussen hen in te laten komen. Brooke snauwt: “Er is geen wij.” Ze smeekt Bill om naar haar te luisteren. “Je moet me vertrouwen”, smeekt ze. Bill herhaalt: ‘Je hebt gelijk, Brooke. Alles wat je zegt klopt.” Hij kan er niets tegen inbrengen – Sheila die daar is, slaat nergens op … maar het is wat hij wil. “Het is wat ik nodig heb.” Brooke’s mond valt open.
Brooke verbijsterd B&B

Bij Il Giardino kan Deacon niet geloven dat Bill en Sheila een item zijn. Hope zegt dat talloze mensen het hebben bevestigd, waaronder Liam en Wyatt. Ze voegt eraan toe: “Het wordt erger.” Deacon ziet niet hoe het zou kunnen. Hope zegt: “Ze beweren van elkaar te houden.” Deacon stamelt: ‘Liefde? Hoe is dit mogelijk?” Hij vraagt ​​zich af wanneer dit is begonnen en hoe dit zelfs is gebeurd. “Hoe lang is het al aan de gang?” Hope weet het niet, maar ze maken zich allemaal grote zorgen om Bill. Deacon vraagt ​​of ze denkt dat Sheila alleen Bill gebruikt. Hope antwoordt: “Natuurlijk”, aangezien Sheila niet in staat is tot liefde. “Wat voor soort persoon zou echte gevoelens voor Sheila Carter hebben.” Deacon kijkt naar de grond.

Meer: Is Katie echt degene voor Carter?!?

Bij Bill gaat Brooke tekeer over het gevaar dat Sheila vormt voor iedereen in hun familie. Ze roept uit dat Sheila hem gebruikt. Sheila snauwt: “Dat is genoeg!” Ze houdt vol dat Bill niet door haar of Brooke kan worden gemanipuleerd. Terwijl ze verder gaat, schreeuwt Brooke: ‘Hou je mond! Hou gewoon je mond en laat Bill een keer aan het woord! Sheila zegt: “Hij wil dat ik voor hem spreek.” Voor het eerst heeft hij iemand die hem begrijpt en waardeert. “Iets wat jij en je zus nooit zouden kunnen doen.” Brooke bespot Bill omdat hij denkt dat dit liefde is en spoort hem aan zijn ogen te openen. “Ze is een gevaar voor iedereen!” Sheila vraagt ​​zich af waarom Bill zou luisteren naar alles wat ze te zeggen heeft over liefde. Ze loopt door Brooke’s geschiedenis en vertelt haar dat ze allemaal ziek zijn. Ze kookt dat Taylor bijna de man heeft vermoord van wie ze beweert te houden. De hypocrisie maakt haar ziek. Ze weet dat Brooke er niet tegen kan dat Bill van haar houdt. “Je kunt het maar beter leren accepteren.” Brooke knijpt haar ogen tot spleetjes.
Brooke schreeuw B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Komt Ashley Jones (Bridget) terug?

Bij Il Giardino probeert Deacon nog steeds zijn hoofd om Bill en Sheila heen te slaan die een relatie hebben. Hope mijmert dat hij in een behoorlijk donkere spiraal terecht is gekomen om te denken dat hij gevoelens voor haar heeft na alles wat ze heeft gedaan. Ze verontschuldigt zich voor het niet vieren van zijn succes. Deacon is blij dat ze hem heeft ingehaald en nodigt haar later uit voor een etentje. Hope accepteert en gaat naar buiten. Ze waarschuwt haar vader als Sheila hem belt om op te hangen. Deacon weet hoe hij met Sheila moet omgaan. Eenmaal alleen, flitst hij tijdens Halloween naar Carter en vertelt hem dat ze een overlevende is en dat het beste nog moet komen. “Je hebt het laatste van Sheila Carter nog niet gezien.” Deacon schenkt een shot whisky in en proost. ‘Je hebt het gedaan, Sheila. Je hebt het echt gedaan.”

Meer: Aas om Sheila naar Y&R te lokken

Bij Bill thuis denkt Sheila dat de blondine weg moet omdat ze hem van streek maakt. Brooke vraagt ​​of Bill haar echt het huis uit zal laten schoppen en namens hem zal spreken. ‘Mijn God, Bill! Heb je zelf iets te zeggen?!?” Bill huilt dat er een diepe, pijnlijke leegte in hem is. Zijn familie betekent alles voor hem. “Je bent alles voor me.” Hij zette zijn hart keer op keer op het spel voor Brooke en Katie en ze trapten erop. ‘Je liep tegen me op. Jij en Katie, jullie hebben me in de steek gelaten… en dat deed pijn. Ik heb gevoelens, maar ik heb behoeften.” Brooke gaapt: ‘Is dit wat je nodig hebt? Shila?!” Bill knikt, “Ja. Sheila is wat ik nodig heb.” Sheila vertelt Brooke dat ze Bill begrijpt, hem steunt en van hem houdt. Brooke huilt en kan niet geloven dat dit gebeurt. ‘Weet je wat, Bill. Ik stop niet voordat ik je kan bereiken. Let op mijn woorden.” Ze laat Sheila weten dat ze niet zal stoppen totdat ze achter de tralies zit te rotten in de gevangenis waar ze thuishoort. ‘Hoor je me, Sheila?! Rotten in de gevangenis!” schreeuwt ze terwijl ze naar buiten loopt. Sheila omhelst Bill en grijnst.
Sheila Bill omarmt B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Henry Joseph Samiri's Back & Fights Matthew Atkinson Dragon Ball Z-stijl

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila schrikt als ze langskomt bij Il Giardino’s en Hope wacht op de recensies van haar laatste regel.

Kijk terug op Bill’s leven en liefdes in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus