Bold & Beautiful Samenvatting: Deacon stopt Sheila om contact te maken met Finn


Bij het klifhuis kijkt Sheila van buiten de patiodeuren toe terwijl Steffy en Finn elkaar omhelzen en kussen en beloven dit nooit als vanzelfsprekend te beschouwen. “Dit is onze toekomst, Sheila kan die nooit van ons stelen”, verklaart Steffy.
Finn Steffy knuffel B&B

Buiten gutst Sheila dat ze zoveel van Finn houdt en fluistert ze: “Ik ben er nog steeds.”

Meer: Hoe zal de Brooke/Taylor/Ridge-driehoek eindigen?

Bij Brooke verneemt ze dat Taylor bij Ridge was in het Forrester herenhuis waar Douglas was terwijl Douglas daar plezier had. Het gesprek gaat over de voogdijsituatie en Ridge smeekt hem dat zijn zoon een goede vent is met een groot hart. Hij zou willen dat Brooke dat kon omarmen zoals haar dochter het heeft omarmd. Ridge weet dat haar dochter liever zou hebben dat Douglas bij haar zou wonen. Brooke zegt dat het zijn huis is. Ridge vertelt haar dat Hope het geweldig heeft gedaan met de jongen, maar Thomas is veranderd. Hij wil dat ze accepteert dat Thomas de manier heeft veranderd waarop Hope het heeft geaccepteerd. “We hebben het over mijn zoon!”

Meer: Ridge wordt gedwongen een kant te kiezen

In de hut herinnert Thomas Hope eraan dat hij haar sms’te dat hij Douglas meenam om schoolspullen te kopen. Hij wilde haar zien en vraagt ​​of ze alleen is. Zij is. Thomas dacht dat ze konden praten. “Over ons.” In het bijzonder hun rol als ouders van Douglas. Hope lacht, “Oh, juist.” Thomas vraagt: “Wat dacht je dat ik bedoelde?”

Bij het klifhuis zit Finn op de bank met oordopjes in. Sheila reikt naar de patiodeur om deze open te schuiven, maar iemand grijpt haar vast en houdt haar tegen. Het is Deacon, die haar opzij trekt en woedend gromt: “Wat de… hel doe je hier?!?” Toen hij ontdekte dat ze niet in het appartement was, was er geen hersenchirurg voor nodig om erachter te komen waar ze heen ging. Hij walgt van haar fantasie om Finn te zien en herinnert haar eraan dat ze dat niet kan – hij denkt dat ze dood is! Sheila gaat als Steffy roept: “Deacon?” Ze opent de terrasdeur en herinnert hem eraan dat het gebruikelijk is om naar de voordeur te komen. “Wat doe jij hier?” Diaken gaapt, “Eh…”
Sheila Deacon boos B&B

Bij Brooke’s huis vertelt Ridge haar dat Thomas en Hope dit alleen zullen oplossen en doen wat het beste is voor Douglas. Brooke heeft spijt; ze zou willen dat ze Thomas kon vertrouwen zoals hij. Ridge legt uit dat “zij” er alles aan doen om Thomas succesvol te maken. Brooke tuitte haar lippen, “Je bedoelt jou en Taylor.” Ridge betekent het gezin. Hij en Taylor doen hun werk als ouders. Als hij dit eerder had gedaan, had Thomas misschien niet de fouten gemaakt om mee te beginnen. Hij wil dat Thomas zijn zoontje goed doet en dat wil hij zien gebeuren. Brooke begrijpt dat Ridge wil dat zijn zoon slaagt, maar dat het nadelig kan zijn om de jongen bij hem in te laten trekken. “Ik denk niet dat het zo erg zou zijn als de vorige keer…” Ridge grimast, “Wat bedoel je? Waarom begin je zo?” Ridge biedt aan om naar het landgoed van Forrester te verhuizen totdat Brooke ziet wat hij ziet. Brooke snuffelt: ‘O, dus jij zou daarheen gaan, weg van mij? Ons huis verlaten?”

Meer: Beslissingstijd voor Ridge

In de hut weet Thomas dat Hope zich zorgen maakt over Douglas en waar hij gaat wonen – als hij bij hem gaat wonen. Hope legt uit dat het een grote verandering zou zijn en vertelt wat hij al heeft meegemaakt. Hij heeft stabiliteit en consistentie nodig. Thomas erkent dat ze hem dat heeft gegeven en dat hij dat graag wil blijven doen. Hij wil Douglas of haar niet van streek maken. Thomas zou graag de vader van Douglas zijn. Hij wil wakker worden en ’s ochtends ontbijt voor hem maken en hem naar school brengen. Thomas zal grenzen voor hem stellen en ervoor zorgen dat hij veilig is. Hope weet dat hij zo’n vader kan zijn. Thomas mijmert dat ze veel hebben meegemaakt en betekent veel dat hij in hem gelooft. Dat wil hij niet in gevaar brengen. Hope voelt dat als ze het rustiger aan doen en nadenken over wat het beste is voor Douglas, Thomas zal beseffen dat hij bij haar, Liam en Beth moet zijn.
Thomas Hope B&B

Bij Steffy’s terrasdeur legt Deacon uit dat hij Finn eerder in Il Giardino heeft gezien en gewoon langs wilde komen om te zeggen dat hij blij is dat ze in orde zijn. Steffy en Deacon zijn het erover eens dat het moeilijk is om wat er in de steeg is gebeurd uit hun hoofd te zetten. Steffy zegt dat het een wonder is dat zij en Finn een toekomst hebben en Deacon maakte daar deel van uit. Ze is blij dat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over Sheila. Steffy nodigt hem binnen, maar Deacon weigert. Hij deed waar hij voor kwam en zegt: “Pas goed op jezelf”, terwijl hij wegloopt.
Steffy Deacon door B&B

Meer: Kan Deacon uit deze puinhoop komen?!?

In de hut vertelt Thomas Hope dat ze zoveel voor hem betekent en dat hij niet wil dat er conflicten ontstaan. Hij is ervan overtuigd dat ze dit kunnen laten werken voor Douglas… en voor hen.
Thomas Hope hut B&B

Bij Brooke is ze onvermurwbaar dat Ridge niet naar het Forrester-huis gaat. Ze wil hem daar bij zich hebben. “We hebben deze tijd samen nodig om opnieuw verbinding te maken.” Ze wil niet meer afstand tussen hen. Ridge haalt zijn schouders op: “Het was maar een idee.” Brooke zegt dat het een slechte was. Ze moeten deze dingen samen onder ogen zien. “Ik hou van je en we moeten onze relatie echt serieus nemen.” Zij zoenen.
Brooke Ridge B&B

Bij het klifhuis vinden Steffy en Finn het een beetje raar dat Deacon op het dek was, hoewel ze niets tegen de man hebben. Steffy zegt dat het slechte dingen naar voren bracht. Het enige dat Finn wil dat ze zich die avond herinnert, is dat hij letterlijk zijn leven voor haar op het spel zet. ‘Er is niets om bang voor te zijn nu Sheila er niet meer is.

Meer: Sheila’s duivelse complot om dicht bij Finn en Hayes te komen!

Deacon komt zijn appartement binnen, waar Sheila verschijnt en haar gezicht afveegt. Hij walgt dat ze echt gek is en vraagt ​​of ze terug naar de gevangenis wil. Sheila wilde haar zoon zien. Deacon herhaalt dat dat niet gaat gebeuren – dat is de prijs die ze moet betalen. Ze kan geen relatie met Finn hebben, tenzij het van achter de tralies komt. Hij vertrekt naar bier en Sheila mijmert: ‘Gaat het niet gebeuren? Dat is wat je denkt…’ Ze stelt zich voor dat Finn door de deur van het klifhuis komt als ze uit de slaapkamer komt. Hij zegt: “Mam? Ze vertelden me dat je dood was.’ Sheila weet dat het een schok moet zijn, maar ze leeft. Finn zegt dat het een wonder is dat ze er is en hem niet heeft verlaten. Finn haast zich naar Sheila en trekt haar in zijn armen terwijl ze hem verzekert dat mama er altijd zal zijn en zoveel van hem houdt. Sheila ontwaakt uit haar mijmering in Deacons appartement en grijnst: ‘Zo, Finn. Spoedig.”

Meer: Krista Allen denkt na over een radicaal idee!

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam geeft zijn mening als Hope wordt uitgenodigd voor een Forrester-diner en Brooke neemt Liam in vertrouwen.

Opnieuw bekijken Sheila’s eerdere exploits in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.