Bold & Beautiful Samenvatting: Deacon vraagt ​​of Sheila van Bill houdt


Hope zit in het hoofdkantoor van Forrester Creations en kijkt angstig naar haar telefoon. Zij en Steffy wachten op de recensies van de eerste Hope For the Future-lijn die niet door Thomas is ontworpen. (Wacht… hebben ze een hele nieuwe lijn uitgebracht? Sinds de modeshow een paar weken geleden?)

hoop en steffy praten thomas bb

Meer: Heeft B&B zojuist de geschiedenis herschreven?!?

Uiteindelijk komt het gesprek van Hope en Steffy op Sheila, gezien het feit dat alle wegen – zelfs de wegen gemarkeerd met “Gevaar! Terugdraaien!” – leiden terug naar Sheila. Beiden zijn het erover eens dat het beschermen van hun kinderen tegen Sheila prioriteit nr. 1 is. Net als bij hun moeders lijkt alles tussen Steffy en Hope op rolletjes te lopen. Als het onderwerp overgaat op Thomas, geeft Steffy toe dat ze teleurgesteld in hem is. Thomas heeft geen contact opgenomen met zijn zus, maar ze heeft grotere dingen aan haar hoofd. Namelijk Sheila.

Het blijkt dat Thomas in Parijs verblijft sinds hij door zijn familie is uitgegooid. Terwijl ze hun nieuwe woonsituatie bespreken, vliegen de vonken duidelijk tussen hen… wat aangeeft dat we definitief terug gaan naar de Thomas/Parijs/Zende-driehoek. (Daarover straks meer…)

thomas bedankt Parijs

Parijs is zo’n beetje #TeamThomas, waardoor hij zelfs toegeeft dat hij meer in gedachten had dan alleen zijn ouders weer bij elkaar te brengen. “Soms speel ik niet volgens dezelfde regels, maar ik denk dat mijn hart altijd op de juiste plaats zit”, zegt Thomas, terwijl hij voorleest uit zijn karakteranalyse. Paris zegt dat ze beide kanten kan zien, en ze zijn het erover eens dat het fijn is om elkaars rug te hebben. Ze geven dan een high-five, want dat is iets waar mensen op letten Vet en mooi doe nu. Als het werkte voor Taylor/Brooke, waarom dan niet voor Paris/Thomas? Paris realiseert zich dat ze te laat is voor een vergadering en Thomas is verrast te horen dat ze Hope For the Future-gesprekken bijwoont. Ze legt uit dat iedereen zich rond Hope verzamelt terwijl ze proberen de lijn op het goede spoor te houden. Thomas toetert op zijn eigen hoorn en zegt dat dit geen probleem zou zijn als hij nog steeds de hoofdontwerper was.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Scott Clifton / Matthew Atkinson Pic: Old-Man Sweater Brigade

eric praat met zende bb

In de ontwerpstudio feliciteert Eric Zende met zijn nieuwste ontwerpen voor HFTF. Maar Zende geeft toe dat hij nog steeds het gevoel heeft dat hij in de schaduw van Thomas aan het ontwerpen is. In het hoofdkantoor geeft Hope aan Steffy toe dat Thomas de essentie van de regel heeft vastgelegd op een manier die niemand anders is gelukt. Op dat moment komen Eric en Zende binnen. Iedereen vraagt ​​zich af waar Parijs is, en Hope vraagt ​​hoe het gaat tussen Zende en Parijs. “Het is cool,” zegt hij, “we zijn gewoon vrienden.” Dus negeer mijn eerdere verklaring over het terugduiken in de driehoek of Zende heeft zichzelf voortijdig bevriend.

thomas beoordeling bb

Meer: Is Katie echt degene voor Carter?!?

Eindelijk komen de recensies binnen … en zoals je zou kunnen raden, zijn ze niet geweldig. Thomas voorspelt dat zijn recensies beter zullen zijn dan die van deze nieuwe lijn, want “Ik ben geweldig.” En inderdaad, Hope leest uit de recensie dat de lijn van Eric en Zende “ver verwijderd is van het kunstenaarschap en de creatieve innovatie onder Thomas Forrester.” Au! Thomas leest de recensie en stelt Parijs voor dat zijn telefoon misschien binnenkort zal ontploffen terwijl zijn familie hem smeekt om terug te komen en de dag te redden.

hoop beoordeling bb

Meer: Wacht… zal [Spoiler] Sheila naar Y&R lokken?

Als de nieuwe eigenaar van Il Giardino test Deacon verschillende pizza’s, die er allemaal best lekker uitzien en me eraan herinneren dat ik nog niet geluncht heb. Zijn gezicht licht op als Sheila binnenkomt. Terwijl ze pizza’s testen, kletsen ze en halen ze bij. Ze zegt dat het een hele prestatie is om eigenaar van het restaurant te worden, en Deacon antwoordt dat als iemand iets van ‘voeten’ weet, het zijn negentenige vriend zou zijn.

Lees ook:  Bold & BeautifulRena Sofer vraagt ​​fans of ze Quinn en Carter missen, ,Quarter,

sheila bezoekt diaken bb

Meer: Bekijk: Wat is Sheila’s agenda?

Deacon geeft toe dat hij dacht dat Sheila een idioot was die zeker op weg was naar de gevangenis, en ze stelt voor dat “papa” haar nooit meetelt. Deacon antwoordt dat “papa dat nooit meer zal doen”, en hoeveel chemie deze twee ook hebben, het hele “papa”-gedoe is griezelig … en niet op een goede manier.

Plots trekt er een donkere wolk over Sheila’s gezicht en Deacon zegt dat ze duidelijk nadenkt over wat er in het steegje achter Il Giardino is gebeurd. Ze zegt dat dat waar is, maar ze concentreert zich liever op de positieve herinneringen, zoals de avond dat hij vroeg sloot en een speciale avond voor haar creëerde. Dat brengt Deacon ertoe te vragen wat er in hemelsnaam aan de hand is tussen haar en Bill. Deacon zegt dat hij het leuk vindt om haar gelukkig te zien, en zegt zelfs dat ze een verdomd (kwaadaardig) genie is. Kijk hoe ze Mike Guthrie speelde en hem de schuld op zich liet nemen voor haar ontsnapping! Maar, merkt Deacon op, Mike spelen is één ding… Bill spelen is een heel ander spel.

Diaken Sheila B&B

Meer: OMG, Bill speelt Sheila – *hier is* hoe we dat weten

“Dus ik moet vragen … hoe heb je het gedaan?” We leunen allemaal naar binnen en willen net zoveel weten als Deacon! Maar ze blijft natuurlijk ontwijkend en zegt simpelweg dat ze bij Bill op zijn landgoed woont en gelukkig is. “Jij en ik hebben samen veel meegemaakt”, geeft Deacon toe, terwijl hij zijn voormalige geliefde vraagt: “Hoeveel ben je verliefd op hem… en hoeveel gebruik je hem?”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wanneer krijgen we meer Steffy/Finn; Zal Sheila sterven?

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy en Eric aarzelen bij Hope’s Hope For the Future-voorstel en Deacon zet Sheila onder druk voor de waarheid over haar motieven met betrekking tot Dollar Bill.

Mis deze kans niet om terug te blikken op het leven en de liefdes van Deacon Sharpe in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.