Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Hoop verwerpt Thomas opnieuw


Alle producten en services die worden aangeboden, worden onafhankelijk gekozen door redacteuren. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via de retaillinks worden geplaatst, en de retailer kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

We beginnen met Thomas die opnieuw vraagt ​​of Hope zijn vrouw wil worden. Opnieuw doet ze de hele “Je weet wat ik voor je voel, en jij weet wat ik voor je voel…”-dans. Maar, concludeert hij, “je bent er nog niet klaar voor om met me te trouwen.” Hij geeft toe dat hij wist dat ze hem opnieuw zou afwijzen. “Je zult nooit met me kunnen trouwen, en daarom ben ik verder gegaan met Paris.”

Thomas vertelt Hope dat hij de familie kan verzamelen en Carter kan pakken om de ceremonie uit te voeren, en dat haar antwoord nog steeds “nee” zal zijn. En hoewel dat zijn hart eerder brak, is hij nu verliefd op Paris. “Mijn hart is compleet”, zegt hij. “Jij en ik zullen er altijd voor elkaar zijn. Douglas verbindt ons voor altijd. Maar ik ben verder gegaan. Ik heb mijn persoon gevonden, met Paris. En jij zult ook jouw persoon vinden.” Thomas vervolgt met te zeggen dat hij gelukkig is en weet dat zij ook geluk zal vinden. (Op de een of andere manier weerstaat de show de drang om meteen naar een scène met Finn te gaan.)

Buiten is Paris nog steeds aan het bijkomen van het feit dat Thomas aan Eric heeft gevraagd of ze in het landhuis kunnen trouwen. Brooke vraagt ​​wanneer de bruiloft zal zijn en Paris zegt dat ze het niet zeker weet, maar hoopt dat het snel zal zijn. (Geloof ons, Paris, in deze show? Je trouwt volgende week of je stopt direct op de achtergrond totdat je uit elkaar gaat, à la Katie en Carter.) Ze kan niet wachten om Thomas’ vrouw te worden! Ridge zegt dat er veel te vieren is en de drie bespreken de olifant in de kamer: Hope en haar aanhoudende gevoelens voor Paris’ vent. En nu we het er toch over hebben, Paris besluit dat ze haar toekomstige echtgenoot moet gaan zoeken.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Katherine Kelly Lang in een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog

Meer: Spin-off van When Calls the Heart komt eraan!

Li komt langs Finns kantoor, verrast om hem te zien. Ze dacht dat hij het gezin zou vertroetelen, maar hij vertelt dat hij oproepbaar is en moest invallen voor een noodgeval. “Als iemand dit krankzinnige schema kan begrijpen, ben jij het wel,” zegt hij tegen zijn moeder. Dat doet ze, maar ze weet ook dat hij na alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd — lees: Sheila! — zoveel mogelijk tijd met zijn vrouw en kinderen moet doorbrengen.

Tekst luidt, Abonneer u op Soaps' Bold and Beautiful Newsletter. Ontvang breaking news alerts, dagelijkse samenvattingen, exclusieve interviews en spoilers rechtstreeks in uw inbox https://cloud.email.soaps.com/signup/

Li herinnert Finn eraan dat Sheila weliswaar zijn biologische moeder is, maar dat ze ook een bedreiging vormt voor de maatschappij in het algemeen en zijn gezin in het bijzonder. “Sheila verdient jouw liefde en sympathie niet,” houdt Li vol. “Je moet prioriteit geven aan je vrouw en kinderen. Zij moeten altijd op de eerste plaats komen.” Finn zweert dat hij zijn prioriteiten op orde heeft en dat hij Sheila uit zijn leven heeft geschrapt. “En ik meen het deze keer serieus!” Li waarschuwt dat als hij niet oppast, Sheila de dood van zijn huwelijk zal zijn.

Meer: Deze terugkeer zou de bruiloft van Thomas en Paris kunnen verstoren!

Li vraagt ​​Finn of Hope nog steeds close is met “die vader van haar.” Ze wijst erop dat Deacon “een steekje los moet hebben” om bij Sheila te kunnen zijn. Li is blij om te horen dat zowel Finn als Hope hun respectievelijke slechte zaadouders op afstand houden. Li is echter ongelukkig over de invloed die Hope op haar zoon lijkt te hebben, en wijst op zijn beslissing om bij de bruiloft van Sheila/Deacon te blijven. Finn herinnert zijn moeder eraan dat hij er alleen was om eten te halen – want, weet je, Il Giardino is het enige restaurant in Los Angeles – en hij heeft spijt dat hij is gebleven. Li zegt dat blijven dom, gevaarlijk en respectloos was tegenover Steffy. “Je moet niet alleen uit de buurt van Sheila blijven, je moet ook uit de buurt van Hope blijven!” zegt Li, eraan toevoegend dat ze dit alleen uit liefde zegt.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Grace klaagt bij Ridge dat Carter Parijs lastig valt

Alleen samen, wuiven Ridge en Brooke het idee om met de anderen naar het zwembad te gaan weg, ten gunste van naar huis gaan en skinnydippen. Natuurlijk praten ze al snel weer over Hope en het feit dat ze weigerde met Thomas te trouwen, en dus is de relatie beëindigd. Brooke verklaart Thomas’ relatie “een klassieke rebound” — god weet dat ze daar wel het een en ander over weet — maar Ridge houdt vol dat Thomas’ gevoelens voor Paris echt zijn.

Terwijl Brooke en Ridge verder praten over Thomas, geeft ze toe dat Hope de laatste tijd niet echt zichzelf is geweest. “Ze is overal geweest en ik ben gewoon bang dat ze iets doet waar ze spijt van krijgt.” Brooke maakt zich zorgen dat Paris zich misschien niet bewust is van waar ze aan begonnen is, maar Ridge zegt dat Thomas volledig open en eerlijk is geweest tegen de jonge vrouw. “Thomas is tenminste niet thuisgekomen met een slet uit Tacoma,” zegt Ridge, en beiden zijn het erover eens dat Paris geweldig is. Brooke heeft twijfels, maar Ridge is zijn gebruikelijke, koppige zelf en weigert te denken dat Thomas zichzelf voor de gek houdt. Hij zegt dat er ergens een man voor Hope rondloopt…

Meer: Station 19 was *zo* dichtbij om gered te worden

Paris herenigt zich met Thomas en vertelt hem dat ze opgewonden is om te trouwen op het landgoed. Paris zegt dat iedereen opgewonden is… behalve Hope, die “het slachtoffer speelt, en ik snap echt niet waarom.” Thomas zegt dat het voor Hope moeilijk is, aangezien niemand verwachtte dat hij thuis zou komen met een nieuwe geliefde en stiefmoeder voor Douglas. “Ze had haar moment, en ze wees je af,” zegt Paris, die snel door Paris wordt verzekerd dat zij de enige is om wie hij geeft. Hij voegt eraan toe dat Hope ongetwijfeld een geweldige man zal vinden om de rest van haar leven mee door te brengen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy weigert haar huwelijk met Finn af te ronden

Wat er natuurlijk direct toe leidt dat Hope rondhangt bij Forrester Creations en Finn binnenkomt, op zoek naar iets dat Steffy vergeten is. Hij voelt meteen dat er iets met Hope aan de hand is. Ze wil haar problemen niet op hem afreageren, maar “daar zijn vrienden voor”, herinnert hij.

Meer: Wie heeft Tom echt vermoord en waarom?

Finn herinnert Hope eraan dat ze niet met Thomas wilde trouwen, en ze wijst erop dat ze nog steeds bezig was met haar scheiding en zich op dat moment op de kinderen concentreerde. “Ik leef met je mee,” erkent Finn, “maar ik denk niet dat dat de enige redenen zijn.” Hij gaat verder met het ingetogen afzeiken van Thomas, en zegt dat hij het haar niet kwalijk neemt dat ze niet alles is vergeten wat hij in het verleden heeft gedaan. Ze suggereert dat Thomas weer roekeloos heeft gehandeld zonder na te denken over de gevolgen. Ze wil niet dat iemand gewond raakt – inclusief Douglas – en geeft toe dat ze ook denkt dat Thomas ergens voor wegrent. “Zijn gevoelens voor jou?” vraagt ​​Finn, waardoor ze zich afvraagt ​​of dat toegegeven klinkt. Dit brengt Finn ertoe om al Hopes geweldige kwaliteiten op te sommen. “Je weet hoe ik me voel… Thomas was nooit goed genoeg voor je,” verklaart Finn, en zegt dat er een ongelooflijk gelukkige man langs zal komen die haar hart zal stelen. Terwijl de muziek aanzwelt en Hope naar de man kijkt die voor haar staat, vervagen we naar zwart…

Volgende The Bold and the Beautiful: Paris ontwikkelt een band met haar toekomstige familie en Finn helpt Hope met haar gevoelens om te gaan.

We willen dolgraag weten wie Tom heeft vermoord — woordspeling bedoeld! — dus hebben we alle verdachten op één plek verzameld. Kijk of je de moordenaar kunt vinden door de onderstaande galerij te bekijken!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]