Bold & Beautiful Samenvatting: Hoop weerhoudt Thomas ervan haar te kussen


In het Forrester herenhuis vieren Thomas en Hope hun succes. Ze praten over hoe geweldig het is om Douglas’ bewondering te hebben en ze hoopt dat ze hem nooit teleurstellen. Thomas vraagt ​​zich af of ze bang is dat ze Liam in de steek heeft gelaten en wijst erop dat hij degene is die haar teleurstelde door niet te komen opdagen. Hope zou willen dat haar man net zo enthousiast voor haar was als hun zoon. Ze weet dat hij zijn redenen had om niet te komen. Thomas stelt voor dat ze zich in plaats daarvan concentreert op de mensen die altijd voor haar opduiken.

In de cabine vraagt ​​Liam aan Steffy aan de telefoon om Kelly welterusten voor hem te kussen. Hij verbreekt de verbinding en Wyatt komt binnen. Liams gezichtsuitdrukking vertelt hem dat hij niet de persoon is die zijn broer hoopte te zien, en hij verontschuldigt zich. Hij vraagt ​​naar de modeshow en wil Hope feliciteren. Liam vertelt dat ze bij Eric is, “Met onze favoriete persoon.” Wyatt vraagt ​​grimmig: “Thomas?” Liam knikt.
Liam telefoon B&B

Bij Brooke’s huis zweert Bill dat hij haar en degenen van wie ze houdt altijd zal beschermen. Ze klagen dat Hope steeds meer in de baan van Thomas wordt getrokken. Bill denkt dat ze de waarheid niet wil zien omdat het bij haar om vergeving gaat. Hij denkt dat Brooke zich heel alleen moet voelen als ze allemaal feestvieren in het Forrester-herenhuis… inclusief Ridge.

Bij Il Giardino vertelt Deacon aan Sheila dat de vroege sluiting van het restaurant de perfecte kans leek om haar uit het appartement te krijgen. “Best cool, hè?” Sheila is bang dat iemand ze zal zien, maar Deacon sloot zichzelf op en waakte over de camera’s. Hij heeft er goed over nagedacht en verzekert haar dat ze niet gepakt zullen worden. Ze grijnst, “Wat doen?” Hij plaagt dat zij degene is met de verwrongen fantasie. “Vertel jij mij het.”
Sheila smile Deacon B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont: foto's van de bruiloft van zoon Alexander

Deacon en Sheila schenken glazen “the good stuff” in en hij heft zijn glas. “Van onder naar boven.” Ze is verbluft door zijn jargon, dus zet hij de romantiek aan. Ze mijmert: “Ik wed dat je geen moeite zou hebben om op Brooke te roosteren, toch?”

Bij Brooke’s huis vertelt Bill haar dat Deacon daar niet langs kan komen; hij is een probleem. Als hij met Hope wil omgaan, is dat prima, maar ze is volledig verboden terrein. Als ze denkt dat dat komt omdat hij haar helemaal voor zichzelf wil, “doe ik.”

Meer: Katherine Kelly Lang’s nacht met haar kleinkinderen

In de hut legt Liam uit dat Hope Douglas aan het instoppen was en dat de jongen vanavond naar het succes van zijn beide ouders keek. Wyatt begrijpt dat, maar ging ervan uit dat Hope thuis zou zijn omdat het laat is. Hij vermoedt dat er meer aan de hand is. Liam zou willen dat hij opgewonden kon zijn voor zijn vrouw, maar het is alsof ze niet wil zien wat er met Thomas gebeurt.
Liam Wyatt door B&B

In het Forrester herenhuis wil Douglas morgen met zijn ouders gaan werken en spijbelen. Hope vertelt hem dat hij moet blijven dromen en stelt voor om naar boven te gaan om naar bed te gaan. Thomas steunt haar. Douglas vraagt ​​of ze hem allebei instoppen. Ze gaan akkoord. De jongen zou willen dat het elke avond zo kon zijn.

Bij Brooke’s huis vertelt ze Bill dat ze dacht dat ze altijd bij Ridge zou zijn. Bill herinnert haar eraan dat hij nu bij Taylor is. Brooke houdt nog steeds van hem en zou willen dat ze zou begrijpen waarom hij wegging en in Taylor’s armen ging. Bill zegt dat ze dat misschien nooit zal weten, maar ze zou dit moeten weten – hij zal altijd haar hengst blijven. Daarmee hinnikt hij en stampt met zijn voet op de grond. Brooke giechelt over hoe dom hij doet.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila zweert terug te keren terwijl ze geboeid wordt weggevoerd

Meer: Taylor’s afwezigheid een gemiste kans

In het restaurant vertelt Deacon Sheila dat hij het naar zijn zin heeft en stelt voor dat ze gaan dansen. Ze wijst erop dat er geen muziek is. Deacon haalt zijn schouders op dat ze creatief moeten worden. Hij vraagt ​​haar om haar ogen te sluiten en aan een lied te denken, en dan zullen ze dansen. Sheila realiseerde zich niet dat hij zo romantisch kon zijn. Ze fluistert de naam van een liedje in zijn oor. Die vindt hij leuk. Deacon trekt Sheila in zijn armen en ze dansen langzaam met hun voorhoofden tegen elkaar voordat hij haar in het rond draait.
Diaken Sheila leidt samen B&B

In het Forrester-huis vertelt Hope Thomas dat ze moet gaan, dus geen champagne meer kan krijgen. Hij schenkt haar wat sprankelende cider in en ze “juichen” als hij haar vertelt dat ze vanavond ongelooflijk was. De hele modewereld kan zien wat hij ziet – de vrouw vol passie die hij aanbidt.

Bij Il Giardino bedankt Sheila Deacon; vandaag was een godsgeschenk. Ze waardeert het dat hij haar een slaapplaats geeft, maar ze waardeert het echt dat hij haar een avondje uit geeft. Het is wat ze echt heeft gemist; naar buiten gaan zonder een masker te dragen. Deacon merkt op dat wanneer hij bij haar is, hij het gevoel heeft dat hij geen masker hoeft te dragen. Sheila noemt het een stukje paradijs, al is het maar voor een paar gestolen uurtjes. Ze kust hem. Het is een herinnering dat ze zoveel heeft om voor te leven. “Mijn leven is nog lang niet voorbij.” Deacon drinkt zijn glas leeg terwijl Sheila in de verte kijkt.
Diaken Sheila B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy ontdekt dat Finn is geadopteerd

Bij Brooke’s huis moedigde Bill haar aan dat hij haar aan het lachen heeft gemaakt en herinnert haar eraan hoe goed het was toen ze samen waren. “We waren samen ongelooflijk, en we zouden dat weer kunnen zijn.” Brooke bekijkt haar ingelijste foto’s van Ridge.

Meer: Horloge! Liams ergste nachtmerrie

In de cabine denkt Liam aan Hope die Thomas omhelst en zegt hardop: “Trap er niet in, Hope.” Plots vraagt ​​hij zich af: “Wat ben ik aan het doen?!?”

Meer: Zal Liam met Brooke naar bed?!?

In het Forrester-herenhuis vertelt Hope hoe Thomas is gegroeid, niet alleen als ontwerper, maar ook als vader van Douglas. “Je bent echt veranderd.” Hij legt uit dat hij een man wilde worden die Hope en Douglas waardig was. Bij elke stap dacht hij ook aan haar. ‘Er is niets dat ik niet voor je zou doen, Hope. Letterlijk niets.” Hope houdt hem tegen als hij haar gaat kussen. ‘Dit gaat niet gebeuren, Thomas.’ Ze schudt haar hoofd.
Thomas Hope B&B

Meer: Exclusief! B&B-ster reflecteert op degene die is ontsnapt

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam biedt Hope een mea culpaen Thomas krijgt inzicht in zijn toekomst met Hope.

Zien Vet en mooi aluin De heftigste fotoshoots van Courtney Hope in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.