Bold & Beautiful Samenvatting: Hope denkt dat Steffy Liam’s baby wil


Bij Forrester Creations wil Hope weten of Steffy’s intuïtie haar vertelt dat de vader van de baby Finn is … of Liam? Steffy zal het pas weten als ze een vaderschapstest heeft, maar ze hoopt dat het Finns baby is. Hope gelooft het geen seconde. Ze wijst erop dat ze jaren in Liam heeft geïnvesteerd, terwijl Finn relatief nieuw is. Hope vraagt ​​haar om gewoon toe te geven dat ze wil dat het kind van Liam is. Steffy houdt vol dat ze Hope’s familie niet wil ruïneren of haar toekomst met Finn wil verliezen. Hope loopt weg.

In het klifhuis waarschuwt Finn Liam dat hij daar vrij spel heeft, maar het zal heel anders zijn als Steffy zijn kind draagt. Hij zal niet toestaan ​​dat hij haar ooit nog pijn doet. Liam antwoordt dat hij geen gracht hoeft te bouwen rond Steffy – zijn bedoelingen zijn nog steeds goed. Finn vraagt ​​zich af waar al zijn liefde voor Hope was toen hij vreemdging met Steffy. Liam heeft diepe spijt van wat er is gebeurd, maar er is niets aan te veranderen. “Vergis je niet. Ik hou meer van mijn vrouw dan van wat dan ook. Wat ik Hope heb aangedaan, is iets waar ik voor altijd spijt van zal hebben. “

Meer: B&B Opinie: genieten we van Liam’s comedown?

Wyatt haalt Summer Newman naar Bill’s kantoor bij Spencer Publications. Bill, zonder shirt tijdens het omkleden na een training, brult bij de onderbreking. Terwijl zijn vader een overhemd aantrekt, maakt Wyatt onhandig voorstellen. Bill is een paar keer door Genoa City gekomen voor zaken en kent haar ouders. Als Wyatt een partnerschap tussen JCV en Eye on Fashion voorstelt, is Bill aan boord en voegt hij eraan toe dat hij de grootvader van Summer, Victor Newman, respecteert.
Zomer, Wyatt B&B

Meer: De grote gemiste kans van de B & B / Y & R crossover

Na het afwikkelen van de zakelijke transactie plaagt Summer dat Bill niet eng is. Hij vraagt ​​haar dat onder haar hoed te houden. Zodra Bill vertrekt, brengt Summer Sally ter sprake, wie ze karakteriseert heel interessant. Wyatt vertelt haar dat ze bijna getrouwd waren. Summer wil weten hoe ze echt is. Wyatt mijmert: “Sally is ingewikkeld.” Summer kan er niet achter komen waardoor ze Los Angeles verliet naar Genoa City.

Flo komt aan bij de deur van het kantoor terwijl Summer Wyatt onder druk zet over waarom Sally is verhuisd om opnieuw te beginnen. Wyatt slaagt erin zich uit het gesprek te bevrijden door te zeggen dat hij moet bellen. Nadat hij is vertrokken, voegt Flo zich bij Summer en stelt zichzelf voor. Ze kon het niet helpen om te horen wat ze zeiden. Summer vraagt ​​of ze Sally kent. Flo antwoordt: “Doe ik ooit.” Ze vertelt dan aan Summer dat alles wat ze denkt te weten over Sally waarschijnlijk alleen maar aan de oppervlakte krabt.
Flo, zomerbespreking B&B

Meer: Wanneer zie je Flo op Young & Restless

Finn vervoegt Steffy bij Forrester Creations. Ze is opgelucht om hem te zien en vraagt ​​hoe hij zich voelt, wetende dat ze zijn baby zou kunnen dragen. Finn brengt haar op de hoogte van zijn confrontatie met Liam en de waarschuwing die hij hem gaf. Steffy herinnert hem eraan dat zij en Liam de verantwoordelijkheid delen voor wat er is gebeurd en verontschuldigt zich opnieuw. Ze verzekert Finn dat haar gevoelens voor hem sterker zijn dan ooit en ze wil dat de baby van hem is.
Finn, Steffy kantoor B&B

Hope komt Brooke’s huis binnen en roept, maar er is niemand. Liam komt aan en wil praten. Ik hoop dat ze gewoon niet kunnen geloven dat ze weer op deze plek zijn. Liam zegt dat het hem doodt. Hij bespreekt hoe graag hij bij haar in de hut woont en denkt erover na om alles op het spel te zetten omdat hij het geloof verloor. Liam vraagt ​​zich af waarom hij niet wist dat ze Thomas niet zou kussen. “Ik heb ons opgeblazen boven een mannequin.” Hij heeft spijt van wat hij haar heeft aangedaan … en Steffy, maar herhaalt dat hij een leven met Hope wil. Tranend komt Liam tot het besef dat hij Hope vraagt ​​om te vergeven wat hij niet zou doen. “Het spijt me,” hijgt hij.
Hoop, Liam ontmoet B&B

Meer: Eerbetoon aan de originele Sally Spectra

Volgende The Bold and the Beautiful: Flo verwijst naar de zomer ze heeft informatie over Sally.

Zie de galerij met liefdesverhalen van Hope en Liam hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via CBS All Access.