Bold & Beautiful Samenvatting: Hope en Liam maken ruzie omdat ze Thomas nog een kans geeft


Bij de hut herinnert Liam Hope eraan dat ze hadden afgesproken dat ze niet meer met Thomas zou werken. Hij roept uit dat hij weer bij haar is gekomen en gaat tekeer dat dit de angst is – Thomas profiteert altijd. Hope protesteert dat het niet zo was; dit was haar beslissing. Thomas zei zelfs dat hij niet terug zou komen als het haar zou kosten. Het beste is dat Douglas, toen hij zag dat ze met elkaar overweg konden, terug naar huis wilde komen. Liam is daar blij om, maar vraagt ​​of de jongen alleen maar terug wilde komen omdat zij en Thomas weer gingen samenwerken.

Bij Forrester straalt Steffy bij het zien van Thomas aan het werk en zegt dat ze hem gemist heeft. Hij heeft haar ook gemist en is zo blij dat Hope hem nog een kans wilde geven. Thomas is erop gebrand ervoor te zorgen dat ze geen spijt krijgt. Hij vraagt ​​zich af hoe Hope zoent terwijl ze het Liam vertelt. Steffy vermoedt dat hij in paniek zal raken als hij hoort wat zijn vrouw heeft gedaan.
Thomas bed & breakfast

Thomas denkt dat Liam misschien aan boord zal zijn als hij terugkomt naar de lijn. Hoe kon hij afwijzen dat hij hielp om Hope For the Future te redden? Taylor komt binnen en gutst over het weer bij elkaar zien van haar kinderen. Ze vraagt ​​zich af waarom ze er niet gelukkiger uitzien. Thomas maakt zich een beetje zorgen dat Hope’s beslissing om hem weer in dienst te nemen haar problemen met Liam kan bezorgen.

In de hut is Liam in de war over Hope’s verandering van hart. Ze wilde haar lijn en de kans om haar boodschap de wereld in te krijgen niet kwijtraken en, of je het nu leuk vond of niet, Thomas was de manier om het te redden. Liam schudt zijn hoofd, “Dat is Thomas’ pitch, toch?” Hij probeert te begrijpen wat hij deed om haar te pakken te krijgen en haar van gedachten te laten veranderen… alweer.
Hoop B&B

Bij Forrester maakt Taylor zich zorgen dat Hope naar Liam zal luisteren en besluit dat ze niet wil dat hij terugkomt. Thomas zegt dat als dat gebeurt, hij naar huis gaat en bedenkt wat hij vervolgens moet doen. Thomas wil geen probleem zijn in het huwelijk van Hope. Douglas verschijnt en omhelst Taylor. Steffy vertelt hem dat ze het grote nieuws heeft gehoord dat hij terug gaat naar de hut. Douglas hoopt dat ze niet teleurgesteld is en bedankt haar dat ze hem bij haar heeft laten wonen en dat ze zo goed voor hem heeft gezorgd. Steffy laat hem weten dat hij altijd welkom is en omhelst hem. Douglas wendt zich tot Thomas en is enthousiast over de samenwerking tussen hem en Hope.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Katherine Kelly Lang Achter de schermen Nieuwe foto, openingstitel

Meer: Dark Shadows hoofdrolspeelster praat opnieuw

In de hut weet Liam dat Hope’s lijn het moeilijk heeft en ze wil er alles aan doen om het te redden. Hij begrijpt zelfs dat Thomas een getalenteerde ontwerper is, maar als haar echtgenoot is haar welzijn zijn grootste zorg. “Hoeveel kansen moet je Thomas geven voordat hij bewijst dat hij niet te vertrouwen is.” Hope beweert dat hij niet ongepast is geweest, maar Liam herinnert haar eraan dat hij haar kuste na de modeshow. Ze was het eerder met hem eens, dus wat is er veranderd?! Hope geeft hem geen antwoord, dus Liam gaat ervan uit dat het hetzelfde is als altijd in het verleden – Thomas kwam in haar hoofd. Hope herhaalt dat het haar beslissing was en waarschuwt dat hij het niet leuk zal vinden wat ze te zeggen heeft. “Ik geloof dat Thomas veranderd is.” Liam, geïrriteerd, ademt uit en schudt zijn hoofd, “Ho.”
Liam B&B

Bij Forrester vraagt ​​Douglas of Hope het aan Liam vertelt. Hij is bang dat Liam boos zal worden, aangezien hij Thomas niet erg aardig lijkt te vinden. Het spijt Taylor dat de jongen daarmee te maken heeft. Thomas haalt zijn zoon op en wil dat hij onthoudt dat, zelfs als hij en Hope niet kunnen samenwerken, ze zoveel van hem houden en altijd Team Douglas zullen zijn. Hij heeft in het verleden fouten gemaakt, maar dat zal hij nooit meer doen. Vader en zoon omhelzen elkaar terwijl Taylor en Steffy toekijken.
Thomas Douglas bed & breakfast

In de hut wordt het verhit als Liam vraagt ​​hoe vaak Hope van Thomas moet horen dat hij een veranderd man is. Hij rent naar alle verwrongen dingen die Thomas heeft gedaan en schreeuwt: “Waarom negeren we dit gewoon ?!” Hope houdt vol dat ze dat niet rechtvaardigt of verdedigt, maar Liam beweert van wel door Thomas nog een kans te geven. Hope gelooft dat er in iedereen iets goeds zit, zelfs in Thomas, en ja, hij is in de war, maar… Liam onderbreekt hem om te zeggen dat wat Thomas doet, niet in de war is. Hij is al jaren op haar gefixeerd en als hij zijn zin niet krijgt, wordt hij gevaarlijk. Liam vraagt ​​hoe ze hem weer in haar leven kan toelaten en hij vraagt ​​het niet alleen voor zichzelf, maar voor haar welzijn en de veiligheid van hun gezin. “Hoe?!?” Hope staart hem met tranen in haar ogen aan.
Hoop tranen B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor moet beslissen of ze haar huwelijk met Ridge wil stoppen

In het ontwerpbureau van Forrester vertelt Taylor enthousiast tegen Steffy dat Thomas een therapeut bezoekt en het werk doet. Steffy ziet dat hij echt beter wil worden, maar ze maakt zich zorgen dat Douglas zoveel tijd besteedt aan het oplossen van volwassen problemen. Hij heeft zichzelf eerder verwijderd, maar nu Hope en Thomas weer samenwerken, voelt hij dat hij het probleem heeft opgelost. Taylor zegt dat ze het in de gaten zal houden. Ze zijn het erover eens dat ze vertrouwen hebben in Thomas en dat Douglas hier als grote winnaar uit kan komen. Steffy voegt eraan toe: “Zolang de obsessie van Thomas met Hope tot het verleden behoort.” Taylor maakt zich daar geen zorgen meer over, ze is gewoon volkomen trots op haar zoon.

Meer: B&B aluin keert terug naar onze schermen

Op het hoofdkantoor vertelt Douglas aan Thomas dat het leuk was om op het strand te wonen en hij maakt grappen over de kookkunsten van tante Steffy. Douglas vraagt ​​​​naar Thomas en Hope die samenwerken; hij weet dat haar lijn in de problemen zit. De jongen spreekt zijn wens uit dat ze allemaal de hele tijd samen kunnen zijn. Hij zou nog steeds willen dat ze samen konden leven als een echt gezin. Thomas knuffelt hem.

Meer: Zullen [Spoiler] Hope en Liam uit elkaar halen?

In de hut vertelt Hope aan Liam dat ze alles hoort wat hij zegt, maar deze keer is ze het er niet mee eens. Thomas verloor alles en in die tijd alleen evalueerde hij opnieuw, zocht professionele hulp en verontschuldigde zich bij haar moeder. “Deze keer is het anders.” Ze houdt vol dat het goed is voor Douglas om ze naast elkaar te zien werken en met elkaar overweg te kunnen. Het spijt Hope om terug te komen op haar woord, maar ze zal haar carrière hier niet voor opofferen. Ze heeft Liam nodig om haar te vertrouwen. Ze maakte Thomas erop attent dat als ze ook maar een glimp van de oude hem ziet, hij weg is. Liam wil spreken, maar Hope schreeuwt: “Liam, ik wil dat je naar me luistert!” Ze begrijpt zijn zorgen en wil niet dat dit een probleem wordt in hun relatie, omdat hun huwelijk zoveel voor haar betekent: “Maar dat geldt ook voor mijn werk.” Hope vond dat dit de enige optie was en gelooft dat het goed is voor Douglas. Ze kan voor zichzelf zorgen en als Thomas ook maar iets probeert is het klaar. “Kunt u deze beslissing gewoon accepteren? Mijn beslissing?” Liam zegt dat het duidelijk is dat ze het heeft gehaald en dat Thomas terugkomt. Hope knikt: “Ja.” Liam houdt meer van haar dan van wat dan ook en wil dat ze alles heeft wat ze nodig heeft, maar hij is bang. “Maar ik laat Thomas niet het ding zijn dat tussen ons en ons leven samen komt.” Hope snikt haar bedankt voor zijn begrip terwijl ze elkaar omhelzen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge vergeeft Brooke voor het knuffelen van Bill

Meer: B&B Bombshell: Liam zou Hope’s hart kunnen verbrijzelen

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon hoort een verontrustend gesprek en Sheila is geschokt als ze bang is dat Bill haar geheim heeft ontdekt.

Kijk terug op de modeshow van Hope en Thomas in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.